Προς το περιεχόμενο

Εκτυπωτης HP Photosmart C4280

giorgos1966

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια.αγορασα εναν hp photosmart c4280 εκτυπωτη.θελω να εκτυπωσω κατι φωτο αλλα δεν μου βγαινουν καλα!

μηπως ξερει κανεις, τι ρυθμισεις πρεπει να κανω σε καποιο προγραμμα (picassa)πχ.για να εχω καλυτερα αποτελεσματα στην εκτυπωση τους;(δοκιμασα καποιες εγω, αλλα ετσι που παω θα χαλασω ολα τα μελανια!!!!)ευχαριστω

Δημοσ.

Οταν τυπωνεις φωτογραφια, για να παρεις το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα, τυπωνεις σε φωτογραφικο χαρτι και μαλιστα σε αυτο που συστηνει η εταιρια για τον εκτυπωτη σου γιατι σε αλλο ισως να μην εχεις τα ιδια αποτελεσματα, πχ να "χυνεται" το χρωμα εξω απο τα σημεια που πρεπει.

Και μην τυπωνεις ποτε φωτογραφια σε κολλα Α4 επιλεγοντας "φωτογραφικη ποιοτητα" γιατι με τοσο μεγαλο εμβαδο που εχει το Α4, τα μελανια σου θα τελειωσουν γρηγορα.

Δημοσ.

Οταν τυπωνεις φωτογραφια, για να παρεις το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα, τυπωνεις σε φωτογραφικο χαρτι και μαλιστα σε αυτο που συστηνει η εταιρια για τον εκτυπωτη σου γιατι σε αλλο ισως να μην εχεις τα ιδια αποτελεσματα, πχ να "χυνεται" το χρωμα εξω απο τα σημεια που πρεπει.

Και μην τυπωνεις ποτε φωτογραφια σε κολλα Α4 επιλεγοντας "φωτογραφικη ποιοτητα" γιατι με τοσο μεγαλο εμβαδο που εχει το Α4, τα μελανια σου θα τελειωσουν γρηγορα.

ευχαριστω για την απαντιση.τις τυπωνω σε φωτογραφικο χαρτι της εταιριας.το προβλημα μου ειναι στις αλλες ρυθμισεις που εχει.πχ σε μεγεθη χαρτιου με περιγραμα η χωρις,σε προσανατολισμο(οριζοντια η καθετα),ποιοτητα εικονας! κτλ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...