Προς το περιεχόμενο

Cheat Engine σε Ubuntu;;

iliaswbm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω τα windows 7 και όταν κατεβάζω torrents χρησιμοποιώ το πρόγραμμα Cheat Engine 5.5 και βλέπω μεγάλη αύξηση στην ταχύτητα,θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση να δουλέψει μέσω WINE στο Ubuntu ή αν υπάρχει κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα να κάνει την ίδια δουλειά.(Δν με ενδιαφέρει να ''πειράζω'' παιχνίδια όπως κάνει κανονικά το πρόγραμμα)Ευχαριστώ. :rolleyes:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν το χρησιμοποιώ σαν torrent client,έχω το μtorrent αλλά ταυτόχρονα με αυτόν και μου αυξάνει την ταχύτητα του με μια ρύθμιση που βάζω στο Cheat Engine.

Υποθετω οτι πειραζει τις ρυθμισεις των Windows, αρα δεν θα παιζει σε wine.

Βαλε εναν native torrent client απο τους τοσους και καλους που υπαρχουν και αν θελεις βελτιωσεις, σιγουρα υπαρχει τροπος να βελτιωσεις τις ρυθμισεις δικτου του Linux.

Δεν το χρησιμοποιώ σαν torrent client,έχω το μtorrent αλλά ταυτόχρονα με αυτόν και μου αυξάνει την ταχύτητα του με μια ρύθμιση που βάζω στο Cheat Engine.

πώς πειράζει δλδ τη ταχυτητα? θελεις να γινεις πιο συγκεκριμένος?

απο οτι ξέρω το cheat engine εγω το χρησιμοποιούσα για να "κλέψω" σε κάποια παιχνιδια στο fb

τι ακριβώς κάνεις με αυτό εσυ? βάζεις limit speed? αν ειναι αυτο, εχει απο μονο του ρυθμιση o καθε torrent client

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...