Προς το περιεχόμενο

P5Q turbo μπορω να κάνω SLI

MESILIKAS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα ας βοηθήσει κάποιος φίλος με τα φώτα του :D

Εχω αυτη την μητρική: P5Q PRO Turbo με εναν Intel Core2 Duo E8400 @ 3.00GHz

και η απορία μου ειναι μπορω να κάνω SLI με δυο Nvidia GTS 450 κάπου ειχα διαβάσει οτι σχεδόν ολες οι πρόσφατες INTEL μητρικές το έχουν δεδομένο το SLI και γι αυτο δεν το αναφέρουν ισχύει αυτό?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Η μητρική σου έχει μόνο μία PCI Xpress x16, οπότε, όχι δε μπορείς να κάνεις ούτε SLI ούτε Crossfire.

Συγνώμη φιλαράκο αλλά είχα κάνει λάθος το λινκ P5Q pro turbo είναι πανάθεμα δεν εχω ξυπνήσει καλά ακόμα <_< ...

Την διόρθωσα ομως :P

Δημοσ.

Η συγκεκριμένη υποστηρίζει μόνο CrossfireX

Μάλιστα κρίμα γιατί τώρα που μας ήρθε η έμπνευση να παίξουμε με 2πλο ταμπλό μείναμε μπουκάλα με την Nvidia :lol:

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις :rolleyes:

Δημοσ.

Μάλιστα κρίμα γιατί τώρα που μας ήρθε η έμπνευση να παίξουμε με 2πλο ταμπλό μείναμε μπουκάλα με την Nvidia :lol:

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις :rolleyes:

Αν δεν είσαι ικανοποιημένος από την κάρτα γραφικών σου πουλά την και πάρε άλλη.

Ανάλογα και τη οθόνη και το συστημα που έχεις βεβαία

Δημοσ.

Αν δεν είσαι ικανοποιημένος από την κάρτα γραφικών σου πουλά την και πάρε άλλη.

Ανάλογα και τη οθόνη και το συστημα που έχεις βεβαία

Μάλλον αυτο θα κάνω θα την δώσω για να μεταβώ στο κόκκινο στρατόπεδο το οποίο δεν εχω και σε τόση εκτιμησει λογω των μάπα drivers του παρελθόντος είχα μια AGP radeon ΧΤ 9600 οπου δεν εχω και τις καλύτερες αναμνήσεις ...

Δημοσ.

Αποκλείεται το SLI με hacked drivers;

Όχι δεν τους αποκλείουμε αν θέλει να ασχοληθεί είναι το πρόβλημα και αν θα είναι 100% επιτυχής :-)

Δημοσ.

οfftopic σορρυ mods αλλα ρε phanispal ξερεις που μπορω να βρω τα θεματα που εχω κανει συνδρομη . μου απαντησες εδω κ τυχαια το βρηκα . αν μπορει ας απαντησει ενας mod η στειλε μου ενα pm αν ξερεις . ευχαριστω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...