Προς το περιεχόμενο

veetle και νομιμότητα

marios_geo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον τελευαταίο καιρό χρησιμοποιώ το veetle, το οποίο είναι live streaming διαφόρων "καναλιών", τα οποία μεταξύ άλλων, παίζουν ταινιες. Όλη η λογική βασίζεται σε torrent, δηλαδή τι σιγμή που βλέπεις κάτι, ταυτόχρονα μοιράζεις.

Το θέμα είναι κατά πόσο παράνομο είναι αυτο; Από τη στιγμή που μοιράζεις κιόλας, υπάρχει πρόβλημα;

Δημοσ.

Θέλω και εγώ να αρχίσω να χρησιμοποιώ το veetle. Ξέρει κανείς αν το πρόγραμμα ειναι 100% ασφαλές και αν ναι έχετε κανα λινκ για clean setup file? www.veetle.com να το κάνω setup άφοβα?

Δημοσ.

Ειναι καθαρο και εξαιρετικα ευχρηστο αν και το περιεχομενο πολλες φορες δεν ειναι πλουσιο, τουλαχιστον για τα δικα μου γουστα.

Δημοσ.

Τον τελευαταίο καιρό χρησιμοποιώ το veetle, το οποίο είναι live streaming διαφόρων "καναλιών", τα οποία μεταξύ άλλων, παίζουν ταινιες. Όλη η λογική βασίζεται σε torrent, δηλαδή τι σιγμή που βλέπεις κάτι, ταυτόχρονα μοιράζεις.

Το θέμα είναι κατά πόσο παράνομο είναι αυτο; Από τη στιγμή που μοιράζεις κιόλας, υπάρχει πρόβλημα;

Ε δε νομίζω. Αν είναι να "κυνηγήσουν" κάποιον, αυτός θα είναι ο broadcaster. Αυτόν που ανεβάζει το stream δηλαδή.

Θέλω και εγώ να αρχίσω να χρησιμοποιώ το veetle. Ξέρει κανείς αν το πρόγραμμα ειναι 100% ασφαλές και αν ναι έχετε κανα λινκ για clean setup file? www.veetle.com να το κάνω setup άφοβα?

O player για το veetle είναι 100% ασφαλής. Κατέβασέ το από το site του veetle.

Δημοσ.

Ειναι καθαρο και εξαιρετικα ευχρηστο αν και το περιεχομενο πολλες φορες δεν ειναι πλουσιο, τουλαχιστον για τα δικα μου γουστα.

Υπάρχει κανένα άλλο αντίστοιχο να προτείνεις; Το περιεχόμενο μου αρέσει, αλλά η ποιότητα δεν είναι πάντα και η καλύτερη. Βέβαια έχω αργή σύνδεση, δεν ξέρω αν έχει κανένα αυτόματο έλεγχο και ρίχνει την ποιότητα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...