Προς το περιεχόμενο

Το κρυφο διαμερισμα του δισκου τι υπαρχει

ergidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια σε ενα laptop sony vaio εχουν αλλαχτει τα vista που ειχε εξαρχης και μπηκαν τα7..Κανενα προβλημα.. Θελω ομως να ξερω¨ α)στο κρυφο partition του δισκου τι υπαρχει μεσα?? β)πως μπορω να το εξερευνησω?? γ)ειναι δυνατον να μην υπαρχει τιποτα?? Το ρωταω για να ξερω σε περιπτωση που θελω να κανω την επαναφορα του συστηματος στις εργοστασιακες ρυθμισεις (οπως ηταν οταν αγοραστηκε)

Δημοσ.

λογικα, οπως λες ειναι το partition επαναφοράς στα vista. εκει έχει τα αρχεια εγκαταστασης και κάποια απο τα αρχεια που σου κράταγε αυτόματα Backup. Για να κάνεις την επαναφορά εχει κάποιο συνδυασμο πλήκτρων στην αρχή.

Δημοσ.

Nαι το καταλαβα.. Αλλα πως θα ξερω τι υπαρχει ακριβως (αν υπαρχει κατι) στο διαμερισμα αυτο του δισκου?????? Πιο πολυ θελω να ξερω αν εκει υπαρχουν οι εργοστασιακες ρυθμισεις της σονυ η πηγαν τα 7??

Δημοσ.

εφόσον δεν το εχεις πειράξει υπάρχουν μέσα της sony τα δεδομένα επαναφοράς... Επίσης, φυσικά και υπάρχει κάτι αλλα για ευνόητους λόγους δεν σε αφήνει να το δείς/πειράξεις... (εγω κάποια στιγμή κάπως το είχα καταφέρει για να πάρω κάτι drivers αλλα δεν θυμαμαι πως. εχω hp)

Δημοσ.

Με ενα προγραμμα διεχειρησης partition, πχ το gparted που θα βρεις σε πολλα λινουξ live cd, θα ορισεις το partition να μην εινια κρυφο, οπως θα εκανες με ενα κρυφο αρχειο.

Δημοσ.

Ta 7 που εχω τωρα ειναι μια χαρα.. Απλα θελω να ξερω τι υπαρχει σε αυτο το κρυφο διαμερισμα για ωρα αναγκης..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...