Προς το περιεχόμενο

3d vision απορια

zaxarias8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατεβασε το Stereoscopic Player (εδω ειναι το site: www.3dtv.at).

Δουλεβει με ενα σωρο τροπους (κοκκινα/μπλε γυαλια, nVidia 3D Vision και αλλα).

Επισης παιζει side-by-side, over/under και αλλα format που κυκλοφορουν.

Ταινιες θα βρεις ψαχνοντας. Υπαρχει Avatar 3D, ALice in Wonderland 3D και μερικες ακομα που εχω δει. Καθε μερα και πιο πολλες.

Δημοσ.

Δεν ξερω τι εννοεις "ρυθμισεις".

Παντως καλυπτει 3 συνδυασμους χρωματων καθως και τα αναποδα τους (σε περιπτωση που τα γυαλια εχουν τα χρωματα σε 'λαθος' ματι).

Δημοσ.

παιδια εγω εχω γυαλια απ τα vilage. δεν ειωαι ενχρωμα.

http://www.3dillusion.eu/3dglasses.html

σαν αυτα τα μαυρα, κατω απ το κουτι με τιην ταινια.

και θελω να παιξω-δω ταινιες και παιχνιδια.

εβαλα να δω ταινια με το Stereoscopic Player και δεν υποστιριζοντε, θελει τα χρωματιστα.

παιχνιδια πως μπορω να βαλω να παιξουν 3d? η οθονη μου ειναι απλη και οχι 3d. 2493hm

Δημοσ.

Παιχνιδια 3D δεν μπορεις να παιξεις με ATi αλλα και NVIDIA να ειχες θα επρεπε να εχεις τα red and cyan (εκτος βεβαια αν ειχες 3D monitor οποτε θα επαιρνες τα γυαλια της NVIDIA για αψογο 3D).

Δημοσ.

Παιχνιδια 3D δεν μπορεις να παιξεις με ATi αλλα και NVIDIA να ειχες θα επρεπε να εχεις τα red and cyan (εκτος βεβαια αν ειχες 3D monitor οποτε θα επαιρνες τα γυαλια της NVIDIA για αψογο 3D).

μωρε ειχα ενα προγραμμα που τα εκανε ψευτο-3d αλλα ουτε θιμαμε πως το λενε ουτε που το εχω βαλει!!!!

κατι τετοιο θα ηθελα..... αλλα απ οτι εχω δει η σειρα 6χχχ της ΑΤΙ παιζει 3d http://www.amd.com/us/products/technologies/amd-hd3d/Pages/hd3d.aspx

Δημοσ.

Γίνεται να δω video ή εικόνες 3D χωρίς 3d οθόνη με απλά 3D γυαλιά όπως παράδειγμα τα γυαλιά του village που αναφέρθηκαν πιο πάνω?

Δημοσ.

δεν ξερω πως ακριβως ειναι τα γυαλια του village αλλα για να δεις κοκκινο/μπλε 3d βιντεο και εικονες πρεπει να τις μετατρεψεις με καποιο λογισμικο και να φτιαξεις η να βρεις απο καπου κοκκινα/μπλε γυαλια..

Δημοσ.

Τα γυαλια απο το Village ειναι για polarized video. Αχρηστα για το σπιτι εκτος και παιζεις 2 προτζεκτορες παραλληλα, με τα καταλληλα φιλτρα.

Με χρωματιστα γυαλια ειναι πιο ευκολα τα πραγματα.

Αρκετα προγραμματα μετατρεπουν 2D σε 3D αλλα οχι τοσο καλα βεβαια οσο με καποια 3D video camera.

Για φωτογραφιες υπαρχουν αρκετα.

Για video, βρηκα ενα προγραμματακι εδω και λιγες μερες που ειναι απλο στην χρηση του. MakeMe3D. Μετατρεπει ενα normal video σε 3D για χρωματιστα γυαλια. Δεν ειναι realtime φυσικα. Μετατρεπεις και μετα το βλεπεις. Google και θα το βρειτε ευκολα.

Δημοσ.

παιδια το βρικα το προγραμα!!! παιζει σε ολα τα παιχνιδια ι τουλαχιστων στο 90%

λεγεται iz3d!!!

http://www.iz3d.com/

ουτε κρεμαει την καρτα γαφικων ουτε θελει τρελεσ απετισεις!! βεβαια ειναι κλασικο 3d το οποιο παιζει με τα χαρτινα χροματιστα γυαλια. καμια σχεση με το 3d που θελει οθονη, γυαλια και καλη καρτα γραφιων. το κακο ειναι οτι τα βλεπεις κοκκινα και πρασινο-μπλε. αλλα ειναι καλο.

Δημοσ.

παιδια το βρικα το προγραμα!!! παιζει σε ολα τα παιχνιδια ι τουλαχιστων στο 90%

λεγεται iz3d!!!

http://www.iz3d.com/

ουτε κρεμαει την καρτα γαφικων ουτε θελει τρελεσ απετισεις!! βεβαια ειναι κλασικο 3d το οποιο παιζει με τα χαρτινα χροματιστα γυαλια. καμια σχεση με το 3d που θελει οθονη, γυαλια και καλη καρτα γραφιων. το κακο ειναι οτι τα βλεπεις κοκκινα και πρασινο-μπλε. αλλα ειναι καλο.

απο κει αν κατεβασεις το trial σε αφηνει να δεις με κοκκινα μπλε γυαλια τα παιχνιδια 3d ?

Δημοσ.

Απλα χαρτινα γυαλια που μπορουμε να βρουμε? περα απο τις οδηγιες kamasutra της Πετρουλας που εχει και τα γυαλια :P:P

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Υπάρχουν πολλά Ελληνικά καταστήματα στο διαδίκτυο που μπορεί κάποιος να βρει 3D γυαλιά anaglyph Red/cyan. Απλά γράψε στο google.gr 3D γυαλιά. Τα πλαστικά είναι καλύτερα όχι σαν απεικόνιση αλλά γιατί καθαρίζονται οι δακτυλιές και για αυτό το λόγο έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...