george_pan Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Καλησπερα φιλοι/ες... Ελπιζω καποιος/ες απο σας να μπορει να με βοηθησει να λυσω τη εργασια μου οπως γραφει ο τιτλος κ εκατσα παρα πολλες ωρες μπροστα στη οθονη για να τη λυσω αλλα δεν τα καταφερα.. Λοιπον η εργασια μου ειναι ως εξης.. ""AΣΚΗΣΗ"" ""Προβαλετε το ιστογραμμα της εικονας Πολλαπλασιαστε την εικονα με το 2 και προσθεστε 50 Συγκρινετε τα ιστοραμματα Προσπαθηστε να προφιορισετε ενα συνδυασμο πολλαπλασιστη ή και αθροισματος που να δινει το καλυτερο οπτικο αποτελεσμα"" 1) Πριν να κανω τη ασκηση κατεβασα τη φωτογραφια "lena.bmp" απο το google.gr (εικονες) Αποθηκευω τη φωτογραφια στο C; σε ενα φακελο τελος. 2) Ανοιγω το προγραμμα MATLAB 7 και κοιταζω αν ειναι σε σωστη θεση το path με φακελους εκει που εβαλα τη φωτογραφεια (lena.bmp) στο δισκο C: Μετα εδωσα ολες αυτες τις εντολες: >>ver >>edit lena >>lena2=imread('lena.bmp') >>lena2=imserize(lena) >>imshow(mylmg); >>imshow(mylmg); >>for i=1:50 for j=1:50 Itop(i.j)=mylmg(i.j); end end >>imshow(mylmg); >>imshow(itop); >>ihist=histeq(mylmg); >>for i=1:50 for j=50 ItopH(i,j)=ihist(i,j); end end >>imshow(itopH); >>itopHH=histeq(itop); >>imshow(itopHH); >>imshow(itopHH-itopH); δεν μου βγαζει που8ενα αποτελεσμα ουτε δεν μου ανοιγει τα πραθυρακια για να δω τις φωτογραφιες με το προγραμμα ΜΑΤΛΑΒ για να τις ξεχωρισω τιποτα απολυτως... Αν μπορει κανενας απο σας να γνωρισει τη λυση ας να μου το πει .. Ευχαριστω πολυ εκ προτερων...
george_pan Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Κανενας παιδια ??? αμ δεν μπορει κανενας ας να το διαγραψει καποιος..
insomniaK Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 αδερφέ, σιωπηρά όλοι συμφωνούμε να μη δίνουμε λύσεις για ασκήσεις κι αυτό που μας δίνεις ως κώδικας σημαίνει πως δεν κοιτάς την κονσόλα και ότι δεν καταλαβαίνεις τι αντιγράφεις. Ωστόσο είμαι καλός άνθρωπος και σου λέω να βάλεις μία μία γραμμή και να δεις τι λάθος σου βγάζει. πχ στην τέταρτη γραμμή έχεις 2 λάθη: lena2=imserize(lena) α. δεν υπάρχει η εντολή imserize β. δεν έχεις εισάγει καμία εντολή με το όνομα lena στην πέμπτη γραμμή: imshow(mylmg) το λάθος είναι ότι δεν υπάρχει mylmg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.