giorgos_thess Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 παιδια εχω ενα προβλημα γενικα με τους υποτιτλους...εξ'αιτιας μαλλον λανθασμενων ρυθμισεων που εκανα τα avi αρχεια μου που εχουν ξεχωριστους υποτιτλους srt δεν λειτουργουν...κατεβασα το vobsub,τους εμφανισε αλλα 2 φορες στην προβολη..μια κανονικα και μια απο κατω σε μαυρο πλαισιο ξανα(οποτε ειναι και εκνευριστικο,και μικραινει το μεγεθος της εικονας)..αφηστε που σε matroska files δεν λειτουργουν καν... εχετε καποια λυση;;;;;
giorgos_thess Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 με ποιο player βλέπεις ταινίες? με τον windows media player
jakegate7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 να υποθέσω ότι είχες βάλει κάποιο codec pack. καλύτερα είναι να απεγκαταστήσεις ότι έβαλες και να βάλεις τον media player classic - home cinema. μπορείς να ακολουθήσεις τις οδηγίες που γράφει εδώ ο parsifal και αν το υποστηρίζει η κάρτα γραφικών σου να έχεις και το DXVA.
Intruder7s Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Αν εχεις: WinXP http://filehippo.com/download_klite_codec_pack/ σVista http://filehippo.com/download_vista_codec_package/ Win7 http://filehippo.com/download_windows_7_codecs/
jakegate7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 καλύτερα είναι να αποφεύγονται τα codec pack δε είναι οτι το καλύτερο edit: τώρα είδα ότι λόγο της αλλάγής του site , ο οδηγός δε έχει τις εικόνες. όπου κολλήσεις γράψε να σε βοηθήσουμε
giorgos_thess Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 ειχα εγκαταστησει ενα προγραμμα για να ενωνω avi με srt σε ενα file κι αυτο μου κανε τη ζημια.... τωρα το απεγκατεστησα αλλα δε λυθηκε το προβλημα...τον media player classic το εχω..και το αλλο που μοιυ λες..
giorgos_thess Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 βασικα μολις διαπιστωσα πως τελικα εχουν απεγκατασταθει...λες αυτα να μου δημιουργουν το προβλημα;;;μπορεις να μου δωσεις καποιο link να τα κατεβασω;;;
jakegate7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 ωραία από την στιγμή που έχεις τον media player classic - home cinema (γιατί είναι διαφορετικός από τον media player classic) δε τα παίζεις με αυτόν. κάνε τις ρυθμίσεις που έχει στον οδηγό και δε θα έχεις πρόβλημα edit:link έχει στο 4 ποστ, δε τα είδες?
jakegate7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 όχι το dxva είναι λειτουργία. ουσιαστικά αντί να επωμίζεται ο επεξεργαστής σου το βάρος για μια ταινία (ειδικά σε μεγάλες αναλύσεις) , αναλαμβάνει η κάρτα γραφικών να κάνει αυτή την δουλειά. διάβασε τον οδηγό τα εξηγεί μια χαρά εκεί
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 αν δεν σε ενδιαφερει να ενσωματωνεις τους υποτιτλους μονιμα βαλε το VLC και ξεμπερδεψες απο codec pack και ιστοριες.. και για να δειχνει σωστα τα greek subs πηγαινε Tools -> Preferences -> Subtitles & OSD και βαλε Default encoding Greek (ISO 8859-7)
giorgos_thess Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 όχι το dxva είναι λειτουργία. ουσιαστικά αντί να επωμίζεται ο επεξεργαστής σου το βάρος για μια ταινία (ειδικά σε μεγάλες αναλύσεις) , αναλαμβάνει η κάρτα γραφικών να κάνει αυτή την δουλειά. διάβασε τον οδηγό τα εξηγεί μια χαρά εκεί εγκατεστησα τον media player classic home cinema ομως το προβλημα δεν λυθηκε...ετσι εκανα αυτο που μου ειπε ο intruder7s kai εγκατεστησα το vista codec package...το προβλημα λυθηκε τελικα αμεσως...ομως μου δημιουργησε κατι αλλο...δεν μου ανοιγει τα matroska files με τον windows media player που χρησιμοποιω...τι να κανω;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.