Προς το περιεχόμενο

αυξηση εμβελειας του σηματος του ιντερνετ

renouko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

o anonymous εχει δικιο.αν εχεις δυνατοτητα για καλωδιο εστωκαι διακριτικα μεσα απο καποιο καναλι θα ηταν η καλυτερη λυση

Δημοσ.

Αν μπορεις περνα καλωδιο και ασε το repeater τελευταια λυση, διοτι θα σου κοβει τη ταχυτητα στη μεση.

τι εννοείς θα σου κόβει την ταχύτητα στη μέση?

δεν έχω δει καμία διαφορά...

όσο για οδηγίες

http://www.insomnia.gr/topic/388444-θέλω-ενισχύσω-το-wifi/

Δημοσ.

Αν πουμε οτι εχεις ενα repeater στα 54 mbits/s και η συνδεσμολογια ειναι ασυρματη για να επεκτεινεις το ασυρματο.... τοτε συμβαινει το εξης. ΔΕΝ χρησιμοποιεις ολο το bandwindth toy repeater παρα μονο το μισο, δλδ το 22mbits για TR και το αλλο 22 για το RX. Αυτο στο περιπου διοτι χρησιμοποιειτε load balancing για αυτη τη δουλεια.

Δημοσ.

και με το tp-link στη μέση και σκέτο το 585v7 πάντως δεν είδα ποτε πάνω 3.5 mb/s σε μεταφορά αρχείου μέσο του ασυρμάτου 

όντως είναι κοντά στα μισά από ότι θεωρητικά μπορεί αλλά και σκέτο δεν το είδα να πηγαίνει παραπάνω

Δημοσ.

τα καλώδια αποκλείονται λόγω απόστασης και δε με πειράζει να χάσω σε ταχύτητα

αρκεί να γίνει η αναμετάδοση,κολλάω μήπως δεν πετύχει λόγω wpw/wpa2 ή λόγω κάποιας ασυμβατότητας

βλέποντας και πως εδώ ο φίλος αντιμετωπίζει προβλήματα, μη δώσω τσάμπα τα ευρώ.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια Super Goofy γιατί ήμουν έτοιμος να πάρω το κινέζικο λόγω χαμηλής τιμής γιατί

δε γνώριζα αυτά που επισήμανες.

Δημοσ.

Δεν γινεται να το βαλω στον πρωτο οροφο..

μαλλον θα παρω ενα access point.

να ρωτησω κατι ακομα καθως εψαχνα βρηκα αυτο http://www.e-shop.gr...l?id=PER.535011

τι ακριβως κανει?

για ενισχυτη σηματος μου μιαζει.amplifier που κανουν τα 100 mw του ασυρματου 500 πουλανε και στο ebay.κατι παρομοιο πρεπει να ειναι και αυτο.

Γειά σας παιδιά αν μπορεί κανείς να βοηθήσει θα ήμουν υπόχρεος έχουμε ένα μόντεμ speedtouch που λειτουργεί με wpa γίνεται

να επεκτείνω την εμβέλειά του (οριζόντια σε κτήριο να φτάσει 12 μέτρα ακόμα) με κάποιο από τα παρακάτω ή υπάρχει θέμα με τα κλειδωμένα δίκτυα και τα repeater.

Επίσης που θα μπορούσα να βρω οδηγίες για τις ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω, ευχαριστώ.

το ένα έχει universal mode ενώ το άλλο όχι τι σημαίνει αυτό;

BELKIN

TP LINK

τα repeater αναμεταδιδουν και wpa.το wds του thomson δεν παιζει με wpa παντως οποτε μην παρεις κατι που παιζει σε wds.eite Universal repeater Η απλα repeater.universal repeater και repeater το ιδιο ειναι περιπου.απλα η tp link το repeater το εχει με wds το εννοει που εσυ δεν το θες.

Αν πουμε οτι εχεις ενα repeater στα 54 mbits/s και η συνδεσμολογια ειναι ασυρματη για να επεκτεινεις το ασυρματο.... τοτε συμβαινει το εξης. ΔΕΝ χρησιμοποιεις ολο το bandwindth toy repeater παρα μονο το μισο, δλδ το 22mbits για TR και το αλλο 22 για το RX. Αυτο στο περιπου διοτι χρησιμοποιειτε load balancing για αυτη τη δουλεια.

εκτος αν βρει ρουτερ που σε μη επαγγελματικο δεν εχω δει με 2 radio.ενα για to link και ενα για να παιζεις εσυ.

και με το tp-link στη μέση και σκέτο το 585v7 πάντως δεν είδα ποτε πάνω 3.5 mb/s σε μεταφορά αρχείου μέσο του ασυρμάτου

όντως είναι κοντά στα μισά από ότι θεωρητικά μπορεί αλλά και σκέτο δεν το είδα να πηγαίνει παραπάνω

το να μην δεις full speed με ασυρματο μπορει να ειναι απο drivers,απο firmware του ρουτερ απο αποσταση κτλ.εγω με Thomson με καλωδιο κατεβαζω 1200-1300 ενω με wireless 1000 -1000 kilobytes>μικρη διαφορα αλλα μικρη αποσταση επισης .3 μετρα.

τα καλώδια αποκλείονται λόγω απόστασης και δε με πειράζει να χάσω σε ταχύτητα

αρκεί να γίνει η αναμετάδοση,κολλάω μήπως δεν πετύχει λόγω wpw/wpa2 ή λόγω κάποιας ασυμβατότητας

βλέποντας και πως εδώ ο φίλος αντιμετωπίζει προβλήματα, μη δώσω τσάμπα τα ευρώ.

αν βρεις απο κανα φιλο για δοκιμη.εχω κανει repeat με διαφορα αλλα ειχα παιξει με wep οσο θυμαμαι σε belkin,thomson,σε ενα dlink νομιζω ειχα βαλει wpa.κατι ρουτερ με κατι custom firmware http://www.dd-wrt.com/site/index paizoyn και wpa2.

Δημοσ.

αν το φερει κοντα στην μπαλκονοπορτα πιθανον να παιζει παντως...εγω το χα κανει με ενα sagem και επιανε κατω οροφο και σχετικα απεναντι διαμερισμα δηλαδη στην

αλλη γωνια τις πολυκατοικιας ! 2 γραμμες σταθερα..

Μου θυμίζει την διαφήμιση γνωστής εταιρίας που για να έχουν καλύτερη σύνδεση internet ανέβαιναν σε καρέκλες τραπέζια κι άλλα έπιπλα του σπιτιού :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Εγώ μέχρι να βάλω σπίτι μου έκλεβα από μία εταιρία και καθόμουν έξω στην αυλή για καλύτερο σήμα. :D :D :D :D

Δημοσ.

αλλοι βαζουν πιο ψηλα το ρουτερ για να εχει λιγοτερη απωλεια.αλλοι κρεμανε usb wi fi sticks κοντα στο παραθυρο ειτε και εξω απο αυτο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...