xlapatsas4000 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Ευχαριστω παρα πολύ παιδιά,θα σας ακούσω και θα δουλέψω ξανά τα ubuntu,και μετα θα δω.....αλλα 1 ερωτηση έμεινε αναπάντητη τι το καλύτερο έχουν από τα Windows ???και μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου πει λιγα πράγματα για το Compiz και το Compiz fuzion γιατί πραγματικά μου άρεσε πολύ το γραφικο περιβάλλον του βιντεο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis12a Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 http://vistakiller.blogspot.com/2007/11/o-compiz-fusion.html Δές στο παραπάνω λινκ για το πως θα το ρυθμίσεις, όσο για το άλλο είναι τόσα πολλά που βαριέμαι τώρα να τα γράψω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sabrac Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Ευχαριστω παρα πολύ παιδιά,θα σας ακούσω και θα δουλέψω ξανά τα ubuntu,και μετα θα δω.....αλλα 1 ερωτηση έμεινε αναπάντητη τι το καλύτερο έχουν από τα Windows ???και μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου πει λιγα πράγματα για το Compiz και το Compiz fuzion γιατί πραγματικά μου άρεσε πολύ το γραφικο περιβάλλον του βιντεο.... Ειναι κατι σαν plugin για να έχεις εφφε στο pc σου. Εγώ σήμερα το έκανα. Appearance preferences-> Visual effects -> third option. Καπου εκεί μπορει να έχεις ενα μηνυμα για να κανεις update για την καρτα γραφικων σου το κανεις αν οχι μετα κανεις install το απο Ubuntu Software Center τα εξής : Compiz Advanced Dekstop Effects Settings(ccsm) Simple CompizConfig Settings Manager Μετα απο αυτα πας στο System -> Administration -> Synaptic Package Manager Στο search ψάχνεις για compiz fusion και βρες ενα που λεει extra αν θυμάμαι καλα και κάντω Apply. Και τέλος πας System -> Preferences -> Simple CompizConfig Settings Manager το τρέχεις. Κανεις set το Profile σε Ultimate και απο εκει πας σε όλα τα tabs και αλλάζεις ότι θές Hope it helps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 @Sabrac αλλα 1 ερωτηση έμεινε αναπάντητη τι το καλύτερο έχουν από τα Windows ??? είναι ένας κόσμος χωρίς μνημόνιο ! ελευθερία, υγιεινό και ασφαλές περιβάλλον εργασίας, χωρίς υποχρεωτικούς και ατυχείς εμβολιασμούς άπειρες δυνατότητες διαμόρφωσης, ατέλειωτες δωρεάν διανομές και εφαρμογές με δυνατότητα να παίξεις με τον κώδικα, να το/τις διανήμεις ελεύθερα και με το νόμο. τα άλλα θα τα βρείς μόνος σου ! καλή αρχή . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.