farfan Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Ναι τα vista έχω και δεν έχω διαγράψει το recovery partition. Επειδή με ενδιαφέρει να μην χάσω τα αρχεία μου αν συνδέσω τον σκληρό και ξεκινήσω την επαναφορά συστήματος θα υπάρξει σίγουρα επιλογή για να κρατήσω backup;
ektor7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 πριν αρχησει την διαδικασια,εχει μια επιλογη για να κανεις recovery τα αρχεια σου σε εξ. δισκο!
farfan Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Απο χθες που βρηκα χρονο προσπαθω να κανω κατι με το λαπτοπ αλλα τιποτα.Πλεον ουτε επαναφορα μπορω να κανω αφου οταν παταω F11 ειναι σαν να μη λειτουργει αρα και το φορματ τωρα δεν μου φαινεται ασχημη ιδεα. Πλεον οταν κανω boot απο τον σκληρο μετα απο λιγη ωρα μου βγαζει "operating system not found". Αφου δε δουλεψε το παραπανω ειπα να δοκιμασω με τους δισκους επαναφορας που εχω γραψει σε 2 cd.Βαζω το πρωτο και επιλεγω να μπουταρει απο cd αλλα μετα απο αρκετη ωρα που φορτωνει και αφου επιλεξω γλωσσα δεν γεμιζει καθολου η μπαρα της επαναφορας και μετα απο λιγο μου βγαζει το παρακατω. "Σφαλμα 0x400110020000100A" Σας παρακαλω πειτε τι μπορω να κανω γιατι πραγματικα αυτη η κατασταση απο το πουθενα με εχει φερει στα ορια μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.