infinitus_maximus Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Γεια σας παιδιά! Λοιπόν, εγώ πήρα τηλέφωνο το παλικάρι. Με είχατε βέβαια, λίιιιγο, φοβήσει για την συμπεριφορά του αλλά όλα εντάξει. Μίλησα με τον κ.Δελαπόρτα και μου φάνηκε πολύ εντάξει το παιδί και πολύ φιλικός. Δεν είχα θέμα και πραγματικά δε ξέρω γιατί είχε αυτή τη συμπεριφορά εδω μέσα. Εμένα μου φάνηκε πολύ σοβαρός μια φορά. Ότι του ζήτησα αμέσως με βοήθησε και μάλιστα μου είπε πως σε λίγες μέρες θα κάνει open source to version 7.0 οπότε θα περιμένω γιατί μου είπε ότι είναι ολοκληρωμένο σαν framework απλά δεν έχει βάλει κάποια πράγματα μέσα που τα θεωρεί commercial. Αυτά! Μάλιστα του ζήτησα να βρεθούμε αλλά είναι στο εξωτερικό πλέον με τη γυναίκα του. Ε, εντάξει είναι και παντρεμένο παιδί και παρόλο που του ρίχνω αρκετά χρονάκια δεν είδα να μη με σέβεται. Όχι τίποτα άλλο θα του έπερνε και ο #@$%$#... εάν δε μίλαγε όμορφα. Ελπίζω να είναι όπως τα λέει τα πράγματα. Μια φορά πάντως αυτό που έχει φτιάξει εμένα προσωπικά θεωρητικά μου φένεται καλό μέχρι τώρα.
orotoi Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 να του πεις αμα ξαναμιλήσετε οτι σου προτείναν τη λύση του απο το insomnia. Πες του με στέλνει ο natural
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Πες του με στέλνει ο natural
hartzoua Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 αλλά πες του το με τρόπο γιατί θα συγκινηθεί! Αχ, τι ωραίες συζητήσεις είχαμε κάνει..... μελαγχόλησα.
infinitus_maximus Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 LOL! Κοιτάξτε παιδιά πέρα πο τη πλάκα εγώ δεν έχω λόγο να τον πάρω τηλέφωνο πάλι ούτε να σπάσω πλάκα μιας και ήταν ΟΚ. Τώρα έαν αλλάξει κάτι ή αν αυτά που μου είπε είναι μπούρδες έ θα τον αδειάσω.... Έτσι και αλλιώς σε 3 μέρες θα έχω κάνει μια δουλίτσα και θα σας πω και εγώ.
kostas0928 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Τελικά τι έγινε με το site της umbrella ? Γιατί είναι down ? Τον ρώτησες ?
infinitus_maximus Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Τελικά τι έγινε με το site της umbrella ? Γιατί είναι down ? Τον ρώτησες ? Άγνωστο......
kostas0928 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 (άσχετο) infinitus_maximus , αν επιτρέπεται, τι έχεις σπουδάσει ? Σε βλέπω πολύ ψαγμένο
infinitus_maximus Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 (άσχετο) infinitus_maximus , αν επιτρέπεται, τι έχεις σπουδάσει ? Σε βλέπω πολύ ψαγμένο Πρώτο πτυχίο λογιστικά και μετά σε I.E.K προγραμματισμό web (Με λέγανε παππού γιατί πήγα στα 28 μου ) Άντε και κάτι ψηλα από μόνος μου σε C/C++. Γιατί?
kostas0928 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Τίποτα , απο περιέργεια ρωτάω ... Μου έκανε εντύπωση το πόσο γρήγορα εντόπισες τα αδύνατα σημεία των CMS
infinitus_maximus Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Τίποτα , απο περιέργεια ρωτάω ... Μου έκανε εντύπωση το πόσο γρήγορα εντόπισες τα αδύνατα σημεία των CMS Γειά σου φίλε Κώστα. Απλά ασχολούμε με τα ρημάδια τα web εδώ και 3 χρόνια και έχω κάνει πολλές δουλειές επάνω σε αυτά...
kostas0928 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Απλά ασχολούμε με τα ρημάδια τα web εδώ και 3 χρόνια και έχω κάνει πολλές δουλειές επάνω σε αυτά... Για δείξε καμία να δούμε
infinitus_maximus Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Απο τις τελευταίες μου: www.wallpost.gr www.elegant-sa.gr/index.php (υπο κατασκευή....magento αναγκαστικά.. ΟΥΦ!) www.casadipatsistok.gr (μια απο τα ίδια) και άλλα πολλά αλλά είναι από τα πρώτα μου και δε σας τα δείχνω γιατί δε μου αρέσουν
kostas0928 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Λοιπόν απίστευτη σύμπτωση! Δε θα το πιστέψεις! Χάζευα το profile του Δελαπόρτα στο facebook (για να δω εαν έχει κάνει κάποια ανακοίνωση σχετικά με το alpha cms...) και ξαφνικά τι βλέπω ??? Έχει κάνει Like (διπλό μάλιστα) στο site σου !!!! Παρόλο που το wallpost.gr έχει μόλις 20 μέρες που είναι Online o george delaportas πρόλαβε και το ανακάλυψε !!!! Κοίτα να δεις κάτι συμπτώσεις ώρες ώρες ε ? Ούτε με τηλεπάθεια να επικοινωνούσατε! :D Συμφωνείς ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.