Προς το περιεχόμενο

Εγγραφη τραγουδιων απο κασετα σε μορφη mp3 για υπολογιστη.

manolakis88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω πολλες κασετες μουσικης απο τα παλια. Και θελω να τις μετατρεψω σε μορφη mp3 για να τις παιζω σοτν υπολογιστη και στο mp3 player μου.

με ποιες τεχνικες μπορει να γινει αυτο? πως ακριβως δηλαδη.

ευχαριστω για οποιον ξερει.

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Μπλα Μπλα. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στον κεντρικό κατάλογο του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Ευχαριστώ.

Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 27 Νοεμβρίου 2010 - Trolling
Κρυμμένο από parsifal, 27 Νοεμβρίου 2010 - Trolling

Το θέμα μεταφέρεται στο Trash bin από την ενότητα Μπλα Μπλα. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στον κεντρικό κατάλογο του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Ευχαριστώ.

Line in λεγεται η θυρα...

Δημοσ.

Εχω πολλες κασετες μουσικης απο τα παλια. Και θελω να τις μετατρεψω σε μορφη mp3 για να τις παιζω σοτν υπολογιστη και στο mp3 player μου.

με ποιες τεχνικες μπορει να γινει αυτο? πως ακριβως δηλαδη.

ευχαριστω για οποιον ξερει.

1.βήμα και το ποιο δύσκολο βρίσκεις κασετόφωνο :blink: και μάλιστα ένα που να βγάζει 3,5 mm jack

2.Αγοράζεις ή βρίσκεις ένα τέτοιο καλώδιο3-5mm-jack.jpg

3.Συνδέεις το κασετόφωνο με το line-in όπως είπε και ο paylidis.

4.Τρέχεις το Sound Recorder και κάνεις την εγγραφή σου.

Ή με το audacity που μπορεί να σου το κάνει και mp3.

Δημοσ.

1.βήμα και το ποιο δύσκολο βρίσκεις κασετόφωνο :blink: και μάλιστα ένα που να βγάζει 3,5 mm jack

2.Αγοράζεις ή βρίσκεις ένα τέτοιο καλώδιο3-5mm-jack.jpg

3.Συνδέεις το κασετόφωνο με το line-in όπως είπε και ο paylidis.

4.Τρέχεις το Sound Recorder και κάνεις την εγγραφή σου.

Ή με το audacity που μπορεί να σου το κάνει και mp3.

εχεις δει εσυ κανα κασετοφωνο που να βγαζει mini jack?walkman θα παρει?αν θελει την λιγοτερη απωλεια ποιοτητας θα δανειστει ή θα αγορασει (με 30 ευρω βρισκεις) ενα deck να κανει σωστη δουλεια.θα παρεις ενα καλωδιο rca σε mini jack και θα συνδεσεις στην καρτα ηχου στο line in ή στο mic.μετα με ενα προγραμμα εγγραφης θα τα περασεις στον σκληρο, θα τα αποθορυβοποιησεις, θα τα κοψεις και θα τα γραψεις σε cd.

Δημοσ.

Στα δικά μου χρόνια πολλά κασετόφωνα είχαν mini jack,και εν τάξη δεν νομίζω να είναι κάποιος τόσο χαζός ώστε να έχει κασετόφωνο με μεγάλο jack ή οτιδήποτε και να μην καταλάβει ότι θα πρέπει να το μετατρέψει σε mini jack.

εχεις δει εσυ κανα κασετοφωνο που να βγαζει mini jack?walkman θα παρει?αν θελει την λιγοτερη απωλεια ποιοτητας θα δανειστει ή θα αγορασει (με 30 ευρω βρισκεις) ενα deck να κανει σωστη δουλεια.θα παρεις ενα καλωδιο rca σε mini jack και θα συνδεσεις στην καρτα ηχου στο line in ή στο mic.μετα με ενα προγραμμα εγγραφης θα τα περασεις στον σκληρο, θα τα αποθορυβοποιησεις, θα τα κοψεις και θα τα γραψεις σε cd.

(και αν έχει audio din και όχι rca τότε τι κάνει; )

Δημοσ.

Στα δικά μου χρόνια πολλά κασετόφωνα είχαν mini jack,και εν τάξη δεν νομίζω να είναι κάποιος τόσο χαζός ώστε να έχει κασετόφωνο με μεγάλο jack ή οτιδήποτε και να μην καταλάβει ότι θα πρέπει να το μετατρέψει σε mini jack.

(και αν έχει audio din και όχι rca τότε τι κάνει; )

ιδια ηλικια εχουμε.αλλα γενικως υπαρχουν καλωδια για τα παντα.καπου μου βρισκεται και ενα din σε rca

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...