Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για ανάλυση ενώς Benchmark του σκληρού μου

Xvipes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα κάτι με έβαλε σε υποψίες σήμερα για τον σκληρό μου(Western Digital Caviar 640gb sata 2) και είπα να του κάνω ένα τεστ και με την βοήθεια ενός freeware προγράμματος το έβαλα να το τεστάρει.Τα αποτελέσματα τα βλέπετε στην εικόνα που παραθέτω.

hddbechmark.jpg

Αυτό που με παρεξένεψε είναι η αυξομείωση των mb/s και το minimum transfer rate se 1.2mb/s...Δεν έχω ξανακάνει ποτέ μου άλλο benchmark οπότε θα ήθελα να μου πείτε αν ο σκληρός μου πάει για φούντο...

Ευχαριστώ για όποια απάντηση!

Δημοσ.

βάλε το hard disk sentinel για να δεις αν έχει κάποιο πρόβλημα ο σκληρός

από ότι βλέπω στην εικόνα το hd tune έχει δύο καρτέλες Health και Error Scan , δε το έχω βάλει ποτέ αλλά κοίτα αν σου έχει να τρέξεις κανένα διαγνωστικό test

τι σε προβλημάτισε στο δίσκος σου και νομίζεις ότι έχει πρόβλημα?

Δημοσ.

ε ας το πούμε spikes που είχε ανα 50gb? δλδ εκεί που έχει μια μέση ταχύτητα 50-60mb/s πηγαίνει στα 2mb/s...

Είναι φυσιολογικό αυτό?

Δημοσ.

..προσωπικά δε θα το έλεγα και πολύ "φυσιολογικό".

Ίσως όντως παίζει κάτι.

Το HD Sentinel που προειπώθηκε, ίσως αναφέρει (έχει το "καλό" ότι σου δίνει και μία "αξιολόγηση" της κατάστασης) κα'να ζόρι (πχ σχετικό με την επικοινωνία δίσκου με mobo controller κτλ)

• Moderators
Δημοσ.

ε ας το πούμε spikes που είχε ανα 50gb? δλδ εκεί που έχει μια μέση ταχύτητα 50-60mb/s πηγαίνει στα 2mb/s...

Είναι φυσιολογικό αυτό?

Συμβαινει πολλες φορες χωρις λογο (σχεδον παντα δλδ) επειδη απλα το λειτουργικο ζηταει τον δισκο την ωρα του τεστ οποτε γονατιζει την ταχυτητα του benchmark και δημιουργει αυτα τα spikes.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...