Προς το περιεχόμενο

μεγιστη αναλυση με usb

giannis22k

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω μια sony KDL full hd η οποια υποστηριζει αναπαραγωγη τανιων με usb ,avi,divx,ka..μεχρι ποια ακριβως (μεγαλυτερη)αναλυση μπορω να βαλω για να παιξει στην τηλεοραση εχω βαλει 720p και δεν υποστηριζει.μπορω να κανω κανει για να ξεκλειδωσω τιποτα?

Δημοσ.

Αν είναι πραγματικά FullHD βλέπει μέχρι και 1080p,το θέμα είναι σε τι μορφή πρέπει να είναι τα βίντεο για να τα δει η tv.

Αυτό που λες το 720p σε τι μορφή ήταν; μπορείς να το δεις αυτό με το mediainfo,κάτι ακόμα που πρέπει να προσέξεις είναι ότι σε USΒ που είναι φορμαρισμένο σε fat32 δεν παίρνει αρχεία μεγαλύτερα από 4GB.

Δημοσ.

Αν είναι πραγματικά FullHD βλέπει μέχρι και 1080p,το θέμα είναι σε τι μορφή πρέπει να είναι τα βίντεο για να τα δει η tv.

Αυτό που λες το 720p σε τι μορφή ήταν; μπορείς να το δεις αυτό με το mediainfo,κάτι ακόμα που πρέπει να προσέξεις είναι ότι σε USΒ που είναι φορμαρισμένο σε fat32 δεν παίρνει αρχεία μεγαλύτερα από 4GB.

δεν θυμαμαι τι ηταν,απο οτι ακουσει απο φλασακι δεν υποστηριζει πολλες αναλυσεις.εχω βαλει και αναλυση 720x568 επαιζε.εβαλα μια 720 p και μου ελεγε οτι δεν υποστηριζει την αναλυση

Δημοσ.

Αυτό το δεν υποστηριζει την αναλυση είναι στάνταρ μήνυμα που βγάζει αν δεν μπορεί να δείξει το αρχείο,άσχετα με το τι πρόβλημα υπάρχει(ακόμα και για μη συμβατή ονομασία του αρχείου μπορεί να σου το βγάλει).

Βασικά αν θες μπορείς να μετατρέψεις μια ταινία σε Xvid για το βίντεο και mp3 για ήχο,που είναι τα πιο συμβατά,πρόσεχε το τελικό μέγεθος (4GB αν στέκει αυτό με το FAT32) μετά κάνε πειραματισμούς για την ανάλυση,ξεκίνα με 1080 και αν δεν την παίξει κατέβαινε.

Δημοσ.

Αυτό το δεν υποστηριζει την αναλυση είναι στάνταρ μήνυμα που βγάζει αν δεν μπορεί να δείξει το αρχείο,άσχετα με το τι πρόβλημα υπάρχει(ακόμα και για μη συμβατή ονομασία του αρχείου μπορεί να σου το βγάλει).

Βασικά αν θες μπορείς να μετατρέψεις μια ταινία σε Xvid για το βίντεο και mp3 για ήχο,που είναι τα πιο συμβατά,πρόσεχε το τελικό μέγεθος (4GB αν στέκει αυτό με το FAT32) μετά κάνε πειραματισμούς για την ανάλυση,ξεκίνα με 1080 και αν δεν την παίξει κατέβαινε.

το μη συμβατο που λες ενοεις το τι καταληξη το αρχειο θα εχει?(xvid,divx,mkv)?πες μου και ενα προγραμμα για μεματροπη ταινιων ?πχ να κανω ενα 1080p αρχειο σε 720P.επισης μου εχει βγαλει μνμ οτι δεν υποστηριζεται ο αριθμος καρε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...