sculper Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Γεια σας, Θέλω να πάρω ένα ηλιακό και έχω μπερδευτεί. Από όσα κατάλαβα υπάρχουν 3 τύποι: inox – glass και χάλκινοι. Οι καλύτεροι λένε είναι οι χάλκινοι, σωστά??? Και μετά έρχονται οι Glass και οι inox. Από εκεί και πέρα θέλω έναν 200 λίτρων. Το πρόβλημά μου είναι στην μάρκα…. Μου λένε ότι κορυφαία σε χάλκινο είναι η SONNE www.sonne.gr . Άλλος μου είπε είναι οι NOBEL www.nobel.gr αλλά δεν έχει χάλκινους. Θα ήθελα την γνώμη σας για τον τύπο και την μάρκα. Ευχαριστώ πολύ!
jpaokx Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Καλό ειναι να παρεις προσφορες, να τσεκαρεις διαφορα τεχνικα χαρακτηριστικα, πιστοποιησεις και εγγυησεις. Μην επικεντωνεσαι αποκλειστικα σε πολυδιαφημιζόμενες εταιριες. Νομίζω ότι υπάρχουν και άλλες τοπικές που θα σε βοηθήσουν να πάρεις μια απόφαση. Η καλύτερη απόφαση είναι να ρωτήσεις έναν καλό υδραυλικό (ίσως να ξέρεις κανέναν) στα μέρη σου.
haris_216 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Γεια σας, Θέλω να πάρω ένα ηλιακό και έχω μπερδευτεί. Από όσα κατάλαβα υπάρχουν 3 τύποι: inox – glass και χάλκινοι. Οι καλύτεροι λένε είναι οι χάλκινοι, σωστά??? Και μετά έρχονται οι Glass και οι inox. Από εκεί και πέρα θέλω έναν 200 λίτρων. Το πρόβλημά μου είναι στην μάρκα…. Μου λένε ότι κορυφαία σε χάλκινο είναι η SONNE www.sonne.gr . Άλλος μου είπε είναι οι NOBEL www.nobel.gr αλλά δεν έχει χάλκινους. Θα ήθελα την γνώμη σας για τον τύπο και την μάρκα. Ευχαριστώ πολύ! καλή σου μέρα υπάρχει ήδη ανοιγμένο θέμα σχετικά με ηλιακούς http://www.insomnia.gr/topic/140510-%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%AF%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B5/page__st__1200 η αλήθεια είναι ότι είναι πολυσέλιδο αλλά αν διαθέσεις το χρόνο νομίζω ότι μπορείς να μάθεις πολλά. οι εμπειρίες και οι απόψεις χρηστών και επαγγελματιών του χώρου νομίζω ότι αξίζουν περισσότερο από την πληρωμένη διαφήμιση της όποιας εταιρίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.