insomnian Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Στα Win7 μπορεις να ορισεις partition μεσω του disk management, σωστα? (Συρρικνωση τομου και οριζεις τo μεγεθος του νεου partition) Mπορεις λοιπον να δημιουργησεις ενα νεο partition με αυτο το τροπο, μετα να εγκαταστησεις τα 7 σε αυτο και κατοπιν να σβησεις εντελως το αρχικο partition?
TheELF Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Αν και θεωρητικά γίνεται (με κάποιους περιορισμούς) γιατί να κάνεις τέτοια βλακεία;;
insomnian Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δεν ειναι βλακεια αν σκεφτεις οτι θα με βοηθησει να αποφυγω ενα format, στον δισκο αυτο δεν μπορω να bootαρω και να μπω.
TheELF Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Αν δεν μπορείς να μπεις και να μπουτάρεις από τον σκληρό τότε πως θα το κάνεις αυτό; Στα Win7 μπορεις να ορισεις partition μεσω του disk management, σωστα? Δεν μας λες από την αρχή τι ακριβώς θες να κάνεις και τι πρόβλημα έχεις σιγά-σιγά μπας και καταλάβουμε;;
washcloud Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Αν δεν μπορείς να μπεις και να μπουτάρεις από τον σκληρό τότε πως θα το κάνεις αυτό; Δεν μας λες από την αρχή τι ακριβώς θες να κάνεις και τι πρόβλημα έχεις σιγά-σιγά μπας και καταλάβουμε;; ...είσαι νέος, θα μάθεις
insomnian Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Υπαρχει δισκος που ξαφνικα δεν μπορει να μπουταρει ωστε να μπεις μεσα(εχει win7-64 ult). Bαζοντας τον σε αλλο pc βλεπω τα περιεχομενα του να υπαρχουν κανονικα. Επειδη αυτη τη στιγμη δεν εχω αλλο μέσο για να μεταφερω τα δεκαδες giga βιντεο που περιεχει και που θα χαθουν μετα το φορματ, σκεφτηκα τη λυση που περιγραφω στο πρωτο post, ωστε να γινει ενδομεταφορα. Καλη λυση?..
TheELF Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δηλαδή επιδιορθωτικό install με το δισκάκι τον windows το έχεις απολήσει;; (Και αν ναι γιατί;;; )
insomnian Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δηλαδή επιδιορθωτικό install με το δισκάκι τον windows το έχεις απολήσει;; (Και αν ναι γιατί;;; ) To δισκακι των 7 εχει δυο επιλογες, clean install και upgrade, σωστα? Το upgrade ομως πρεπει να το κανεις μεσα απ τα win, κι εγω δεν μπορω να μπω!
TheELF Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 ...είσαι νέος, θα μάθεις Ήμουν νέος και γέρασα.
TheELF Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 To δισκακι των 7 εχει δυο επιλογες, clean instal και upgrade, σωστα? Το upgrade ομως πρεπει να το κανεις μεσα απ τα win, κι εγω δεν μπορω να μπω! Το δισκάκι τον 7 μπορεί να ξεκινήσει το pc σου,όπως είσαι δηλαδή με το δισκάκι μέσα κάνεις reboot και φορτώνει από αυτό,εσύ μετά απλά κοιτάς να επιλέξεις το επιδιόρθωση δες και εδώ
insomnian Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Prob solved... Αν ειχα προσεξει αυτη τη μικρη γραμμουλα που λεει "repair" δεν θα ταλαιπωριομουν απ το πρωι Κι αυτοι οι φωστηρες χαθηκε να την κανουν ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ τη γραμμουλα?
insomnian Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Ωστοσο η ιδεα που αναφερω στο πρωτο post δεν ειναι καλη για ενδομεταφορα αρχειων σε περιπτωση που θελησεις να κανεις clean install?
TheELF Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 ^ ...κοίτα και 'συ εδώ Lolz,τώρα γέρασα και έβγαλα και γένια. Λέγε τα και εσύ ποιο απλά ρε παιδάκι μου,υπάρχουνε και newbies.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.