anthony_88 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Προφανως και μιλαω για γειτονα και προφανως δεν ειναι χρεπι τα (!) μηχανακια του, ειναι μηχαναρες. Και για αυτο, δε μετακινουνται ευκολα, ειδαλλως θα ειχα επωφεληθει ηδη, μιας και τον εχω δει να το κανει επανειλημμενως αλλα ποτε δε πηρα το ρισκο να μετακινησω τις μηχανες.
kakaraki Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Ναι,έχεις δίκιο,δεν μετακινιώνται μεγάλα μηχανάκια,είναι σαν να βάζεις χέρι στη γκόμενά του,γρατζουνιά και πεντοχίλιαρο λέγαμε καάάποτε,τώρα έγινε πενηντάευρο...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Ο 65άρης ίσως είναι όπως περιγράφεται στο πρώτο ποστ, αν όμως αλλάξουμε το <<σενάριο>> και ο 65άρης τον σταμάταγε μπροστά στο πάρκινκ λέγοντας <<κύριε, μην κάνετε άσκοπους κύκλους στα Εξάρχεια, αφήστε το στην είσοδο και θα το φυλάω εγώ..!>> θα τον χαρακτήριζε ο Καιζερ το ίδιο, ή θα έμενε εμβρόντητος και θα άνοιγε thread εξυμνώντας τον 65άρη; Δυστυχώς, η ιδέα που αποκομίζουμε για κάποιον, είναι σε ευθεία συνάρτηση με το αν <<προσβάλει>> την ιδέα/θέση/γνώμη/ενέργεια μας, μια συγκεκριμένη στιγμή.
Ntinaras Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Αυτοι που βαζουν τα μηχανακια σε παραταξη για τον ιδιο ακριβως λογο, παλι καταληψη οδοστρωματος δεν κανουν; Ή επειδη ειναι μηχανες και οχι καρεκλες, δεν πληρωνουν προστιμο; Αν τον βιντεοσκοπησω την ωρα που παιρνει το αμαξι κ βαζει τη μηχανη, τι παιζει; Θα το φαει το προστιμο; αν οι μηχανες εχουν κολλημενα τα τελη κυκλοφοριας του τρεχοντος ετους τοτε ειναι νομιμος αλλα θα εισαι κι εσυ τερμα νομιμος αν πας και παρκαρεις τη μηχανη σου αναμεσα τους
Luxx Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 1.απαγορευεται η σταθμευση μπροστα τους(ακομα και απο τον ιδιοκτητη) αλλα επιτρεπεται η στασηδηλαδη να σταματησεις μεσα για λιγο αλλα να εισαι μεσα στο αυτοκινητο. Εγω παντως παρατηρω οτι συνεχεια το κανουν αρκετοι.
De@th L0rd Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δε ξέρω τι λέτε εσείς, άσχετα από την περίπτωση του Κάιζερ και άσχετα από το νόμο, όταν παρκάρεις το κωλοαυτοκίνητό σου μπροστά σε έξοδο από πάρκιγκ νόμιμο κ μή, εφόσον υπάρχει αυτοκίνητο μέσα, που δε πιάνει χώρο στο δρόμο, είσαι μεγάλο γαϊδούρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.