Erwdios Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Εγώ συμφωνώ με Kaiser πάντως (παραδόξως). Αν θεωρείς ότι τα κάνεις όλα σωστά στη ζωή σου, κάνε και υποδείξεις. Επειδή όμως αποκλείεται να είσαι ο Όσιος Πατάβιος κοίτα τη δουλειά σου και άντε στην ευχή του θεού... Αν ο καθένας κοιτούσε τη δουλειά του και υπήρχε κράτος να κάνει τη δουλειά του, δεν θα είχαμε διαλυθεί σαν χώρα.
kakaraki Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 ....και υπήρχε και κράτος....wtf H τήρησις του συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων...
Ntinaras Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 1.Ο TS Xvid ξάδερφος του DVD-Rip 3.Όταν κάτι δεν σε αφορά καλό είναι να μην ανακατεύεσαι,στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν θα άνοιγα διάλογο με τον παππού.Θα ρωτούσα μόνο "Δικό σου;" - "Όχι" και θα κανα αυτό που ήταν να κάνω. 5.sarcasm Η Αθήνα δεν έχει πάρκινγκ,αν κάθε φορά που έβλεπες κάποιον να διπλοπαρκάρει ή να κλείνει πήγαινε και ο κάθε άσχετος να λέει την @@ του τότε θα γινόταν χαλασμός κάθε μέρα,και όπως είπε ο Jesus "Ο αδιπλοπαρκάριστος πρώτος το λίθο βαλέτω" χαχαχα εγω νομιζα οτι ηταν ο teamspeak
Erwdios Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 ....και υπήρχε και κράτος....wtf H τήρησις του συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων... Εμένα σήμερα μου έκοψαν 120€ του μισθού μου, ξέρεις που τον έχω γραμμένο τον πατριωτισμό των Ελλήνων έτσι? Όσο για το Σύνταγμα, εγώ μόνο την πλατεία ξέρω. Σύνταγμα που τροποποιείται κατά το δοκούν, για εμένα είναι χαρτί τουαλέτας.
kakaraki Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Εμένα σήμερα μου έκοψαν 120€ του μισθού μου, ξέρεις που τον έχω γραμμένο τον πατριωτισμό των Ελλήνων έτσι? Όσο για το Σύνταγμα, εγώ μόνο την πλατεία ξέρω. Σύνταγμα που τροποποιείται κατά το δοκούν, για εμένα είναι χαρτί τουαλέτας. Ε,λέμε και καμια μαλακία να περνάει η ώρα...Όχι δεν έχω να αντιτάξω κάτι σ' αυτά που λες,απλά μεγάλωσα με διαφορετικές αξίες και μούρχεται βαρύ αυτό που βιώνω τώρα. Ίσως έχεις δίκιο,δείξ'το μου έμπρακτα όμως,θα σε ακολουθήσω,δεν έχω να χάσω τίποτα.
Erwdios Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Ε,λέμε και καμια μαλακία να περνάει η ώρα... Όχι δεν έχω να αντιτάξω κάτι σ' αυτά που λες,απλά μεγάλωσα με διαφορετικές αξίες και μούρχεται βαρύ αυτό που βιώνω τώρα. Ίσως έχεις δίκιο,δείξ'το μου έμπρακτα όμως,θα σε ακολουθήσω,δεν έχω να χάσω τίποτα. Δεν ξέρω την ηλικία σου, ίσως να είμαστε και συνομίληκοι, αλλά εξηγησέ μου λίγο τι εννοείς διαφορετικές αξίες? Ίσως τελικά να μην είναι τόσο διαφορετικές όσο φαντάζεσαι. Απλώς, τελικά, ίσως υπάρχουν και αναμεσά μας εχθροί. Νομίζω ότι είναι πιο ξεκάθαρο από ποτέ...
KaizerSoze Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Φοβερα συμπερασματα απο την κουβεντα μας Γ#$#@με, μπραβο, ειμαστε σε καλο δρομο Παω να γεμισω το Μ16 μου να ειμαι ετοιμος για την υπερασπιση της φρατζολας
hashashin Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Ρε μαν γιατι το πηρες τοσο στραβα που σου ειπε να μην παρκαρεις?Που ξερεις ποσοι δεν εχουν σταματησει εκει και εχουν πει σε 3' ερχομαι?Και στην τελικη τι καθεσαι και ασχολησαι με τον γερο?
million_voices Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 δεν ειναι ολοι οι ανθρωπο ιδιοι,υπαρχουν nolifers,υπαρχουν χαλαροι,κομπλεξικοι,τρομπες,λογικοι,uruq hai,ελληναρες,παρτακηδες κλπ δεν μπορεις να τα βρεις με ολους ουτε ειναι ρεαλιστικο να περιμενεις κατι τετοιο ,οποτε εχουμε ενα minimum αποδεκτων συμπεριφορων και κανονων τα οποια καλο ειναι να τηρουμε για να συμβιωνουμε διαφορετικα θα παιζαμε συνεχεια ξυλο απο κει και περα κατα περιπτωση προσωπικα ειμαι χαλαρος αν διαγνωσω καλες προθεσεις και γενικα προσπαθω να δινω τοπο στην οργη ξεροντας οτι ουτε ο ιδιος ειμαι αψογος παρολο που προσπαθω να μην ενοχλω ps μην την πεφτετε στον καιζερ χωρις να τον ξερετε,ειναι φυσιολογικο αν ειναι οπως ισχυριζεται να περιμενει αναλογες συμπεριφορες απο τους αλλους,απλα δεν ειναι ρεαλιστικο
KaizerSoze Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Ρε μαν γιατι το πηρες τοσο στραβα που σου ειπε να μην παρκαρεις? ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΤΟΣΟ ΣΤΡΑΒΑ! Αυτο προσπαθω να πω, δεν εχει σημασια το παρκαρισμα, ξεκολλατε με το παρκαρισμα, ειναι ασχετο και δεν νευριασα. Πικρα εβγαλα, απορια, για το πως γιναμε ετσι...
bluesattack Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 http://www.youtube.com/watch?v=GG1kF4YsBO4&feature=related ...και πισω στην πραγματικοτητα
KaizerSoze Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 http://www.youtube.com/watch?v=GG1kF4YsBO4&feature=related ...και πισω στην πραγματικοτητα Γατακια
vasilis_val Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Ω Ελλάς, αρχαίων χώρα...τι μαλάκες βγάζεις τώρα;
anthony_88 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 και τελος,δεν υπαρχει γκαραζ δρομου,δηλαδη βγαζω 2 καρεκλες,τελαρα,κωνους και παρκαρω μονο εγω στο δρομο.αυτο ειναι καταληψη οδοστρωματος και τσιμπας 420 ευρω προστιμο.αυτο επιτρεπεται μονο σε περιπτωση οικοδομης που απαγορευεται το παρκαρισμα μπροστα της(αν φυσικα εχει αδεια ανεγερσης) Αυτοι που βαζουν τα μηχανακια σε παραταξη για τον ιδιο ακριβως λογο, παλι καταληψη οδοστρωματος δεν κανουν; Ή επειδη ειναι μηχανες και οχι καρεκλες, δεν πληρωνουν προστιμο; Αν τον βιντεοσκοπησω την ωρα που παιρνει το αμαξι κ βαζει τη μηχανη, τι παιζει; Θα το φαει το προστιμο;
kakaraki Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Αυτοι που βαζουν τα μηχανακια σε παραταξη για τον ιδιο ακριβως λογο, παλι καταληψη οδοστρωματος δεν κανουν; Ή επειδη ειναι μηχανες και οχι καρεκλες, δεν πληρωνουν προστιμο; Αν τον βιντεοσκοπησω την ωρα που παιρνει το αμαξι κ βαζει τη μηχανη, τι παιζει; Θα το φαει το προστιμο; Mόνο άμα είσαι γείτονας μπορείς να διαπιστώσεις κατα πόσο το κάνει για νά χει χώρο να παρκάρει το τουτού του.Άμα είσαι όμως γείτονας,σίγουρα θα έχεις επωφεληθεί απ' το δικό του καβάτζωμα χώρου,μετακινώντας ανάλογα με τις ανάγκες σου το χρέπι του.Και με την ανοχή σου θα διαιωνίζεται αυτό. Συνήθως το κάνουν σφιχτοδεμένα (κοινωνικά) άτομα,σκιπιτάρια ως επί το πλείστον,έχω ιδίαν πείρα... Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι ανήθικο να φυλάμε χώρο,ακόμα και παρκάροντας το 4τροχό μας ανάρια.Και αυτό όμως δεν εξακριβώνεται από κάποιον ουδέτερο παρατηρητή,γιατί στη διάρκεια της ημέρας αλλάζει η θέση του παρκαρισμένου σε σχέση με τα άλλα τριγύρω.Δηλαδή μπορεί ο μπροστινός να έφυγε και να μπήκε άλλο κοντύτερο,αφήνοντας πιό πολύ χώρο μπροστά,ή νάκατσε μεγαλύτερο και να είσαι τσίμα-τσίμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.