Προς το περιεχόμενο

Καποιοι πρεπει να δουν την 25η Ωρα

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε kakaraki γείτονα σε είχα; :lol:

Ειχα κατέβει να σώσω τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που έμενα παλιά απο άγρια κλωτσοπατινάδα... Είχε μια κόρη ζουρλή συφοριασμένη που ήθελε ντε και καλά να παρκάρει μπροστά στην είσοδο της πολυκατοικίας με την πόρτα του αυτοκινήτου να έρχεται σε απόλυτη ευθυγράμμιση με την πόρτα της εισόδου....

Μέχρι και γυμνή και βρεγμένη (με το μπουρνούζι) είχε κατέβει τρέχοντας απο τις σκάλες για να αρπάξει απο το μαλλί και να μπουκετώσει την κοπελίτσα που έμενε δίπλα! Η κοπέλα με τα πολλά μετακόμισε! Αστυνομίες και ξύλο τουλάχιστον μια φορά τους δυο μήνες! Μέχρι που ο έρμος ο πατέρας κατάφερε να της βγάλει μια θέση αναπηρικού parking (ή απλά κότσαρε μια ταμπέλα) μπας και ησυχάσει απο τις μηνύσεις...

Μην σου τύχει....

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εχω κατεβει για μια δουλεια Εξαρχεια με αμαξι. Φυσικα υπαρχουν "απειρα" παρκινγκ για ολα τα γουστα.

Η δουλεια ειναι 5'. Παρκαρω, κατεβαινω, παιρνω κατι που μου ειχαν ετοιμασει, πληρωνω, γεια σας.

Δεν εβρισκα πουθενα και βρισκω την εισοδο ενος παρκινγκ στην Οικονομου. Λεω "Θα παρκαρω με αλαρμ, τρεχω και επιστρεφω"

Σταματαει διπλα ενας τυπος, 65 περιπου χρονων

- Ειναι παρκινγκ εδω

- Α, συγγνωμη, δικο σας ειναι?

- Οχι αλλα μενω εδω γυρω και ειναι παρκινγκ εδω (εχμ, ναι, το βλεπω απο το μεγλαο P στην γκαραζοπορτα)

- Ενοχλω? 3' θα κανω να παρω κατι απο ενα μαγαζι, με αλαρμ το αφηνω

- Τι να σου πω, κανε οτι νομιζεις αλλα ειναι παρκινγκ εδω (μαλλον του αρεσει ο ηχος της φρασης για να μου το λεει πολλες φορες)

Τεσπα, επειδη και η περιοχη ειναι μυστηρια, λεω δεν γαμ... το πηρα και εφυγα και ευτυχως βρηκα στο απο πανω στενο

Σκεφτομουν ομως, αυτος ο τυπος, θα παει σπιτι του στη μιζερη ζωη του, θα ανοιξει το ΑΛΤΕΡ, θα βαλει Αυτια και θα γκρινιαζει για την κριση και τους πολιτικους που "τα φαγανε απο τον κοσμακη"

Δεν του περναει απο το μυαλο οτι αυτο που μου ελεγε ειναι η ιδια λογικη των πολιτικων. Δεν εξυπηρετω κανεναν αν δεν εχω κερδος, οτι ειναι δικο μου ή για το συμφερον μου το προφυλασσω και να πα να γαμ... ολοι. Ειναι τραγικο οτι ανθρωπος 65 χρονων δεν μπορει να μπει στη λογικη του να εξυπηρετησει για 5' ενα συμπολιτη του.

Και σιγουρα δεν ειχε κολλησει απο συμπαρασταση στον ιδιοκτητη παρκινγκ. Απλα θα ειχε και αυτος παρκινγκ και "πρεπει να μεινουμε ενωμενοι, να μην ερθουν αυτοι οι καφροι και μας μαγαρισουν τα σπιτια"

Ελα μωρε τωρα σου κατσε ενας αργοσχολος και καθεσαι κα ασχολησε. Αυτοι οι ανθρωποι δεν εχουν τι να κανουν..

Δημοσ.

Ρε kakaraki γείτονα σε είχα; :lol:

Ειχα κατέβει να σώσω τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που έμενα παλιά απο άγρια κλωτσοπατινάδα... Είχε μια κόρη ζουρλή συφοριασμένη που ήθελε ντε και καλά να παρκάρει μπροστά στην είσοδο της πολυκατοικίας με την πόρτα του αυτοκινήτου να έρχεται σε απόλυτη ευθυγράμμιση με την πόρτα της εισόδου....

Δεν υπάρχει περίπτωση,γιατί σου είπα ότι ήσαντε λούγκρες,βάζανε τις κυρίες τους στη χοντρή δουλειά or για κάτσε,μήπως έτσι έπρεπε να είναι οι πραγματικοί άντρε,μάλλον έπρεπε να παραμείνω εκεί και να παρακαλέσω για μαθήματα αντρίλας...

Μέχρι και γυμνή και βρεγμένη (με το μπουρνούζι) είχε κατέβει τρέχοντας απο τις σκάλες για να αρπάξει απο το μαλλί και να μπουκετώσει την κοπελίτσα που έμενε δίπλα! Η κοπέλα με τα πολλά μετακόμισε! Αστυνομίες και ξύλο τουλάχιστον μια φορά τους δυο μήνες! Μέχρι που ο έρμος ο πατέρας κατάφερε να της βγάλει μια θέση αναπηρικού parking (ή απλά κότσαρε μια ταμπέλα) μπας και ησυχάσει απο τις μηνύσεις...

Πάλι δεν τόπιασες,είχα δηλωμένο parking και το κλείνανε,δεν ήθελα να μην παρκάρει κάποιος απ' έξω απ' το σπίτι μου,ήθελα να μην παρκάρουν ακριβώς στη πόρτα του γκαράζ.

Μην σου τύχει....

+ 1mil στην ανωτέρω έκφραση...

Δημοσ.

Το κουράζετε

1.Ο TS δεν φταίει αν δεν υπάρχει πάρκινγκ

2.Ζήτησε μια εξυπηρέτηση για 5 λεπτά

3.Ο παππούς εκτός κι αν ήταν δικό του το πάρκινγκ ή ο Ζορρό δεν είχε καμιά δουλειά να ανακατευθεί

4.Μη φυτρώνεις εκεί που δε σε σπέρνουν (περίπτωση παππού)

5.Την άλλη φορά βάλτο μέσα στο πάρκινγκ,κανείς δεν θα σε πάρει χαμπάρι

Δημοσ.

Δεν ειδα τον γερο οποτε δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι απο αυτους τους κλασσικους κομπλεξικους nolifers.Απλα οταν παρκαρουμε σε μια θεση παρκινγκ,και φευγουμε(εστω και για 5 λεπτα),πρεπει να σκεφτουμε οτι μεσα σε αυτο το χρονο ο ιδιοκτητης μπορει να γυρισει και βλεποντας το παρκινκ του πιασμενο να αρχισει αυτος να κανει κυκλους και να παρκαρει αλλου,αφου δε θα ξερει οτι θα κανουμε τοσο λιγο να γυρισουμε.Επισης ακομα χειροτερα μπορει να ειναι μεσα να συμβει κατι σε καποιον δικο του,πχ να χτυπησει το παιδι του και να πρεπει να το παει στο νοσοκομειο....Οσο υπερβολικα και αν ακουγονται μπορει να συμβουν...

Δημοσ.

Το κουράζετε

3.Ο παππούς εκτός κι αν ήταν δικό του το πάρκινγκ ή ο Ζορρό δεν είχε καμιά δουλειά να ανακατευθεί

Προσπαθείς να μας πείσεις για την άποψή σου;Ποιός το κουράζει;Κουράζεται;

1:Ποιός είναι ο TS;Αυτός με την εσωτερική κάμερα;

2:Χάρη με τον έναν,χάρη με τον άλλον,παιδιά πάντως με τον άντρα μου δεν έκανα...

3:Καλά το πας έτσι,προχώρα το(άμα συνεχίσεις να σηκώνεις τους ώμους,δεν θα βρεθεί ώμος να σε στηρίξει)

4:Εις οιωνός άρρωστος,αμοίβεσθαι περί πάρτης.

5:Ιδίως αν είναι και κλειστό,ωραία συμβουλή δίνεις,μ΄αρέσεις σαν γείτονας...

Δημοσ.

1.Ο TS Xvid ξάδερφος του DVD-Rip

3.Όταν κάτι δεν σε αφορά καλό είναι να μην ανακατεύεσαι,στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν θα άνοιγα διάλογο με τον παππού.Θα ρωτούσα μόνο "Δικό σου;" - "Όχι" και θα κανα αυτό που ήταν να κάνω.

5.sarcasm

Η Αθήνα δεν έχει πάρκινγκ,αν κάθε φορά που έβλεπες κάποιον να διπλοπαρκάρει ή να κλείνει πήγαινε και ο κάθε άσχετος να λέει την @@ του τότε θα γινόταν χαλασμός κάθε μέρα,και όπως είπε ο Jesus "Ο αδιπλοπαρκάριστος πρώτος το λίθο βαλέτω"

Δημοσ.

Το κουράζετε

Ζητησε απο ποιον ? Απο τον ιδιοκτητη παρκινγκ ?

Δημοσ.

Η Αθήνα δεν έχει πάρκινγκ,αν κάθε φορά που έβλεπες κάποιον να διπλοπαρκάρει ή να κλείνει πήγαινε και ο κάθε άσχετος να λέει την @@ του τότε θα γινόταν χαλασμός κάθε μέρα,και όπως είπε ο Jesus "Ο αδιπλοπαρκάριστος πρώτος το λίθο βαλέτω"

ΜΜΜ , μηχανακι.

Αν δεν μπορει καποιος να παρκαρει το πλοιο του (κουρσα) να βολευτει με κατι αλλο , απο το να ** τους αλλους :rolleyes:

Δημοσ.

Αν άφηνε χαρτάκι με τηλέφωνο δεν θα ήταν να ζητούσε απο τον ιδιοκτήτη;

Ναι κι ένα καλύτερο

Μονοκατοικία στα προάστια

Το μηχανάκι πρέπει να παρκάρεται οριζόντια στο οδόστρωμα σαν αυτοκίνητο να προσθέσω

Δημοσ.

Αν άφηνε χαρτάκι με τηλέφωνο δεν θα ήταν να ζητούσε απο τον ιδιοκτήτη;

ΟΧΙ βεβαια.Αυτο ελειπε.Να σου παρω μια ακραια περιπτωση (αλλα πραγματικη.. ;) ) Θελει να φυγει ο ιδιοκτητης επειγοντως για τον νοσοκομειο , εχοντας αρρωστο δικο του ανθρωπο μαζι του.Πρεπει να περιμενει τον καθε μπιπ που παρκαρε ''για 5 λεπτα'' ? Πλακα κανουμε ?

Δημοσ.

Να σου πω κι εγώ μια ακραία (αλλά πραγματική).Θέλω να παρκάρω για να πάρω στα επείγοντα άρρωστο δικό μου άνθρωπο,πρέπει να παρκάρω 5 στενά πιο πάνω ή να ανεχτώ τον κάθε ξεκάρφωτο να μου επισημάνει το προφανές;

Ο παππούς δεν κολλάει στην ιστορία,κακώς ανακατεύτηκε.

Δημοσ.

ΟΧΙ βεβαια.Αυτο ελειπε.Να σου παρω μια ακραια περιπτωση (αλλα πραγματικη.. ;) ) Θελει να φυγει ο ιδιοκτητης επειγοντως για τον νοσοκομειο , εχοντας αρρωστο δικο του ανθρωπο μαζι του.Πρεπει να περιμενει τον καθε μπιπ που παρκαρε ''για 5 λεπτα'' ? Πλακα κανουμε ?

Νταξ τώρα, επειδή έγινε και λίγο κουραστικό αυτό με τον άρρωστο άνθρωπο, όταν ένας άνθρωπος είναι άρρωστος παίρνουμε τηλέφωνο το 166 και έρχεται ασθενοφόρο ε.

Δημοσ.

Να σου πω κι εγώ μια ακραία (αλλά πραγματική).Θέλω να παρκάρω για να πάρω στα επείγοντα άρρωστο δικό μου άνθρωπο,πρέπει να παρκάρω 5 στενά πιο πάνω ή να ανεχτώ τον κάθε ξεκάρφωτο να μου επισημάνει το προφανές;

Ο παππούς δεν κολλάει στην ιστορία,κακώς ανακατεύτηκε.

Σε μια επειγουσα περιπτωση-μεταφορα απο σπιτι , αυτα φαινονται ποια ειναι..ενταξει , νομιζω ανθρωπινο ειναι.

Δημοσ.

Εμένα,μιας και είμαι άμπαλος,θα μ' άρεσε πάντως να έμπαινε ξένο αμάξι στο κλειστό parking μου.(που δεν έχω...)Έχω ετοιμάσει σενάρια,μέχρι SAW,μιας και λέμε για DVD-Rip...

Βάσει Ρωμαϊκού,ότι είναι στο οικόπεδο ανήκει στον ιδιοκτήτη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...