Προς το περιεχόμενο

Καποιοι πρεπει να δουν την 25η Ωρα

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Δεν εκλεινα κανεναν!

Δεν εχει να κανει με το παρκινγκ και την κινηση, εχει να κανει με το σκεπτικο του κοσμου

Ισως εδω ειναι η απαντηση.Συμφωνεις κ συ πως το σκεπτικο του κοσμου ειναι πως επι το πληστον κανεις δεν θα κατσει να "θυσιασει" την πολυτιμη ωρα του για τον συνανθρωπο ή να αφησει καποιον να του την σπαταλησει χωρις ανταλλαγμα.Υπαρχουν κ εξαιρεσεις,οπως πχ αναφερεις τον εαυτο σου,πως δεν εχεις προβλημα να κατσεις 1 ωρα εξτρα στο γραφειο για να βοηθησεις τον x συναδελφο.Εγω,ο κυριος που σου μιλησε,ο ταδε,δεν μπορουμε να ξερουμε αν εισαι οντως καλοπροαιρετος κ εννοεις αυτα που λες ή απλα εισαι ακομα ενας μ@λ@κ@ς που απλα θα προκαλεσει προβλημα με τη δικαιολογια του "2 λεπτα θα κανω".Οποτε προτιμω να μην εξυπηρετησω προκειμενου να απαλειψω τις μεγαλες πιθανοτητες να δημιουργηθει προβλημα.Fucked up να μην βοηθας τον συνανθρωπο και καταλαβαινω τι θελεις να πεις,αλλα δυστυχως ο ενας μ@λ@κ@ς που εκμεταλλευεται τετοιες καταστασεις,εχει κανει τους υπολοιπους καχυποπτους και επιφυλακτικους.

Ξεκαθαριζω και παλι,δεν αναφερομαι προσωπικα σε σενα με τους χαρακτηρισμους.

My 2 cents.

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με επιφύλαξη για τυχούσα πρόσφατη αλλαγή, αυτό δεν είναι έτσι. Ο ΓΟΚ υποστηρίζει ότι δικαιούσαι μέχρι μία (εισόδου-εξόδου) ή δύο (μία εισόδου και μία εξόδου) ράμπες ανά όψη σε δρόμο (δεν θυμάμαι μέγιστη διάσταση). Κατά τ' άλλα, kudos. ;)

@Κάιζερ: Κανείς δεν σου έδωσε άδικο (οκ, οι περισσότεροι δεν σου έδωσαν άδικο) που το άφησες 3'. Ούτως ή άλλως, οι περισσότεροι το έχουμε κάνει/κάνουμε. Όπως ειπώθηκε όμως, η απαξίωση της ήπιας απάντησης του ηλικιωμένου σε έκανε να δείχνεις σαν "κακός" της υπόθεσης.

μπορεις να εχεις 2 εισοδους εξοδους αλλα δε πρεπει να ξεπερνανε κατα 50% σε αθροισμα το φαρδος της προσοψης.

@KilliK

επρεπε να φωναξετε εσεις την αστυνομια,να τσιμπαγε το 400ρι το προστιμο ο μπαρμπας να δεις πως θα γουσταρε και να δεις πως σιγα σιγα λυνεται το οικονομικο προβλημα της χωρας αν φανε κληση ολα τα ζωα που κυκλοφορουν εξω απο τα κλουβια τους. :lol:

εγω αν δω τιποτα καρεκλες κωνους η λοιπες γυφτιες που κρατανε θεση τις παταω με το αμαξι και αν βγει κανεις να μου πει τιποτα τρωει τη χριστοπαναγια του στα 150db και το βουλωνει,αν επιμεινει ερχεται τροχαια και κανει παρτυ

Δημοσ.

εγω αν δω τιποτα καρεκλες κωνους η λοιπες γυφτιες που κρατανε θεση τις παταω με το αμαξι και αν βγει κανεις να μου πει τιποτα τρωει τη χριστοπαναγια του στα 150db και το βουλωνει,αν επιμεινει ερχεται τροχαια και κανει παρτυ

Κι εγώ το κάνω, δε χρειάζονται db και χριστοπαναγίες βέβαια, αν βγει κανένας και πει οτιδήποτε τον γράφω επιδεκτικά στα @@ρια μου και φεύγω.

Αλλά αν είχα καινούριο αυτοκίνητο θα το σκεφτόμουν δυο φορές.

Μια γιαγιά ετοιμόρροπη έλουσε με χλωρίνη από το μπαλκόνι της το αμάξι ενός φίλου επειδή τόλμησε να παρκάρει έξω από το σπίτι της τις προάλλες.

Να της κάνεις τι.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ό,τι και να λέτε εσείς, εγώ θα συνεχίσω να φαντασιώνομαι την εξάτμιση των αυτοκινήτων όσων κολάνε το χέρι πάνω στην κόρνα, σε κάποιο σημείο του σώματός τους που όλοι επίσης φαντάζεστε!

:P

Δημοσ.

Γενικότερα. Πρέπει. Στους "5 λεπτάκια το άφησα, πώς κάνετε έτσι;" τύπους.

"5 μπουκετάκια σου έσκασα, πώς κάνεις έτσι;"

εδω ενα δικιο θα στο δωσω.

οι νομοι εινα νομοι. οταν λεμε οτι δεν παρκαρουμε στο χ σημειο σημαινει οτι δεν παρκαρουμε για κανενα λογο. για σενα ειναι 5 λεπτακια αλλα αν ησουν μεσα στο γκαραζ και ηθελες να βγεις θα εβλεπες την γλυκα. ασε που τα 5 λεπτακια του ελληνα ειναι 15 λεπτα με το ρολοι.

Δημοσ.

Κι εγώ το κάνω, δε χρειάζονται db και χριστοπαναγίες βέβαια, αν βγει κανένας και πει οτιδήποτε τον γράφω επιδεκτικά στα @@ρια μου και φεύγω.

Μια γιαγιά ετοιμόρροπη έλουσε με χλωρίνη από το μπαλκόνι της το αμάξι ενός φίλου επειδή τόλμησε να παρκάρει έξω από το σπίτι της τις προάλλες.

Να της κάνεις τι.

μολοτωφ.

• Super Moderators
Δημοσ.

εδω ενα δικιο θα στο δωσω.

οι νομοι εινα νομοι. οταν λεμε οτι δεν παρκαρουμε στο χ σημειο σημαινει οτι δεν παρκαρουμε για κανενα λογο. για σενα ειναι 5 λεπτακια αλλα αν ησουν μεσα στο γκαραζ και ηθελες να βγεις θα εβλεπες την γλυκα. ασε που τα 5 λεπτακια του ελληνα ειναι 15 λεπτα με το ρολοι.

άρα αν ο τύπος με το γκαράζ δεν έχει πάει να πάρει την ΕΠΙΣΗΜΗ άδεια και το ΕΠΙΣΗΜΟ σήμα "Νο Parking" που έχει αριθμό στην κάτω δεξιά/αριστερή πλευρά του, μπορούμε να παρκάρουμε γιατί οι νόμοι είναι νόμοι...

Δημοσ.

άρα αν ο τύπος με το γκαράζ δεν έχει πάει να πάρει την ΕΠΙΣΗΜΗ άδεια και το ΕΠΙΣΗΜΟ σήμα "Νο Parking" που έχει αριθμό στην κάτω δεξιά/αριστερή πλευρά του, μπορούμε να παρκάρουμε γιατί οι νόμοι είναι νόμοι...

αμα δεν το εχει κανει κακο του κεφαλιου του. δεν ξερω πως παει το πραμα ακριβως στην ελλαδα αλλα οταν λεμε για νομους πρεπει να τους τηρουν ΟΛΟΙ οχι μονο κατα πως μας συμφερει

• Super Moderators
Δημοσ.

όπως ειπώθηκε και πιο πάνω απειροελάχιστοι το έχουν κάνει, η συντριπτική πλειοψηφία απλά παίρνει μια πινακίδα "No Parking" και τπτ παραπάνω...

Δημοσ.

Δε διαφωνώ ως προς στο ότι το περιβάλλον είναι παράγοντας που ορίζει προσωπικότητες, αλλά για ποια ακριβώς ζούγκλα των Εξαρχείων κάνεις λόγο;

Για την κατάσταση που αντικρίζει κάποιος ο οποίος δεν μένει εκεί και δεν είναι συνηθισμένος στο να βλέπει άτομα να τρυπιούνται στα πεζοδρόμια κτλ κτλ δεν το συνεχίζω, αλλού είναι το θέμα.

Δημοσ.

Ισως εδω ειναι η απαντηση.Συμφωνεις κ συ πως το σκεπτικο του κοσμου ειναι πως επι το πληστον κανεις δεν θα κατσει να "θυσιασει" την πολυτιμη ωρα του για τον συνανθρωπο ή να αφησει καποιον να του την σπαταλησει χωρις ανταλλαγμα.Υπαρχουν κ εξαιρεσεις,οπως πχ αναφερεις τον εαυτο σου,πως δεν εχεις προβλημα να κατσεις 1 ωρα εξτρα στο γραφειο για να βοηθησεις τον x συναδελφο.Εγω,ο κυριος που σου μιλησε,ο ταδε,δεν μπορουμε να ξερουμε αν εισαι οντως καλοπροαιρετος κ εννοεις αυτα που λες ή απλα εισαι ακομα ενας μ@λ@κ@ς που απλα θα προκαλεσει προβλημα με τη δικαιολογια του "2 λεπτα θα κανω".Οποτε προτιμω να μην εξυπηρετησω προκειμενου να απαλειψω τις μεγαλες πιθανοτητες να δημιουργηθει προβλημα.Fucked up να μην βοηθας τον συνανθρωπο και καταλαβαινω τι θελεις να πεις,αλλα δυστυχως ο ενας μ@λ@κ@ς που εκμεταλλευεται τετοιες καταστασεις,εχει κανει τους υπολοιπους καχυποπτους και επιφυλακτικους.

Ξεκαθαριζω και παλι,δεν αναφερομαι προσωπικα σε σενα με τους χαρακτηρισμους.

My 2 cents.

Μα εγω σας καταλαβαινω.

Και καταλαβαινω και τον παππου.

Απλα δεν σας φαινεται τραγικο αυτο?

Ειλικρινα πιστευω οτι μιας και ηταν κατοικος, τον εχουν κλεισει και την εχει πατησει. Αλλα δεν μιλησα για το συγκεκριμενο περιστατικο.΄Εξαλλου δεν επαθα τιποτα, μετα απο 3΄ παρκαρα

Προσπαθησα να δειξω ενα περιστατικο οπου η ζωη μας έχει γινει τοσο ζουγκλα οπου ολοι κορδωνουμε τα ποδια να περιφρουρησουμε με το κατανα στο χερι τα "δικαιωματα μας"

Και αν δεις απο τις απαντησεις πολλοι λενε "Αφου δεν γινεται με το καλο, θα γινεται με το τυπικο"

Σας αρεσει αυτο?Ειναι γαματο ε? Μας περνανε τη ζωη του ρομποτ χωρις βουληση, που για να εχει σιγουρο τον κωλο του κανει "το τυπικο", και εμεις λεμε "απο το να τη φαω, ναι ρε, θα γινω σαν εσας"

Οκ, μαγκια...

Δημοσ.

Και οχι και τοσο καινουριο, θα ελεγα.

Ειδικα αν δεν ειναι στη γειτονια σου αλλα καπου αλλου. Θα σου σπασουν το τζαμι και απο που θα βρεις το δικιο σου?

ΥΓ. Βεβαια συμφωνα με το κλιμα, μετα θα βαλεις εσυ 2 καρακλες στο δικο σου σπιτι και θα τους δειξεις. Για να μαθουνε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...