KaizerSoze Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Εχω κατεβει για μια δουλεια Εξαρχεια με αμαξι. Φυσικα υπαρχουν "απειρα" παρκινγκ για ολα τα γουστα. Η δουλεια ειναι 5'. Παρκαρω, κατεβαινω, παιρνω κατι που μου ειχαν ετοιμασει, πληρωνω, γεια σας. Δεν εβρισκα πουθενα και βρισκω την εισοδο ενος παρκινγκ στην Οικονομου. Λεω "Θα παρκαρω με αλαρμ, τρεχω και επιστρεφω" Σταματαει διπλα ενας τυπος, 65 περιπου χρονων - Ειναι παρκινγκ εδω - Α, συγγνωμη, δικο σας ειναι? - Οχι αλλα μενω εδω γυρω και ειναι παρκινγκ εδω (εχμ, ναι, το βλεπω απο το μεγλαο P στην γκαραζοπορτα) - Ενοχλω? 3' θα κανω να παρω κατι απο ενα μαγαζι, με αλαρμ το αφηνω - Τι να σου πω, κανε οτι νομιζεις αλλα ειναι παρκινγκ εδω (μαλλον του αρεσει ο ηχος της φρασης για να μου το λεει πολλες φορες) Τεσπα, επειδη και η περιοχη ειναι μυστηρια, λεω δεν γαμ... το πηρα και εφυγα και ευτυχως βρηκα στο απο πανω στενο Σκεφτομουν ομως, αυτος ο τυπος, θα παει σπιτι του στη μιζερη ζωη του, θα ανοιξει το ΑΛΤΕΡ, θα βαλει Αυτια και θα γκρινιαζει για την κριση και τους πολιτικους που "τα φαγανε απο τον κοσμακη" Δεν του περναει απο το μυαλο οτι αυτο που μου ελεγε ειναι η ιδια λογικη των πολιτικων. Δεν εξυπηρετω κανεναν αν δεν εχω κερδος, οτι ειναι δικο μου ή για το συμφερον μου το προφυλασσω και να πα να γαμ... ολοι. Ειναι τραγικο οτι ανθρωπος 65 χρονων δεν μπορει να μπει στη λογικη του να εξυπηρετησει για 5' ενα συμπολιτη του. Και σιγουρα δεν ειχε κολλησει απο συμπαρασταση στον ιδιοκτητη παρκινγκ. Απλα θα ειχε και αυτος παρκινγκ και "πρεπει να μεινουμε ενωμενοι, να μην ερθουν αυτοι οι καφροι και μας μαγαρισουν τα σπιτια"
Evilsmile Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Βρισκω τελειως λαθος να χαρακτηριζεις ετσι εναν ανθρωπο τον οποιο ΔΕΝ ξερεις. Πως μπορεις και κανεις εικασιες για την προσωπικη του ζωη και την συμπεριφορα του απο ενα μεμονωμενο περιστατικο; Απο μια τυχαια συναντηση που ειχες μαζι του; Σε λιγο θα μας πεις και τι χρωμα μποξερακι νομιζεις οτι φορουσε. Καιστην τελικη αυτο δεν γινεται; Ο καθενας παρκαρει και διπλοπαρκαρει αναβοντας αλαρμ για μια "δουλεια τριων λεπτων" και γινεται αυτο το μπαχαλο που βλεπουμε στους δρομους καθε πολης. edit: Ειναι τραγικο οτι ανθρωπος 65 χρονων δεν μπορει να μπει στη λογικη του να εξυπηρετησει για 5' ενα συμπολιτη του Το παρκινγκ απο'σα λες δεν ηταν δικο του. Ηταν απλα ενας πολιτης για τον οποιον εκανες (ασχετες) υποθεσεις και ετυχε ενδεχομενως να περναει απο εκει. Ο κυριος αυτος μια υποδειξη σου εκανε. Δεν σε αναγκασε να την ακολουθησεις.
KaizerSoze Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 @Ντιναρα, οχι Βρισκω τελειως λαθος να χαρακτηριζεις ετσι εναν ανθρωπο τον οποιο ΔΕΝ ξερεις. Πως μπορεις και κανεις εικασιες για την προσωπικη του ζωη και την συμπεριφορα του απο ενα μεμονωμενο περιστατικο; Απο μια τυχαια συναντηση που ειχες μαζι του; Σε λιγο θα μας πεις και τι χρωμα μποξερακι νομιζεις οτι φορουσε. Καιστην τελικη αυτο δεν γινεται; Ο καθενας παρκαρει και διπλοπαρκαρει αναβοντας αλαρμ για μια "δουλεια τριων λεπτων" και γινεται αυτο το μπαχαλο που βλεπουμε στους δρομους καθε πολης. edit: Το παρκινγκ απο'σα λες δεν ηταν δικο του. Ηταν απλα ενας πολιτης για τον οποιον εκανες (ασχετες) υποθεσεις. Ο κυριος αυτος μια υποδειξη σου εκανε. Δεν σε αναγκασε να την ακολουθησεις. Για σενα να δεις κατι χαρακτηρισμους που σκεφτομαι απο τη στιγμη που καταλαβες οτι το νοημα του ποστ ηταν "να κακοχαρακτηρισω καποιον που ειχα μια τυχαια συναντηση" Ελα, πες μου οτι αυτο καταλαβες, make my day... ΥΓ. Το παρκινγκ παρεμεινε αχρησιμοποιητο σε αυτα τα 3'. Ειδες μπαχαλο που προκαλω ε? Δημοκρατια θελαμε, καλα να παθουμε...
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Θα κανω τον δικηγορο του διαβολου χωρις καμια διαθεση να αποδειξω πως εχεις αδικο. Στην μικρη πολη των 25 χιλ. απο την οποια καταγομαι,υπαρχουν ουσιαστικα ολοι κ ολοι 2 κεντρικοι δρομοις διπλης κυκλοφοριας με μια λωριδα σε καθε ρευμα ,οι οποιοι εξυπηρετουν σχεδον ολη τη κινηση της πολης.Υπαρχουν μπολικα workarounds αλλα απ οτι φαινεται δεν μπαινει κανεις στον κοπο να τα χρησιμοποιησει,ειδικα τα πρωινα που πηγαινουν ολοι στη δουλεια τους.Καθε-μα καθε μερα λες και ειναι παραδοση -υπαρχει κοσμος που ανοιγει τα alarm και παρκαρει για να παρει τσιγαρα,καφε,πρωινο κλπ απο καταστηματα που ειναι πανω στο δρομο κ αυτο γινεται ταυτοχρονα στα δυο ρευματα.Οταν μια και μοναδικη φορα ρωτησα καποιον γνωστο γιατι διαολο πρεπει να σταματησει ακριβως σ αυτη τη θεση,ενω βλεπει οτι στο απεναντι ρευμα υπαρχει ηδη καποιος με alarm,η απαντηση ηταν "2 λεπτα θα κανω".Αποτελεσμα να γινεται πανικος με κορνες, συμφόρηση,νευρα σε μια πολη που το 90% των κατοικων μπορει ανετα να παει με τα ποδια στην δουλεια του. Το σκεπτικο του x κυριου μπορει να ηταν παρομοιο.Και τα x λεπτα ειναι σχετικος χρονος για τον καθενα πια.Εσυ μπορει να το εννοεις,αλλα κ γω δυστυχως δεν θα σε πιστευα (εσενα,τον x,τον y..) σε αντιστοιχη περιπτωση.
Evilsmile Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 @Ντιναρα, οχι Για σενα να δεις κατι χαρακτηρισμους που σκεφτομαι απο τη στιγμη που καταλαβες οτι το νοημα του ποστ ηταν "να κακοχαρακτηρισω καποιον που ειχα μια τυχαια συναντηση" Ελα, πες μου οτι αυτο καταλαβες, make my day... ΥΓ. Το παρκινγκ παρεμεινε αχρησιμοποιητο σε αυτα τα 3'. Ειδες μπαχαλο που προκαλω ε? Δημοκρατια θελαμε, καλα να παθουμε... Ποιο; το νοημα; [οφ τοπικ] Προφανως ειδες τα 50 ποστ μου και νομιζεις οτι μιλας με τον ξεφτιλισμενο του φορουμ.[οφ τοπικ] Απλα σχολιασα αυτα που γραφεις και αυτα που σκεφτεσαι . Και σου ειπα οτι σκεφτεσαι τελειως λαθος . Γιατι; Στο ανελυσα παραπανω. Και οσο για το υ.γ. σου, μου θυμιζεις τον κλασικο ελληναρα .. Νομιζεις οτι εχεις δικιο επειδη επιβεβαιωθηκες εκ των υστερων ενω καλλιστα θα μπορουσες εκει που εκανες την "δουλιτσα των τριων λεπτων σου" να ακους γαμοσταυριδια επειδη εμποδιζεις τον τυπο που θελει αμεσα να παει στην δουλεια του, που εχει αργισει σε σημαντικο ραντεβου, που θελει να μεταφερει αμεσα την γυναικα του στο νοσοκομειο. edit: Μια απαντηση στο προηγουμενο ποστ μου θα ηταν πραγματικα καλη ιδεα.
Evilsmile Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 επειδη βαριεμαι να περιμενω για μια απαντηση και δεν θελω να μου ανεβασεις και αλλο την πιεση , αποχωρω. Ισως να απαντησω αυριο , αν δεν βρεθει ευλογα κανενας mod να λοκαρει αυτην την παραννοια. Ελπιζω να σκεφτεις αυτα που σου ειπα σοβαρα και οχι εγωιστικα, γιατι το προβλημα δυστυχως η ευτυχως δεν το εχει το αμοιρο γεροντακι που σου ειπε την γνωμη του.
thes1os Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Στη συγκεκριμένη περιοχή μπορεί αυτό που έκανες εσύ να γίνεται ανελλιπώς. Οπότε δεν πρόκειται για 5 λεπτά. Γιατί νομίζεις ότι μόνο εσύ έκλεισες το parking αυτό εκείνη την ημέρα για 5 λεπτά; Το σκεπτικό σου πιο είναι; Ότι αφού δεν είναι δικό του το parking ας μην ασχοληθεί (αυτή τη λογική την απορρίπτεις αφού ζητάς "αλληλεγγύη") ή ότι η ζωή του είναι μίζερη (όπως λες) επειδή ασχολήθηκε και ... και μετά τι; Τελικά πώς νομίζεις ότι έπρεπε να είχε αντιδράσει και με πιο σκεπτικό; Να προσπεράσει αδιάφορα (ωχ αδερφέ, δε γ....ται ας το βάλει όπου θέλει Αφού σου επισημάνει ότι απαγορεύεται το πάρκινγκ να μείνει να σου φυλάει το αυτοκίνητο για να σε εξυπηρετήσει;
bluesattack Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Sorry αλλα ειχε δικιο. Καποια στιγμη θα πρεπει ολοι να παρουν το αυτοκινητο τους και να το πανε στο πιο πανω στενο οπου επιτρεπεται η σταθμευση Οσο πιο γρηγορα το συνειδητοποιησουν τοσο καλυτερα για ολους.
subdee Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί κατεβαίνετε στο κέντρο της Αθήνας με το αυτοκίνητο για να κάνετε δουλειές ή whatever. Δεν υπάρχουν ΜΜΜ; Ναί δεν είναι και τα καλύτερα, αλλά χίλιες φορές απο το να γεμίζει η πόλη βρώμικα αυτοκίνητα, διπλο-τριπλοπαρκαρισμένα παντού.
Evilsmile Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί κατεβαίνετε στο κέντρο της Αθήνας με το αυτοκίνητο για να κάνετε δουλειές ή whatever. Δεν υπάρχουν ΜΜΜ; Ναί δεν είναι και τα καλύτερα, αλλά χίλιες φορές απο το να γεμίζει η πόλη βρώμικα αυτοκίνητα, διπλο-τριπλοπαρκαρισμένα παντού. +1 στον απο πανω
De@th L0rd Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Ούτε εμένα μου αρέσουν τα αυτοκίνητα στο κέντρο, αλλά με τους κοπρίτες που απεργούν κάθε τρείς και λίγο στα ΜΜΜ, δίνω δίκιο ακόμα και σε αυτόν με το SUV στο κέντρο.
arxaggelos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Ούτε εμένα μου αρέσουν τα αυτοκίνητα στο κέντρο, αλλά με τους κοπρίτες που απεργούν κάθε τρείς και λίγο στα ΜΜΜ, δίνω δίκιο ακόμα και σε αυτόν με το SUV στο κέντρο. εκτός αν είναι σαν τον βλακέντιο που προσπαθούσε να περάσει με Cayenne από τη Μιαούλη καλοκαίρι με όλα τα μπαράκια γεμάτα. Δεν θέλει και πολλή φαντασία για να σκεφτείτε ότι δεν έπεφτε καρφίτσα. Μετά αν δει τα πλαινά του Cayenne ριγέ, θα φταίνε τα "****κισμένα που δεν πάνε στην άκρη". Το δίκιο στο thread είναι κάπου στη μέση. Αφενός υπάρχουν πολλοί που αφήνουν τα αμάξια τους όπου να'ναι χωρίς λόγο "για 2 λεπτάκια" και σηκώνουν πολλές μπάτσες (τις προάλλες πατούσα την κόρνα μου για 10' σερί μέχρι να σκάσει μύτη με τον καφέ στο χέρι ο στόκος που με έκλεισε με διπλοπαρκάρισμα, και μου λέει 2 λεπτάκια έκανα!!!). Αφετέρου, ο κάθε κομπλεξικός νομίζει ότι μια ακτίνα πεζοδρομίου και ασφάλτου 5 μέτρων γύρω από την πολυκατοικία/μαγαζί του, του ανήκει εξόλοκλήρου γιατί "είναι χρόνια στη γειτονιά" κλπ. Μην ψάχνετε ψύλλους στα άχυρα.
thanocaster Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί κατεβαίνετε στο κέντρο της Αθήνας με το αυτοκίνητο για να κάνετε δουλειές ή whatever. Δεν υπάρχουν ΜΜΜ; Ναί δεν είναι και τα καλύτερα, αλλά χίλιες φορές απο το να γεμίζει η πόλη βρώμικα αυτοκίνητα, διπλο-τριπλοπαρκαρισμένα παντού. Το δικό μου είναι φρεσκοπλυμένο, να κατέβω κέντρο; :P απλά τρολάρω, μην μου απαντήσεις. εκτός αν είναι σαν τον βλακέντιο που προσπαθούσε να περάσει με Cayenne από τη Μιαούλη καλοκαίρι με όλα τα μπαράκια γεμάτα. Δεν θέλει και πολλή φαντασία για να σκεφτείτε ότι δεν έπεφτε καρφίτσα. Μετά αν δει τα πλαινά του Cayenne ριγέ, θα φταίνε τα "****κισμένα που δεν πάνε στην άκρη". Το δίκιο στο thread είναι κάπου στη μέση. Αφενός υπάρχουν πολλοί που αφήνουν τα αμάξια τους όπου να'ναι χωρίς λόγο "για 2 λεπτάκια" και σηκώνουν πολλές μπάτσες (τις προάλλες πατούσα την κόρνα μου για 10' σερί μέχρι να σκάσει μύτη με τον καφέ στο χέρι ο στόκος που με έκλεισε με διπλοπαρκάρισμα, και μου λέει 2 λεπτάκια έκανα!!!). Αφετέρου, ο κάθε κομπλεξικός νομίζει ότι μια ακτίνα πεζοδρομίου και ασφάλτου 5 μέτρων γύρω από την πολυκατοικία/μαγαζί του, του ανήκει εξόλοκλήρου γιατί "είναι χρόνια στη γειτονιά" κλπ. Μην ψάχνετε ψύλλους στα άχυρα. Δεν συμφωνώ μαζί σου 100%. Καταλαβαίνω ότι είναι καλό να αποφεύγεις δρόμους που έχουν αυξημένη κίνηση πεζών, αλλά έχω κάθε δικαίωμα να το κάνω. Εφόσον είναι δρόμος, είναι δικαίωμα του κάθε οδηγού να περνάει από εκεί, εφόσον πληρεί τα κριτήρια της τροχαίας. Δεν επικροτώ την κίνησή του, αλλά δεν μπορώ και να την επικρίνω. Εχω κατεβει για μια δουλεια Εξαρχεια με αμαξι. Φυσικα υπαρχουν "απειρα" παρκινγκ για ολα τα γουστα. Η δουλεια ειναι 5'. Παρκαρω, κατεβαινω, παιρνω κατι που μου ειχαν ετοιμασει, πληρωνω, γεια σας. Δεν εβρισκα πουθενα και βρισκω την εισοδο ενος παρκινγκ στην Οικονομου. Λεω "Θα παρκαρω με αλαρμ, τρεχω και επιστρεφω" Σταματαει διπλα ενας τυπος, 65 περιπου χρονων - Ειναι παρκινγκ εδω - Α, συγγνωμη, δικο σας ειναι? - Οχι αλλα μενω εδω γυρω και ειναι παρκινγκ εδω (εχμ, ναι, το βλεπω απο το μεγλαο P στην γκαραζοπορτα) - Ενοχλω? 3' θα κανω να παρω κατι απο ενα μαγαζι, με αλαρμ το αφηνω - Τι να σου πω, κανε οτι νομιζεις αλλα ειναι παρκινγκ εδω (μαλλον του αρεσει ο ηχος της φρασης για να μου το λεει πολλες φορες) Τεσπα, επειδη και η περιοχη ειναι μυστηρια, λεω δεν γαμ... το πηρα και εφυγα και ευτυχως βρηκα στο απο πανω στενο Σκεφτομουν ομως, αυτος ο τυπος, θα παει σπιτι του στη μιζερη ζωη του, θα ανοιξει το ΑΛΤΕΡ, θα βαλει Αυτια και θα γκρινιαζει για την κριση και τους πολιτικους που "τα φαγανε απο τον κοσμακη" Δεν του περναει απο το μυαλο οτι αυτο που μου ελεγε ειναι η ιδια λογικη των πολιτικων. Δεν εξυπηρετω κανεναν αν δεν εχω κερδος, οτι ειναι δικο μου ή για το συμφερον μου το προφυλασσω και να πα να γαμ... ολοι. Ειναι τραγικο οτι ανθρωπος 65 χρονων δεν μπορει να μπει στη λογικη του να εξυπηρετησει για 5' ενα συμπολιτη του. Και σιγουρα δεν ειχε κολλησει απο συμπαρασταση στον ιδιοκτητη παρκινγκ. Απλα θα ειχε και αυτος παρκινγκ και "πρεπει να μεινουμε ενωμενοι, να μην ερθουν αυτοι οι καφροι και μας μαγαρισουν τα σπιτια" Κάιζερ, θα συμφωνήσω κι εγώ ότι έχεις άδικο στο συγκεκριμένο θέμα. Θα προσπεράσω τα κλασικά "αν όλοι το αφήναμε για 3 λεπτάκια", "οι άλλοι μαλάκες είναι που δεν το αφήνουν;", "τί δουλειά έχεις με το αυτοκίνητο στα Εξάθλια;" και λοιπά ανούσια (κατά τη γνώμη μου) θέματα και θα πάω σε κάτι πιο (και πάλι κατά τη γνώμη μου) ουσιώδες: το γεροντάκι δεν έκανε τίποτα παραπάνω από το να σου επισημάνει ότι δεν είναι σωστό να αφήσεις το αυτοκίνητο σε πάρκινγκ. Προφανώς και κάποιες φορές δεν είναι και τίποτα σπουδαίο, αλλά ο τύπος δεν έκανε τίποτα παραπάνω από το να σου τονίσει -επανηλλειμένως- ότι εκεί που πας να αφήσεις το κάρο είναι ιδιοτικός χώρος. Από τη μία καταλαβαίνω την αγανάκτισή σου (δεν θεωρώ απίθανο το ενδεχόμενο να είχε και ύφος), αλλά από την άλλη (και τείνω περισσότερο προς τα 'κεί), απλά σου είπε το αυτονόητο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.