manolakis88 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Αν πήρατε ΜΟΝΤΕΜ - ΡΟΥΤΕΡ, μπορείς να μου πεις μάρκα και μοντέλο; Γιατί με ψιλοενδιαφέρει! Και όντως δεν έχει πάρει το μάτι κάποιο να έχει και θύρα usb(για ΜΟΝΤΕΜ-ΡΟΥΤΕΡ μιλάω εγώ)... Ευχαριστώ! θα σου πω την τριτη οταν παω στον φιλο μου να του βαλω το ιντερνετ γιατι τοτε θα εχει ερθει του ειπαν. κατι με _____ f360 θυμαμαι αλλα δεν βοηθαει φανταζομαι. παντως πριν τα σατουρν πηγαμε στο eshop διπλα και μας ειπαν οτι ειχαν 2 μοντελα ρουτερ που υποστηριζουν και usb αλλα δεν τα ειχα διαθεσιμα παρα μονο δευτερα οποτε πηγαμε και στα σατουρν να δουμε διπλα.
SOWHAT Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Ακόμα όμως δεν μου είπες... ήταν σκέτο ρούτερ; ή μοντεμ ρούτερ; Γιατί αν ήταν σκέτο ρούτερ δεν με ενδιαφέρει, οπότε μην μπαίνεις σε κόπο άδικα!
manolakis88 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Ακόμα όμως δεν μου είπες... ήταν σκέτο ρούτερ; ή μοντεμ ρούτερ; Γιατί αν ήταν σκέτο ρούτερ δεν με ενδιαφέρει, οπότε μην μπαίνεις σε κόπο άδικα! δεν ξερω τι να σου πω μολις το δω απο κοντα θα σου πω. τι διαφορα εχει το σκετο ρουτερ με το μοντεμ-ρουτερ?
manolakis88 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Ακόμα όμως δεν μου είπες... ήταν σκέτο ρούτερ; ή μοντεμ ρούτερ; Γιατί αν ήταν σκέτο ρούτερ δεν με ενδιαφέρει, οπότε μην μπαίνεις σε κόπο άδικα! πηρα τηλεφωνο τελικα και μου ειπε. σκετο τελικα ειναι γιατι λεει crypto f360 adsl ethernet-usb router και δεν λεει πουθενα μοντεμ στο κουτι μου λεει. τι διαφορα ομως θα ειχε αν ηταν μοντεμ-ρουτερ?
manolakis88 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 πηρα τηλεφωνο τελικα και μου ειπε. σκετο τελικα ειναι γιατι λεει crypto f360 adsl ethernet-usb router και δεν λεει πουθενα μοντεμ στο κουτι μου λεει. τι διαφορα ομως θα ειχε αν ηταν μοντεμ-ρουτερ? μαλλον απο οτι καταλαβαινω το μοντεμ ειναι για να υποστηριζει και dialup δυνδεσεις ετσι?
SOWHAT Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Το μόντεμ είναι για να μπορείς να έχεις ίντερνετ Το ρούτερ είναι για να διαμοιράζεις το ίντερνετ σε 2 ή περισσότερα πισί(δηλαδή χρειάζεσαι και μόντεμ για να χρησιμοποιήσεις το ρούτερ). Το μόντεμ - ρουτερ είναι 2 σε 1. έχεις ίντερνετ και το διαμοιράζεις δηλαδή! Τελικά ναι μόνο ρούτερ είναι αυτό που πήρε ο φίλος σου! Ευχαριστώ πάντως ε!
manolakis88 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Το μόντεμ είναι για να μπορείς να έχεις ίντερνετ Το ρούτερ είναι για να διαμοιράζεις το ίντερνετ σε 2 ή περισσότερα πισί(δηλαδή χρειάζεσαι και μόντεμ για να χρησιμοποιήσεις το ρούτερ). Το μόντεμ - ρουτερ είναι 2 σε 1. έχεις ίντερνετ και το διαμοιράζεις δηλαδή! Τελικά ναι μόνο ρούτερ είναι αυτό που πήρε ο φίλος σου! Ευχαριστώ πάντως ε! Ουπς. δηλαδη δεν θα μπορει να εχει ιντερνετ? τζαμπα το πηραμε δηλαδη ε? με μια αναζητηση στο γοογλε ισως κανεις λαθος καθως λεει:: Ο Crypto F360 είναι η ιδανική λύση για τη παροχή ευρυζωνικών υπηρεσιών στο τελικό χρήστη. Η μικρή αυτή συσκευή σας παρέχει απεριόριστη ευρυζωνική πρόσβαση ADSL υποστηρίζοντας παράλληλα τα νέα στάνταρ ADSL 2/2+. Με το Crypto F360, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε πλήρως την ισχύ του Διαδικτύου, να αναπαράγετε μουσική, να ακούσετε τον αγαπημένο σας online ραδιοφωνικό σταθμό ή να παρακολουθήσετε video σε πραγματικό χρόνο, ενώ την ίδια στιγμή να κατεβάζετε αρχεία από το διαδίκτυο Πρόσθετα Χαρακτηριστικά: * Εύκολη αναβάθμιση του Firmware της συσκευής μέσω Web ή Windows Utility * Παρέχει υψηλής ταχύτητας πρόσβαση ADSL 2/2+ με ταχύτητα download έως και 24Mbps και upload έως και 1Mbps * Ενσωματώνει υψηλά πρότυπα ασφαλείας για την προστασία του δικτύου σας * Εύχρηστη και εύκολη εγκατάσταση/διαχείριση της συσκευής μέσω PnP και Browser Based Interface * Υποστηρίζει λειτουργικά συστήματα Windows 95 / 98 / ΜΕ / 2000 / ΧΡ / Vista / Mac και Unix * Παρέχει την δυνατότητα Streaming ήχου και Video * Περιλαμβάνει αυξημένη ασφάλεια μέσω Firewall και Τεχνολογίας NAT
paylidis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 ρε σεις, πατε καλα. modem router μαζί ήταν. χωρίς μοντεμ πως θα πει στο ιντερνετ... είπαμε, περασαμε την εποχη του dial up και δεν το καταλαβαμε ακομα αλλα εσεις ειστε αλλούυυυυυυυ... και το f360 είναι καλο για βασική χρήση, εχω κανα 2 στο κουτι τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.