Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με κάρτα γραφικών

doutsos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σήμερα πήρα την 5770 της saphire για το pc του αδερφού μου. Θέλω να πω οτι και εγώ έχω την 5770 της connect-3d. πάω να την βάλω στο pc και δεν δίχνει μου βγάζει αναλογικό σήμα εξοικονόμηση ενέργειας την συνδέω στο pc μου τίποτα.. στο pc του αδερφού μου η μητρική έχει και ενσωματωμένη κάρτα γραφικών ενώ η ενσωματωμένη παίζει κανονικά η 5770 δεν νιώθει

Τι μπορεί να είναι?

Υ.Γ οταν συνδέω την κάρτα το ακούγεται να λειτουργεί κανονικά και το ανεμιστηράκι φέρνει βόλτες και ούτε ερρορς χτυπάει το μπιπεράκι (και στα 2 τα pc).

Δημοσ.

550w power supplier

athlon II x4 3ghz

Mητρική μία MSI

3gb ram

Επίσης τώρα που ξαναέβαλα την δικιά μου στο pc μου βγάζει και εμένα εξικονομηση ενεργειας ;(((((( και δεν ανοίγει το pc

Δημοσ.

εκανα αλλα τίποτα το δικό μου το έφτιαξα εντάξει ειναι του αδερφού μου δεν νιώθει ακόμα η κάρτα...

Δημοσ.

Αν του αδερφού σου έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών η μητρική, και δεν βγάζει εικόνα η 5770hd, κάνε εναλλαγή, και ρυθμίσε στο bios για την gpu.

Δημοσ.

πως κάνω εναλλαγή αναφέρεται στο manual?

Θα μπεις στο bios έχει μια επιλογή για την onboard κάρτα γραφικών έχει 3 επιλογές εσύ θα το βάλεις στο auto

Δημοσ.

Δεν πρέπει να είναι DOA....

Απλά πρέπει να κάνει τη διόρθωση για την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών από το bios....

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Hardware Γενικά. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στον κεντρικό κατάλογο του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Ευχαριστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...