KaizerSoze Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Σε ενα παναρχαιο λαπτοπακι που εχω, εχω ΧΡ με SP1, αγγλικα Απο χτες, ο μοναδικος user account που εχω αποτυγχανει να συνδεθει και μου πετάει μήνυμα ότι "αποτυγχανει το userinit.exe μπλα μπλα μπλα" Oλα αυτα στο welcome screen Υποθετω οτι δεν μπορει να συνδεθει ο χρηστης οταν ξεκιναει(απο το ονομα του αρχειου που πεταει το error) Μπηκα σε safe mode σαν administrator και εσβησα το password, ελεγα μηπως ηταν αυτο. Τιποτα Επισης, σε safe mode και σαν administrator δεν με αφηνει να σβησω εντελως το account που κολλαει (υποθετω γιατ ηταν ΕΠΙΣΗΣ computer administrator ο ρολος του) Καμια βοηθεια? YΓ. Σας γραφω τωρα απο το προβληματικο λαπτοπ οπου συνδεθηκα ως admin σε safe mode with networking. Εφτιαξα ενα εντελως νεο λογαριασμο, Limited, να δω τι θα συμβει. Τιποτα, ουτε με τον νεο λογαριασμο μπαινω σε windows, μου βγαζει μυνημα parser message οτι κανει fail σε καποια γραμμη. Eπισης λεει οτι αποτυγχανει να ελεγξει το προιον(οχι οτι ελεγχει και ειναι παρανομο, οτι δεν μπορει καν να ελεγξει)
TheELF Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Επειγόντως κάνεις έλεγχο του σκληρού με το εργαλείο που θα βρεις στην σελίδα του κατασκευαστή του σκληρού σου,μετά αν σου τον βγάλει εν τάξη δοκιμάζεις να επαναφέρεις το userinit.exe όπως περιγράφεται εδώ αν δεν φτιάξει αναγκαστικά πας για επιδιορθωτική εγκατάσταση.
micos000 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Εγώ θα έλεγα απ' ευθείας για recover. Συνήθως τα laptop έχουν σύστημα επαναφοράς στον δίσκο ή κάποιο cd/dvd επαναφοράς. Αλλιώς, πάρε ένα backup και μετά format. Πέρνα και sp3 φυσικά.
KaizerSoze Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Εγώ θα έλεγα απ' ευθείας για recover. Συνήθως τα laptop έχουν σύστημα επαναφοράς στον δίσκο ή κάποιο cd/dvd επαναφοράς. Αλλιώς, πάρε ένα backup και μετά format. Πέρνα και sp3 φυσικά. Με σκοτωσες με το cd επαναφορας. Οντως υπαρχει και το εκανα στο παρελθον αλλα τα εχει φτυσει το drive και δεν το αναγνωριζουν εδω και 2-3 χρονια τα windows update: επαιξε. Απλα επαιξε, μπηκα. Δεν ξερω πραγματικα πως, δεν εκανα τιποτα, τον ειχα κλειστο 1 μερα. Αναθεματισμενα windows του διαβολου πραγματα Ρε σεις, μιας και το συζηταμε, καμια ιδεα να ξαναδουν τα xp το dvd drive?
micos000 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Αν χάλασε δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Δοκίμασε από ασφαλή λειτουργία μήπως εκεί στο αναγνωρίζουν, αλλιώς ξήλωμα και σύνδεση σε άλλο pc να δεις αν δουλεύει ή έχει παραδώσει πνεύμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.