marduc812 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Εδώ και 2 μέρες περιπου το youtube έχει πρόβλημα στον chrome μου και γενικά δεν φορτώνει ούτε βιντεάκια ούτε τιποτα.. Κατά τα άλλα δουλεύουν όλα κανονικά. Δοκίμασα να το κάνω reinstall αλλά πάλι τίποτα δεν άλλαξε.. Μήπως ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Έχω και ένα screenshoot για το τι φαίνεται. Έψαξα στο google άλλα δεν είδα κάποιο παρόμοιο θέμα. http://yfrog.com/0xerrorjscj
mrpink Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Για αρχή, αν δεν το χεις κάνει ήδη, απενεργοποίησε τον adblocker και δες αν λύνεται το πρόβλημα. Εγώ έχω τον adblock και χρειάστηκε να τον απεγκαταστήσω τελείως και να τον ξαναβάλω σ'ένα παρεμφερές πρόβλημα που είχα. Μετά δοκίμασε το ίδιο με μία μία τις επεκτάσεις που έχεις.
marduc812 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Το δοκίμασα και αυτο. Η μόνη επέκταση που έχω είναι το skype το οποίο και να το απενεργοποιήσω δεν αλλάζει κατι δυστυχώς!
jim_p Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Αυτο που βλεπεις εκει ειναι η σελιδα του youtube χωρις το αναλογο css, το αρχειο που δινει "σχημα" στη σελιδα. Δοκιμασε να καθαρισεις την cache του chrome για αρχη για να τον αναγκασεις να το ξανακατεβασει.
marduc812 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Αυτο που βλεπεις εκει ειναι η σελιδα του youtube χωρις το αναλογο css, το αρχειο που δινει "σχημα" στη σελιδα. Δοκιμασε να καθαρισεις την cache του chrome για αρχη για να τον αναγκασεις να το ξανακατεβασει. Θα σε αγαπάω αιώνια! :* 1000 Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.