mylopetra68 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ avi;ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΟ REAL CORALPLAYER; ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ player ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
marduc812 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 τα avi τα υποστηρίζουν αν όχι όλα τα περισσότερα players. Δοκίμασε το GOM player είναι πολυ καλό.
parsifal Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Software. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στον κεντρικό κατάλογο του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
WiseGuy Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ avi;ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΟ REAL CORALPLAYER; ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ player ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Εμένα μου ακούγεται λίγο ύποπτο το όλο θέμα φίλε. Κοίτα να μην είναι κανένα ψεύτικο αρχείο και κολλήσεις και τίποτα όταν το ανοίξεις. Τώρα προσωπικά το VLC Player μου παίζει σχεδόν κάθε αρχείο.
mylopetra68 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 ευχαριστω παιδια για το ενδιαφερον σας...αν και δεν βρηκα λυση.ΤΟ ΤΣΕΚΑΡΙΣΑ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΕ TO KARSPERSKY 2011,REMOVAL TOOL KASPERSKY KAI EINAI OK....ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ...
WiseGuy Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Λοιπόν φίλε το έψαξα λίγο το θέμα του Corel Player, γιατί απλά δείχνει πολύ ύποπτο. Τελικά τέτοια αρχεία φαίνεται να μη παίζουν με κανένα άλλο πρόγραμμα, έτσι ώστε να σε αναγκάζει να πας να βρεις το Corel Player. Στην ιστοσελίδα του προγράμματος θα ανακαλύψει κανείς ότι πρόκειται για μούφα. Το πρόγραμμα κοστίζει λιγότερο απο 1$ αναφέρεται πάνω-πάνω. Αυτό που όμως δε το βλέπεις αμέσως είναι το γεγονός ότι πρόκειται για δοκιμαστική έκδοση 3 ημερών! Αυτή η πληροφορία υπάρχει μόνο στο τέλος της σελίδας. Από εκεί και πέρα η χρήση του προγράμματος κοστίζει 19,95 $ το μήνα!!! Τις πληροφορίες τις πήρα από άρθρο σε αυτό το αγγλόφωνο φόρουμ. Οπότε προσοχή σε αρχεία που ζητάνε "εξωτικά" προγράμματα για να παίξουν.
mylopetra68 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ...Η ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΥ ΠΟΤΕΡ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΣΑΙΤ....
jakegate7 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 λογικά είναι moufa , αν μπορείς μην γράφεις με κεφαλαία γιατί είναι σαν να ΦΩΝΑΖΕΙΣ στην γλώσσα του Internet
micos000 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Όχι απλά λογικά. Είναι ΜΟΥΦΑ 1000%. Το αρχείο δεν έχει ιό, αλλά αν πας να κατεβάσεις τον player που σου λέει θα βρεις τον μπελά σου. Δεν υπάρχει περίπτωση να σου εμφανίσει μια ταινία ότι χρειάζεται τον τάδε player ή τον δείνα codec. Ή θα παίξει ή όχι. Όπως είναι σβήσιμο και ρίξε κανένα αρνητικό post στον uploader να γνωρίζουν και οι υπόλοιποι περί τίνος πρόκειται. Τέτοια αρχεία πρέπει να γίνονται αμέσως nuke.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.