kakaraki Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 με φλόμωσες στην ανορθογραφία ρε παλικαρε. αρνουμαι να διαβασω κατι τοσο χάλια. χρησιμοποίησε κάποιο addon για ορθογραφικο έλεγχο αλλιώς ειναι για σβήσιμο (εδω αλλα και άλλα σβήστηκαν...) Η "ορθογραφία" είναι στο πρώτο σκέλος,που αφορά τους "πατριώτες".Είναι σαρκασμός έχω την εντύπωση.(Αίξο υ ξαίνη)... Τα άλλα διαβάζονται,κάνε το,πες ότι διαβάζεις τη γνώμη κάποιου....
The_Judas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 150000/12=12500 Εντάξει δίκιο έχετε, είμαι συκοφάντης. Δεν παίρνει 20.000. Βιοπαλαιστής είναι ο άνθρωπος
suspiria Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 αυτος ειναι εξαιρεση στον κανονα.μη τσουβαλιαζετε.
suspiria Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Ναι, μόνο ο Παναγόπουλος παίρνει 20k... ε αφου το λες εσυ κατι θα ξερεις...
paylidis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Η "ορθογραφία" είναι στο πρώτο σκέλος,που αφορά τους "πατριώτες".Είναι σαρκασμός έχω την εντύπωση.(Αίξο υ ξαίνη)... Τα άλλα διαβάζονται,κάνε το,πες ότι διαβάζεις τη γνώμη κάποιου.... Αρνούμαι να διαβάσω τη γνώμη ενός Έλληνα που δεν γνωρίζει την Ελληνική. Προτιμώ να διαβάσω τη γνώμη ενός μη-Ελληνα που την γνωρίζει και εκείνη θα τη σεβαστώ κιόλας. Και εάν το θέτεις έτσι ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ. Όπως δε δέχτηκα εντολές από τους αγράμματους καραβανάδες κ λοιπους κόπανους στο στρατό (γι'αυτό και έκανα 47 μέρες παραπάνω απο τη σειρά μου) έτσι δε δέχομαι κάποιον που δεν ξέρει να γράψει και να μιλήσει να περιμένει να τον πάρω και στα σοβαρα. ΟΧΙ κύριοι. Και παρακαλώ να μην το εκλάβει το παιδι που εγραψε το μύνημα αυτό ως προσωπική επίθεση. Παμπολες φορές έχω "επιτεθει" σε δολοφόνους της γλώσσας. Δεν είπαμενα μιλάμε στην καθαρεύουσα αλλα όχι να ξεχάσουμε και τα νεα ελληνικα που ξέρουμε. Αν το κάνουμε θα είμαστε αξιοι της μοίρας μας, όσο αξιοι ειναι αυτοί που ανεχόμαστε να μας κάνουν κουμάντο... Καλο βράδυ
klainmaingr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Oh for f$#@'s sake... Ας απαλλάξει κάποιος το θέμα απο τη μιζέρια του.
tsifotis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Το οτι δεν γνωριζω την ελληνικη σε χαλασε, το οτι θεωρω τον Σοφοκλη και τον Σολωνα κορυφαιους φιλοσοφους δεν μας χαλαει ετσι; Επισης ημαρτον, πριν ξεκινησω προειδοποιησα. Ισως ητανε αποτυχημενο το κειμενο αλλα ετσι για το γαμωτο οταν βρισκονται κανα δυο αλλοι αναφερουν οτι επιτηδες εχει γραφτει ετσι η παραγραφος "κρατα μια πισινη". Επισης κραζω ασυστολα στην συνεχεια την καρικατουρα ανθρωπου με αφελη χιπικη προσεγγιση σε κοινωνικοπολιτικα θεματα και τυφλωμενη υποστηριξη σε οτιδηποτε φερνει σε ενδειξη ευαισθησιας, που τους θεωρω αντιστοιχα επικινδυνο εκλογικο σωμα οσο και τους πατριδοκαπηλους. Τεσπα, δεν παρεξηγω, δεν ειμαι καλυτερος και γω στην δευτερα δημοτικου νομιζα οτι ο Γιαννης Μπεζος ειναι αδερφη και η Δημητρα Παπαδοπουλου αμορφωτη και ηλιθια - εγω εφταιγα; οι Απαραδεκτοι. πι.ες το εκτιμω το οτι το μηνυμα δεν σβηστηκε - σημαινει οτι οι mods ειτε το διαβασανε ολοκληρο ειτε καθολου. Ειναι σα να εχει καποιος γνωμη για φιλμ σαν το usual suspects, το fight club, και την 6η αισθηση χωρις να τις εχει τελειωσει γιατι κοιμηθηκε. Ε τουλαχιστον μην τις κραζεις και λες σε ολους "μα πως σας αρεσε αυτη η σαχλαμαρα;" Α, και συγγνωμη σε οσους κουραζονται απο κειμενα χωρις τονους και κανενα ορθογραφικο απο αναμεσα, δεν εχω δικαιολογια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Αρνούμαι να διαβάσω τη γνώμη ενός Έλληνα που δεν γνωρίζει την Ελληνική. νιώσε, επίτηδες έκανε τα ορθογραφικά λάθη...
De@th L0rd Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 O συσχετισμός που έκανε ο τσιφοτης είναι πολύ καλός.Από τα δύο ζώα θα έτεινα περισσότερο προς τους ακροαριστερούς χιπστερ πάντως. Οι ακροδεξιοί είναι φοβερά υποκριτές. Όλο για την πατρίδα μιλάνε κ υπάρχει περίπτωση να γράψουν λάθος ακόμα και τη "γάτα".Οι άλλοι τουλάχιστον έχουν διαβάσει κ μερικά βιβλία.
suspiria Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 · Κρυμμένο από Lucifer, 30 Νοεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Lucifer, 30 Νοεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος O συσχετισμός που έκανε ο τσιφοτης είναι πολύ καλός.Από τα δύο ζώα θα έτεινα περισσότερο προς τους ακροαριστερούς χιπστερ πάντως. Οι ακροδεξιοί είναι φοβερά υποκριτές. Όλο για την πατρίδα μιλάνε κ υπάρχει περίπτωση να γράψουν λάθος ακόμα και τη "γάτα".Οι άλλοι τουλάχιστον έχουν διαβάσει κ μερικά βιβλία. και οι αλλοι εχουν διαβασει βιβλια.αυτα που πουλαει ο γεωργιαδης
ikaruga24 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Και οι 2 ειναι φοβερα υποκριτες. Ξερω προσωπικα ακροαριστερους οι οποιοι στην πραγματικοτητα δεν ξερουν τι εχουν και αρμεγουν τους γονεις τους φουλ χωρια την πληρης απουσια ρεαλισμου (πετανε στα συνεφα εκει ψηλα) και εχω και φιλους ακροδεξιους οι οποιοι πραγματικα ειναι μεσα στη μιζερια και αρνουνται ακομα και να δουλεψουν σε δουλειες που απασχολουν αλβανους, ρωσους, αρμενιους κτλ. GTP τερμα ομως. Χαμενα κορμια και οι 2 κατα τη γνωμη μου. Δεν μπορω να διαλεξω μεταξυ παραφροσυνης και ηλιθιοτητας. Edit: Tα σποιλερ που εχουν παει απο το panel ΟΕΟ?
suspiria Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 · Κρυμμένο από paredwse, 1 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 1 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος οπως παει και το δικο μου ποστ με τον ταδε (ουτε το ονομα του μπορω να χρησιμοποιησω...)
Physics_Rulez Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Η προχειρότητα με την οποία διαβάστηκε το post του tsifotis, είναι ενδεικτική του πως αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις και τα στερεότυπα εδώ στην Ελλάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.