Προς το περιεχόμενο

Επικαιρο! Θεσσαλονικη και κατακλυοσμος πεζοδρομιων απο...

manolakis88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οh montieu, τι θλίψη, τι κατάρα, τι ξεπεσμός να μη μπορείς να περπατήσεις στην χώρα Σου με τα ολοκαίνουργια Hugo Boss γοβάκια επειδή έχει γεμίσει ο τόπος αντιαισθητικά σεντόνια!

Από το θέμα τις αισθητικής στη θεσσαλονίκη και στη συγκεκριμένη περιοχή με ενοχλεί περισσότερο το άλσος από κεραίες σε κάθε ταράτσα πολυκατοικίας που έχει να συντηρηθεί από το '60. Εμένα με ενοχλεί το πρακτικό θέμα. Ας μπούνε μες το προάυλιο του πανεπιστημίου, έχει περισσότερο χώρο.

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αν επι δεκα μερες καποιος παιρνει τηλεφωνο την αστυνομια και του κυνηγαει καθε μερα στο τελος δεν θα ξαναπατησουν.

στην τελικη μολοτοφ μερα μεσημερι να τους γινουν τα σεντονακια σταχτη

Δημοσ.

αν επι δεκα μερες καποιος παιρνει τηλεφωνο την αστυνομια και του κυνηγαει καθε μερα στο τελος δεν θα ξαναπατησουν.

εσυ θα τις ριξεις?

Δημοσ.

Παιδια, ο OP ειναι troll και μολις καταφερε να σας trollarei.

Δειτε τι threads εχει κανει μεχρι στιγμης.

Δημοσ.

Επειδη η αστυνομια γνωριζει οτι οσοι συλλαμβανονται αθωωονται στο δικαστηριο κ επανερχονται στο δρομο μην περιμενεις να ασχολουνται και πολυ με δαυτους.

Δημοσ.

στην τελική μαζεύτηκαν πολλοί μετανάστες,που να φύγουν όλοι αυτοί;Αλλά οι ελληναράδες είναι λιγότεροι,μολότοφ μέρα μεσημέρι προς κάθε ελληναρά και θα ζήσουμε όλοι ευτυχισμένοι,είναι λιγότεροι άρα θα μας αδειάσουν τη γωνιά γρηγορότερα

Δημοσ.

καλο θα ειναι αν καποιος λεει μια χοντραδα, για να μη χρησιμοποιησω αλλη λεξη, να μην τσιμπανε καποιοι σαν τον liquid9 και απαντουν με τετοιο τροπο γιατι απο τη μια το θεμα θα σκατεψει και απο την αλλη αν η μια θεση ειναι ακραια αλλο τοσο ειναι και η δικη σου και οι περισσοτεροι εδω μεσα δεν γουσταρουνε τις ακραιες θεσεις και συμπεριφορες απο οπου και αν προερχονται.αν με πιανεις...

Δημοσ.

η δική μου θέση είναι ακραία αλλά ρεαλιστική,πιο εύκολα φεύγουν 10 παρά 10.000.

Έχεις δίκιο όμως

έτσι όπως το πας να φύγει το 1 εκατομμύριο (λαθρο και) μετανάστες και να μείνουμε στην ησυχία μας. Εγω συμφωνω. Αλλα όχι να φύγω εγω ή ο οποιοσδήποτε εγω απο τον Αγιο Παντελεήμωνα και δε ξερω γω που επειδη αποφάσισαν οι βρωμυληδες να ερθουν και να εγκατασταθουν εκει κάνοντας το μάλιστα γκέτο.

Τα γκέτα αμα ήταν μάγκες να τα κανανε στη χώρα τους, ομοίως και τα εμπορια με τα σεντόνια και τις λοιπες παρανομίες...

Δημοσ.

paylidis είσαι off! δε ξέρω πόσο χρονών είσαι και τι γνωρίζεις για το θέμα των λαθρομεταναστών, αλλά δε ήρθαν μόνοι τους! Εμείς τους αφήσαμε να έρθουν σαν χώρα όταν ανοίξαμε τα σύνορα (και συνεχίζουμε να τα έχουμε ανοιχτά) για να σπάσουν τα μεροκάματα και τα εργασιακά δικαιώματα εδώ! Και αν δε γνωρίζεις την ιστορία του θέματος, ρώτα κάποιους από τον κύκλο σου (με μία ηλικία ικανή ώστε να γνωρίζουν για να σου πουν τα πρόσωπα και τα γεγονότα). Και πίστεψέ με, απέχεις πολύ σα χώρα από το να αποκτήσεις γκέτο όπως έχουν άλλες χώρες! Η περιοχή που ανέφερες δεν είναι γκέτο ακόμα (ευτυχώς). Το που θα οδηγηθεί δεν έχει να κάνει με τους μετανάστες αλλά με τους Έλληνες που ελέγχουν αυτά τα κυκλώματα (παρά-εμπόριο, πορνεία, ναρκωτικά, νταβατζιλίκι και άλλα τέτοια).

Ας είμαστε λίγο εγκρατείς με τα λόγια μας, μόνο καλό θα κάνει!

Επειδή στο παρελθόν έχω φάει "ποινή" από mod επειδή έκανα σχόλιο, που το "θεώρησε" πολιτικό με το σκεπτικό ότι σε τεχνολογικό forum απαγορεύονται τα πολιτικά θέματα, και κλειδώθηκε και το θέμα, (όχι ότι αυτό αξίζει να μένει κλειδωμένο) εγώ σταματάω εδώ. Εκτός αν κάποιος mod με διαβεβαιώσει για το αντίθετο.

Δημοσ. · Κρυμμένο από Lucifer, 28 Νοεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Lucifer, 28 Νοεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος

paylidis είσαι off! δε ξέρω πόσο χρονών είσαι και τι γνωρίζεις για το θέμα των λαθρομεταναστών, αλλά δε ήρθαν μόνοι τους! Εμείς τους αφήσαμε να έρθουν σαν χώρα όταν ανοίξαμε τα σύνορα (και συνεχίζουμε να τα έχουμε ανοιχτά) για να σπάσουν τα μεροκάματα και τα εργασιακά δικαιώματα εδώ! Και πίστεψέ με, απέχεις πολύ σα χώρα από το να αποκτήσεις γκέτο όπως έχουν άλλες χώρες! Η περιοχή που ανέφερες δεν είναι γκέτο ακόμα (ευτυχώς). Το που θα οδηγηθεί δεν έχει να κάνει με τους μετανάστες αλλά με τους Έλληνες που ελέγχουν αυτά τα κυκλώματα (παρά-εμπόριο, πορνεία, ναρκωτικά, νταβατζιλίκι και άλλα τέτοια).

Ας είμαστε λίγο εγκρατείς με τα λόγια μας, μόνο καλό θα κάνει!

εννοια σου και μια χαρα πρόλαβα τις ελληνοποιήσεις "βορειοηπειρωτών" και τα άτοκα δάνεια-επιχορηγήσεις των "παλινοστούντων" "ρωσοπόντιων" στα χρόνια του Αντρεα και του Γκαντέμη (οι ΡΠ έως και πολύ πιο πρόσφατα)... Όσο για την κατασταση-γκετο ας ρωτήσουμε καλύτερα τους κατοικους των περιοχών αυτών... Δεν μπορεί να ήταν όλοι τους ρατσιστές και φασίστες ή οτιδήποτε άλλο τους καταλογίζουν...

Και στο φινάλε δε γουστάρω ρε αδερφε να βγαίνω μία βολτα και να τους βλέπω να χαλάνε το ποιοτικό (κάποτε) πρόσωπο της πόλης, είτε αυτή είναι Θεσσαλονικη, είτε Αθηνα, είτε Κιλκίς... δε μπορω να βλέπω τους Αλβανομαυροπάκηδες κάτω απο τον ιερό λόφο της Ακρόπολης... :angry:

ειναι θεμα χρονου το κλειδωμα...

εννοια σου και μια χαρα πρόλαβα τις ελληνοποιήσεις "βορειοηπειρωτών" και τα άτοκα δάνεια-επιχορηγήσεις των "παλινοστούντων" "ρωσοπόντιων" στα χρόνια του Αντρεα και του Γκαντέμη (οι ΡΠ έως και πολύ πιο πρόσφατα)... Όσο για την κατασταση-γκετο ας ρωτήσουμε καλύτερα τους κατοικους των περιοχών αυτών... Δεν μπορεί να ήταν όλοι τους ρατσιστές και φασίστες ή οτιδήποτε άλλο τους καταλογίζουν...

Και στο φινάλε δε γουστάρω ρε αδερφε να βγαίνω μία βολτα και να τους βλέπω να χαλάνε το ποιοτικό (κάποτε) πρόσωπο της πόλης, είτε αυτή είναι Θεσσαλονικη, είτε Αθηνα, είτε Κιλκίς... δε μπορω να βλέπω τους Αλβανομαυροπάκηδες κάτω απο τον ιερό λόφο της Ακρόπολης... :angry:

Αφού εσύ τελειώσεις τον ωραίο σου περίπατο στον υπέροχο, συμφωνώ, Ιερό Βράχο, και σε όλες τις ομορφιές της πόλης, τις κάνεις?? Πας σπίτι σου? Και καλά κάνεις! Αλλά οι κύριοι που λες ότι "μολύνουν" την ιερή σου ατμόσφαιρα (παναγία μου ρατσισμός!) μετά θα πάνε για το αλισβερίσι με τον Έλληνα νταβατζή, θα βρεθούν με τους Έλληνες "προστάτες" και τους Έλληνες "τροφοδότες" τους! Και όλοι αυτοί που λες φίλε μου paylidis έχουν πολιτικές πλάτες αυτούς που οι Έλληνες ψηφίζουν κάθε φορά! Οπότε μην λες ότι σου κατέβει στο μυαλό, και τίμα την ηλικία σου και σκέψου πριν μιλήσεις!

Όσο τώρα για την αλλαγή που λες στις πεποιθήσεις των κατοίκων των συγκεκριμένων περιοχών, δε ξέρω που μένεις αλλά σε προσκαλώ (με πολύ καλή διάθεση) να πάμε για καφέ σε ένα καφενείο στον Αγ. Παντελεήμονα, στα 20 μέτρα θα είναι και το αστυνομικό τμήμα αν φοβάσαι, για να ρωτήσεις τους κατοίκους.

Και ρίξε και μία ματιά στα εκλογικά αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών, ώστε να δεις τα ποσοστά της κάθε πλευράς σε αυτές τις περιοχές, και θα διαπιστώσεις, προς μεγάλη σου έκπληξη, ότι δεν είναι έτσι ο κόσμος όπως λες!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...