suspiria Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 το κουφο ειναι οτι οταν η δημ. αστυνομια τους διωχνει βγαινουν ολοι και κραζουν.ασχετο αν μετα απο 2 λεπτα επανεμφανιζονται.οταν παλι δεν ασχολειται κανεις μαζι τους βριζουν οι καταστηματαρχες και ο κοσμος που δε μπορει να περπατησει.πλακα εχουμε!
Tilemaxx Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Ο χωρος ειναι δημοσιος, δεν καταλαβαινω το προβλημα Χρειάζεται άδεια πλανόδιου πωλητή νομίζω. Αλλά και παλι δεν είμαι σίγουρος.
suspiria Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Χρειάζεται άδεια πλανόδιου πωλητή νομίζω. Αλλά και παλι δεν είμαι σίγουρος. ε τι δεν εισαι σιγουρος?ετσι ειναι.αντε να βγω και γω να πουλαω cd
Tilemaxx Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Ναι οπότε έτσι είναι. Πάντως τρελό γέλιο έχει το "κρυφτούλι" μεταξύ των λαθροπωλητών και της δημοτικής αστυνομίας. Και καλά οτι κάνουν εφόδους, τα μαζεύουν αυτοί αμέσως και πάνε αλλού. Και την επόμενη μέρα, τσούπ στο ίδιο μέρος. Έχω δει αστυνομικό στην Ερμού να περνάει ακριβώς δίπλα απο τέτοιο πάγκο και να μην σηκώνει ούτε βλέφαρο.
suspiria Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Όντως, δεν μπορείς να περπατησεις, αλλά έχουν άδεια! παντως κατι τετοια διαβαζω και δεν ξερω αν πρεπει να γελασω ή να κλαψω.
Ntinaras Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Χρειάζεται άδεια πλανόδιου πωλητή νομίζω. Αλλά και παλι δεν είμαι σίγουρος. θα πουν οτι τα πουλανε ως μεταχειρισμενα
Toufas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 sorry παιδια, στο trollarisma trollara και εγω
De@th L0rd Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Ο χωρος ειναι δημοσιος, δεν καταλαβαινω το προβλημα Τουφα, εντάξει το θέμα δεν είναι να πηγαίνουμε στο άλλο άκρο μόνο για να τη πούμε στους ελληνάρες. Ο χώρος μπορεί να είναι δημόσιος, αλλά το να καταλαμβάνεις σχεδόν όλοκληρο το πεζοδρόμιο σε πολυσύχναστο δρόμο δημιουργεί συμφόρηση και στους πεζούς αλλά και στο δρόμο γιατί κατεβαίνουν οι πεζοί μέσα. Γι αυτό οι λαϊκές γίνονται σε συγκεκριμένο χώρο και συγκεκριμένη μέρα. Δε νομίζω στην Αγγλία που είσαι να πάω έξω από κάποιο πανεπιστήμιο, να κλείσω το πεζοδρόμιο με την πραμάτια μου, κ να με αφήσουν έτσι. Πόσο μάλλον εάν δεν έχω άδειες παραμονής κτλ. Και μη λέτε μλκιες για τους μαύρους κτλ. ΚΑι αρεία φυλή να ήταν ξανθοί με γαλανά μάτια πάλι το ίδιο πρόβλημα θα προκαλούσαν. Εκτός αν ήταν θηλυκού γένους
De@th L0rd Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 παντως κατι τετοια διαβαζω και δεν ξερω αν πρεπει να γελασω ή να κλαψω. Βασικά εμένα μου έρχεται να βρίσω, αλλά δε το κάνω.
Hamurabi Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 η αστυνομια και ο δημαρχος παλιος νεος δεν με νοιαζει κοιμουνται?? Eχει ξεπεραστει αυτη η θεωρια πλεον αδερφε. καταλαβετε επιτελους οτι οσοι μαζευονται απτην αστυνομια πανε στα δικαστηρια και αθωωνονται. και την επομενη μερα ξανα πουλανε. Οποτε αστο δημαρχο κ την αστυνομια κ ριξε κανα καντηλι στη δικαιοσυνη μας.
The_Judas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Eχει ξεπεραστει αυτη η θεωρια πλεον αδερφε. καταλαβετε επιτελους οτι οσοι μαζευονται απτην αστυνομια πανε στα δικαστηρια και αθωωνονται. και την επομενη μερα ξανα πουλανε. Οποτε αστο δημαρχο κ την αστυνομια κ ριξε κανα καντηλι στη δικαιοσυνη μας. Γνωρίζεις με ποια λογική αθωώνονται;
suspiria Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Γνωρίζεις με ποια λογική αθωώνονται; για ανθρωπιστικους λογους και για πρακτικτους.οι φυλακες ειναι τιγκα
The_Judas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 για ανθρωπιστικους λογους και για πρακτικτους.οι φυλακες ειναι τιγκα Κατάλαβα. Άλλωστε αυτούς τους ανθρώπους είναι και ανούσιο να τους τιμωρήσεις με πρόστιμο ή με την απαγόρευση θεώρησης τιμολογίων όπως όλους τους υπόλοιπους . Μπορεί να τους απελάσει το δικαστήριο, αλλά που να τους στείλουν; Στην Ε.Ε δεν γίνεται λόγω συμφώνου επαναπροώθησης. Πρέπει να ναυλώνουν τσάρτερ για να τους στέλνουν από εκεί που ήρθαν. Αλλά εκεί χρειάζεται πολιτικούς με @@.
liopyr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Οh montieu, τι θλίψη, τι κατάρα, τι ξεπεσμός να μη μπορείς να περπατήσεις στην χώρα Σου με τα ολοκαίνουργια Hugo Boss γοβάκια επειδή έχει γεμίσει ο τόπος αντιαισθητικά σεντόνια!
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Βασικα το ιδιο συμβαινει και στην Αθηνα. Δεν κολλαω στο φαινεσθαι, αλλα αυτο ειναι οντως πληγμα για το εμποριο. Και δεν αναφερομαι στις ιδιες τις εταιρειες των οποιων τα προϊοντα αντγραφονται, γιατι καποιος ο οποιος θα παρει μια μαϊμου τσαντα Louis Vuitton δεν θα αγοραζε ποτε την αυθεντικη. Απλως ο ιδιος δεν θα αγορασει ουτε μια no name στο ενα τριτο της τιμης μιας αυθεντικης Luis Vuitton...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.