manolakis88 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δεν ξερω τι ακριβως παιζει αλλα γιατι στην Ελλαδα δεn παιζουν τα ραδιοφωνα τοσο την μουσικη των τεραστιων PRODIGY? δηλαδη μιλαμε μια φορα στις 3 μερες τους πετυχαινεις. καταντια τελειως. και ολα αυτα για να βαζουν τις βλακειες τους τις ελληνικες με τους υποτιθεμενους ταλεντα πχ στυλ greek idol, big brother. δεν ειναι καταντια αυτο? νταξει να παιξουν ελληνικα αλλα τα ξενα γιατι τα παραμελουν τοσο? ειστε ευχαριστημενοι απο τα ελληνικα ραδιοφωνα εσεις?
CtrlFreak Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δεν πουλάει. Γι'αυτό. Στην Ελλάδα τουλάχιστον.
chesty Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δεν ξερω τι ακριβως παιζει αλλα γιατι στην Ελλαδα δεn παιζουν τα ραδιοφωνα τοσο την μουσικη των τεραστιων PRODIGY? δηλαδη μιλαμε μια φορα στις 3 μερες τους πετυχαινεις. καταντια τελειως. και ολα αυτα για να βαζουν τις βλακειες τους τις ελληνικες με τους υποτιθεμενους ταλεντα πχ στυλ greek idol, big brother. δεν ειναι καταντια αυτο? νταξει να παιξουν ελληνικα αλλα τα ξενα γιατι τα παραμελουν τοσο? ειστε ευχαριστημενοι απο τα ελληνικα ραδιοφωνα εσεις? Το ραδιοφωνο ειναι τελειωμενο φιλε με τη μορφη που το αναφερεις και το ακουμε. Εχεις δικιο για τους prodigy αλλα δεν ειναι και πολυ ''ραδιοφωνικοι'' Στο ραδιοφωνο υπαρχουν συγκεκριμενα υφη μουσικης που μπορει να παιχτουν. Επισης οταν οι σημερινοι ''διευθυντες προγραμματων'' των ραδιοφωνικων σταθμων γαλουχηθηκαν με σφακιανακη , βαμβακιδη (πλατσα πλατσα πλουτσα), εφη σαρρη και λοιπα εξαισια ακουσματα της δεκαετιας 90 , τι ιδεα να εχουν απο prodigy???? Δυστυχως καταντησαμε απο καποτε που ακουγαμε ξενη μουσικη κατα το 90% , να καταναλωνουμε ακουστικα 90% ελληνικες ευπεπτες σκυλοτροφες. ΥΓ : υπαρχουν και καλα ραδιοφωνα ετσι? Σαφως!
JERONIMO888 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Σε ραδιοφωνο δεν εχω ακουσει ποτε prodigy :/ Δεν πουλαει οπως ειπε ο ctrlfreak το 80% ακουει οτι κανει παταγο για μια βδομαδα και μετα χανεται στην αβυσσο μονο και μονο για να ειναι μεσα στη μοδα.
hashashin Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Στην Ελλαδα ακουνε οτι μαλακια τους πλασαρουνε να πουμε .Ειδικα οι γκομενες δεν εχουν ιδεα απο μουσικη.Ακουνε απο τα 14 τους Κιαμο,Μακρη,Οικονομοπουλο και οτι βλακεια ποπ τους πλασαρουν(Justin Bieber κτλ).Οι περισσοτεροι ακουνε και 2-3 καλοκαιρινα house καιεχουν και αποψη. Αν θες να ακουσεις ραδιοφωνο με μουσικη που γουσταρεις μονο μεσω ιντερνετ γινεται. Οι ραδιοφωνικοι σταθμοι ειναι για να πουλανε και με το ζορι τα βγαζουν περα και παλι...
DJ_XLR8 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δεν ξερω τι ακριβως παιζει αλλα γιατι στην Ελλαδα δεn παιζουν τα ραδιοφωνα τοσο την μουσικη των τεραστιων PRODIGY? δηλαδη μιλαμε μια φορα στις 3 μερες τους πετυχαινεις. καταντια τελειως. και ολα αυτα για να βαζουν τις βλακειες τους τις ελληνικες με τους υποτιθεμενους ταλεντα πχ στυλ greek idol, big brother. δεν ειναι καταντια αυτο? νταξει να παιξουν ελληνικα αλλα τα ξενα γιατι τα παραμελουν τοσο? ειστε ευχαριστημενοι απο τα ελληνικα ραδιοφωνα εσεις? Θίγεις δύο θέματα στο post σου. Το 1ο είναι η γιατί δε παίζονται κομμάτια των Prodigy (με τους οποίους μεγάλωσα κι έλιωσα τα cd) και το 2ο το ελληνικό ραδιόφωνο. Όσον αφορά το 1ο θα σου πω ότι έχουν διαμορφώσει έτσι οι σταθμοί μας το κοινό ώστε να ακούει ότι αυτοί ακριβώς θέλουν, με αποτέλεσμα να βρίσκεις πλέον ελάχιστους που θα ζητήσουν κομμάτια των Prodigy. Πάμε και στο 2ο που αφορά τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, ναι μεν υπάρχει ποικιλία πλέον σε όλες τις πόλεις αλλά για λόγους οικονομικής επιβίωσης του κάθε σταθμού παίζουν ό,τι ακριβώς θέλουν κάθε μέρα ώστε να σου διαμορφώσουν άποψη για το ΤΙ πρέπει να ακούς. Αν κάνεις request κάποιο κομμάτι που δεν υπάρχει στη δισκοθήκη τους (επειδή δε συνεργάζονται με αυτή τη δισκογραφική...) δε θα αναφέρουν καν το request σου. Ακόμα και σταθμοί που ξεκίνησαν να παίζουν κομμάτια που δεν είχαν γίνει γνωστά στο ευρύ κοινό, άλλαξαν ρότα λόγω της IFPI και συμφερόντων δισκογραφικών. Η καλύτερη λύση για μένα είναι να ψάχνω μόνος μου και να μη δίνω σημασία στα ραδιόφωνα πλέον. Κάνω τη δική μου playlist στο κινητό και στο αμάξι και ακούω ελεύθερα ότι θέλω.
YiN Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Ακριβώς έτσι, στην ουσία υπάρχουν διαφορετικοί σταθμοί για το κάθε genre μουσικής κι από εκεί και πέρα παίζουν 10 τραγούδια στο repeat. Καταντάει κουραστικό και έχω την εντύπωση ότι περισσότερο διώχνει ακροατές παρά ελκύει.
TheELF Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Αχχχχ,νιάτα μου που πήγατε,θυμήθηκα τους Altern-8 τώρα
wizzy Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Με την ευκαιρία του post του TheELF, μου "έστειλε" ο "θείος" το μοναδικό album των Altern-8. Ό,τι και να πω είναι λίγο! Θα τους χαρακτήριζα "πρωτόλειους Prodigy" (αν και είμαι με την εντύπωση ότι ξεκίνησαν πάνω κάτω την ίδια χρονική περίοδο και ελπίζω να μην διέπραξα κάποια ιεροσυκία με την σύγκριση!!!) αλλά διέκρινα αρκετό ενθουσιασμό πίσω από τις συνθέσεις τους. Φαντάζομαι ότι στα τότε ιστορικά out doors rave parties θα γινόταν πανικός και με τα κομμάτια τους και με τις live εμφανίσεις τους! Thanks TheELF!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.