PetrosKozani Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Γεια σας παιδιά! Έχω ένα πρόβλημα που μάλλον είναι σοβαρό! Θέλοντας να κάνω format τον υπολογιστή μου, έβαλα ένα "σπασμένο" cd Windows XP sp3. Όλη η διαδικασία έγινε σωτά και χωρίς κανένα πρόβλημα. Αλλά στην τελευταία επανεκίνηση πριν ανοίξουν δηλαδή τα Windows μου βγάζει ένα μήνυμα: "Δεν ήταν δυνατή η εκκίνηση των Windows επειδή το παρακάτω αρχείο λείπει ή είναι κατεστραμμένο: \WINDOWS\SYSTEM\vga737.fon Μπορείτε να προσπαθήσετε να επιδιορθώσετε το αρχείο ξεκινώντας την Εγκατάσταση των Windows χρησιμοποιώντας τo αρχικό CD-ROM της Εγκατάστασης. Επιλέξτε 'r' στην πρώτη οθόνη για να ξεκινήσετε την επιδιόρθωση." Το πρόβλημα λοιπόν είναι ότι: 1. Σ' αυτή την οθόνη όλα είναι παγωμένα. Δεν λειτουργεί ούτε πληκτρολόγιο, ούτε ποντίκι. 2. Όταν ρυθμίζω στο BIOS να γίνεται εκκίνηση από το CD για να τρέξει το cd των WINDOWS (με το οποίο έχω κάνει άλλα 2-3 επιτυχημένα formats στο παρελθόν), ενώ πάει να τρέξει από το CD, οδηγείται πάλι στην οθόνη με το παραπάνω μήνυμα. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να μην μπορώ να κάνω κάτι και ενώ ξέρω ότι δεν είναι πρόβλημα του υπολογιστή (τεχνικά), να μην μπορώ να τον χρησιμοποιήσω. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποιον ασχοληθεί έστω και λίγο!
DavidLP Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Θα βάλεις το CD που έκανες εγκατάσταση να κάνεις εκκίνηση από εκεί και θα πατήσεις R να ξεκινήσει το Recovery Console για να κάνεις copy το αρχείο που λείπει.Είναι μικρή η διαδηκασία.Αν θες βοήθεια πες.
PetrosKozani Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Φίλε το θέμα είναι ότι δεν κάνει καν boot παρόλο που είναι ρυθμισμένο από το BIOS να κάνει boot πρώτα από το CD-ROM και όπως είπα και παραπάνω δεν λειτουργεί καθόλου το πληκτρολόγιο.... ΤΙ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ????
ss13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Διάβασε αυτό !! http://www.filerepair.ca/downloads/v/vg/vga737.fon-DLL-EXE-Download-vga737.fon.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.