Προς το περιεχόμενο

Seagate Barracuda LP 2 TB 5900RPM SATA 3 GB/s στα 53 ευρω ανευ μεταφορικων

instinct21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.amazon.com/dp/B0028Y4CY6/ref=nosim/?tag=fatwalletcom&linkCode=as1

καλη μου φαινεται η προσφορα!

την ειδα στο http://www.deals24.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5273:seagate-barracuda-lp-2-tb&catid=34:rss

για να ειμαστε κ σωστοι! :)

στον τσιγκουνη οι τιμες κυμαινονται απο 90 εως 160 ευρωπουλα!

http://www.skroutz.gr/s/76613/Seagate-Barracuda-LP-SATA-3Gb-s-2TB-Hard-Drive.html?from=suggest&keyphrase=Seagate+Barracuda+LP+SATA+3Gb/s+2TB+Hard+Drive

Δημοσ.

Το free shipping ισχύει μόνο για US διευθύνσεις.

εχεις δικιο! 106,81 ευρω μου βγαινει στο τελευταιο βημα!

δεν ειχαν βαλει δωρεαν μεταφορικα για παραγγελιες πανω απο 25-30 ευρω???

• Moderators
Δημοσ.

70 δολάρια εκεί 70 λίρες Ευρώπη. Έλεος.

Μεχρι κυριολεκτικα προχθες ειχε στο .com 99 δολλαρια. Μην ξεχνας ομως οτι η τιμη που βλεπεις στο com δεν εχει καθολου φορο (ΦΠΑ). Τωρα προφανως κανουν καποιο ξεστοκαρισμα.

Ακομα και σε αυτη την απιστευτη τιμη παντως βλεπεις οτι βγαινει τελικα διπλη τιμη απο την αρχικη λογω μεταφορικων και φορων (ασε που μπορει να φας επιπλεον και τελωνειο), πολυ πιο ακριβα απο οτι στο Αγγλικο.

• Moderators
Δημοσ.

ελεος που ανακάλυψες τις λίρες ευρώπης - μου αρεσει που πας να την πεις στο πρώτο παλικάρι...

Βρε φιλε beez,

Δεν λεει λιρες Ευρωπης, λεει 75 λιρες στην Ευρωπη.

Δεν την λεει σε κανεναν, δικιο εχει, λεει απλα πως οι Αμερικανοι πολιτες το αγοραζουν 53 ευρω ενω οι Αγγλοι 82 ευρω.

Απλα του ξεφευγουν 2 θεματα:

1. Αν βαλεις το 17.5% vat που εχουν οι Αγγλοι (οι Αμερικανοι στις περισσοτερες πολιτειες δεν εχουν καθολου φορο γι αυτο και στις τιμες των Αμερικανικων σαιτ ΔΕΝ περιεχεται καθολου φορος), το 53€ γινεται σχεδον 63€.

2. Και μεχρι προχθες το ειχαν 99$ αρα 75€, που με φορο Αγγλιας φτανει 88€ ποιο ακριβα απο οσο εχει στην Αγγλια.

Δημοσ.

χαχα τοτε εχει δικιο εγω το διαβασα λαθος απλως μου φανηκε πολυ περιεργο οπως το ελεγε- αλλα ειχε λινκ. ενταξει θα πρεπει να καταλαβουμε οτι στην τροφικη αλυσιδα ειμαστε σχετικα κατω, πρωτα η αμερικανοι που τα περνουν ολα τσαμπα, μετα οι βορειοευρωπαιοι, μετα εμεις ουραγοι κτλπ υπαρχουν και χειροτερα. λογο τελωνείων και μεταφορικων η αμερική έχει μεγάλο ρισκο. ας ειναι καλα κανα μπλακφραιντει.

• Moderators
Δημοσ.

Εχει επανελθει στα 99$ στο .com εδω και 2-3 μερες.

Με μεταφορικα κλπ παει στον Θεο η τιμη τους βεβαια.

Δημοσ.

Στην Ελλάδα μπορείτε να φέρετε οτιδήποτε από ΗΠΑ χωρίς εκτελωνισμό, αν έχει κόστος ως 130 δολλάρια και το στέλνει η USPS (όχι η UPS, η USPS).

• Moderators
Δημοσ.

Στο κοστος δεν ειναι και τα μεταφορικα; Γιατι το 99 γινεται πανω απο 160$ με μεταφορικα και φορο, ηδη δλδ ασυμφορη τιμη οπως και να εχει (ακομα και χωρις τελωνειο)

• Moderators
Δημοσ.

Seagate Barracuda LP 2 TB 5900RPM SATA 3 GB/s 32 MB Cache 3.5-Inch Internal Hard Drive ST32000542AS-Bare Drive

$99.99 - Quantity: 1 - In Stock

Items: USD 99.99

Shipping & Handling: USD 38.96

Total Before Tax: USD 138.95

Estimated Tax To Be Collected:* USD 0.00

Import Fees Deposit USD 34.52

Order Total: USD 173.47

(Ολα υτα χωρις τελωνειο)

Εχει παρει κανεις ποτε κατι απο το Αμερικανικο αμαζον; Πρεπει να ειναι κατι με διαφορα 80% απο εδω για να βγει λιιιιγα ευρω φτηνοτερα απο οτι εδω;! unsure.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...