Dark Side Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Καλημέρα σε όλους, Έχω την εξής απορία: Στο vbulletin όταν κάποιος απαντούσε σε κάποιο θέμα αυτομάτως το θέμα έμπαινε σε μια λίστα παρακολούθησης έτσι ώστε να βλέπουμε αν υπάρχει κάποια νέα απάντηση στο θέμα. Τώρα στο Invision Power Board γίνεται αυτό αυτόματα ή πρέπει να επιλέξω Συνδρομή; Επίσης που μπορώ να παρακολουθήσω αυτές της ενημερώσεις; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
popeye68 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Καλημέρα σε όλους, Έχω την εξής απορία: Στο vbulletin όταν κάποιος απαντούσε σε κάποιο θέμα αυτομάτως το θέμα έμπαινε σε μια λίστα παρακολούθησης έτσι ώστε να βλέπουμε αν υπάρχει κάποια νέα απάντηση στο θέμα. Τώρα στο Invision Power Board γίνεται αυτό αυτόματα ή πρέπει να επιλέξω Συνδρομή; Επίσης που μπορώ να παρακολουθήσω αυτές της ενημερώσεις; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Αν κατάλαβα καλά τι εννοείς αυτό που θέλεις θα το βρεις εδώ (βλ. εικ.)
Dark Side Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Αν κατάλαβα καλά τι εννοείς αυτό που θέλεις θα το βρεις εδώ (βλ. εικ.) Έτσι δουλεύει τελικά... Απλά δεν ξέρω αν πρέπει να γίνει παράθεση σε μήνυμα μου για να πάρω ειδοποίηση ή αν απλά πρέπει να γίνει κάποιο ποστ κάτω από τα δικά μου
jakegate7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 το πρώτο, κοίτα και στις ρυθμίσεις-επιλογές ειδοποιήσεων
Dark Side Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 το πρώτο, κοίτα και στις ρυθμίσεις-επιλογές ειδοποιήσεων Ναι, το μήνυμα σου δεν το έλαβα σε ειδοποίηση... Θα το ψάξω στις ρυθμίσεις...
Dark Side Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Το βρήκα τελικά Ρυθμίσεις Μου>Επιλογές Ειδοποιήσεων>Εμφάνιση/Δημοσίευση/Email Επιλογές και τικ στο "Παρακολούθηση κάθε θέματος στο οποίο δημοσιεύω απάντηση"
jakegate7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Ναι, το μήνυμα σου δεν το έλαβα σε ειδοποίηση... Θα το ψάξω στις ρυθμίσεις... μα δε είχα κάνει παράθεση για να πάρεις ειδοποίηση αφού το βρήκες αυτό που έψαχνες όλα καλά
Dark Side Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 μα δε είχα κάνει παράθεση για να πάρεις ειδοποίηση αφού το βρήκες αυτό που έψαχνες όλα καλά Το δικό σου μήνυμα το είδα επειδή έψαξα στο Subforum και βρήκα πως κάποιος είχε απαντήσει στο θέμα, μου, δεν ήρθε κάποια ειδοποίηση. Τέλως πάντων ευχαριστώ που μου άναψες τα φώτα
tolis_21 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 συγγνωμη αλλα δεν καταλαβα εαν θελω να δω τις νεες δημοσιευσεις απο τα θεματα που εγω παρακολουθουσα και οχι οτ εχει δημοσιευθει (ο παλιος καλος πινακας ελεγχου0 τι κανω?
popeye68 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 συγγνωμη αλλα δεν καταλαβα εαν θελω να δω τις νεες δημοσιευσεις απο τα θεματα που εγω παρακολουθουσα και οχι οτ εχει δημοσιευθει (ο παλιος καλος πινακας ελεγχου0 τι κανω? Θα κάνεις κλικ σε αυτό το κουμπί και ξανά κλικ στο "το περιεχόμενό μου". Αναλόγως τώρα τι θέλεις να δεις επέλεξε από την λίστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.