dimitra_m Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα σας Χθες πήγα να δημιουργήσω ένα λογαριασμό PAyPal για αγορά μέσω Ebay. Στο τελευταίο βήμα του τετραψήφιου αριθμού δεν ήξερα τι να βάλω και νομίζοντας οτι ειναι ενας τετραψηφιος αριθμός πισω απο την κάρτα μπλόκαρα τον λογαριασμό μου στο PAyPal. Τι μπορώ να κάνω τωρα? Μου λέει να στείλω ενα φαξ καπου, τι πρέπει να στείλω? εναλλακτικός τρόπος δεν υπάρχει? Βοηθειαα Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
paylidis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 το τετραψηφιο που σου ελεγε θα φαινοταν στο λογαριασμο της καρτας σου. ίσως αν την διεγραφες και την ξαναπερνουσες...;
ssof Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Προσωπικά ότι μπλοκάρισμα για paypal και πιστωτικές έχω δει , είναι προσπάθειες απάτης. Βεβαιώσου ότι είσαι σε url του PAYPAL.
dimitra_m Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Σε Url της PayPAL ειμαι.. και μου βγάζει αυτό: "This card has been disabled for use on PayPal. You can add a different card. If you would still like to use this card, fax a copy of your card statement showing the PayPal charge and 4-digit code and a copy of your driver's license or other photo ID. You must use this form for your fax cover sheet. Not using the fax cover sheet when submitting your documents could result in a processing delay" τι εννοείς να τη διαγράψω και να την ξαναπεράσω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.