Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το msn

konstantinos77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια σημερα πηγα να μπω στο msn και δεν με βαζει λογω σφαλματος 800488fb ,αναφερει ασυνηθιστη κινηση μηνυματων μεσω του λογαριασμου μου .Μπηκα στο forum windowslive και το εχουν αναφερει πολλοι το προβλημα .Λενε οτι μπλοκαρουν λογαριασμους στα πλαισια της ασφαλειας κτλ και οτι ειναι προσωρινο .Εχει αντιμετωπισει κανεις παρομοιο θεμα?Το θεωρω απαραδεκτο να το κανουν αυτο απο την στιγμη που τα mail τα χρησιμοποιουμε πολλοι για επαγγελματικους λογους .

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Windows. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στον κεντρικό κατάλογο του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Εγω δε μπορω να μπω εδω και 2 μηνες!! Δε ξερω τι γινεται! Λεει οτι εχει μπλοκαριστει ο λογαρισμος μου.

Δημοσ.

Γιατί με άλλους client με λογαριασμό hotmail μπορεί να μπει όποιος έχει πρόβλημα?

Δηλαδή το πρόβλημα μάλλον είναι κάποιο μπέρδεμα του messenger με του εκάστοτε το λειτουργικό...

Πάντως online -το eBuddy- μην κάνει κανείς κανά αστείο και συνδεθεί μέσω αυτου....μετά θα χει μπόλικες προσκλήσεις από κάτι "καυτές Εμμανουέλες" καθημερινές και σπαστικότατες!! :rolleyes:

Δημοσ.

To θεμα παιδια ειναι οτι οταν εχεις και διαθετεις ενα hotmail ειναι κατι προσωπικο ,που κατα την γνωμη μου δεν εχει δικαιωμα καποιος να στο ακυρωνει ή να σου λεει οτι εχει προσωρινα αποκλειστει επειδη παρατηρηθηκε ασυνηθιστη κινηση στις αποστολες μηνηματων και δεν ξερω και εγω τι αλλες μαλακιες.Ενα hotmail το διαθετει καποιος για την δουλεια του και το εχει μοιρασει σε κοσμο και υπαρχει περιπτωση να περιμενει καποια κρισιμα μηνυματα-αρχεια.Νομιζω οτι εχει παρεξηγηθει και εχει υποβαθμιστει η εννοια του "πελατη" στα διαφορα λειτουργικα συστηματα .Προφανως εκει στην microsoft hellas ή στην windowslive hellas δεν εχουν καταλαβει οτι το mail δεν το εχουν μονο παιδακια που παιζουν αλλα και καποιοι που το χρησιμοποιουν για σοβαρο σκοπο.Μια ,δυο ,πεντε μερες μπορει να ειναι καταστροφικες ειδικα οταν γινεται απροειδοποιητα και οχι 2 μηνες που λεει ο αλλος.Μπορει να παει πισω μια δουλεια απο το πουθενα .Αυτα κατα την γνωμη μου δεν ειναι σοβαρα πραγματα και υπαρχει τοσος κοσμος που εχει στειλει αιτηση στην microsoft hellas και εχουν βαλει ενα moderator να απανταει σε ατομα που εχουν χασει το mail τους εδω και 2 μηνες.Τι να πει κανεις, εξουσια του μονοπωλιου,μα....νση εγκεφαλου πειτε το οπως νομιζετε...

Δημοσ.

Στα παραπάνω συμφωνώ λίγο πολύ αν δεν σου εξηγούν τον λόγο.(Μπορεί να χεις τσιμπήσει ιο και να στέλνει ανεξέλεγκτα mails κτλ[ να μην το χεις καταλάβεις και να σ έχουν κάνει report)

Εξουσια του μονοπωλιου ...

αυτό δεν το κατάλαβα.....τί μονοπώλιο?Υπάρχουν πάάάάάάάρα πολλές εναλλακτικές για email και messngers!!

Δημοσ.

Δοκιμασα και 2 msn clients, παλι τιποτα! Οποτε δε εχει προβλημα το προγραμμα! Δε νομιζω να ξαναμπορεσω να μπω στο msn..

Και πανε και οι 100+ επαφες που ειχα.. Αντε γεια λεμε..

Απορω πως γινεται να μη δουλευει η ανακτηση κωδικου, εδω και τοσο καιρο!! Ουτε με τη μυστικη ερωτηση/απαντηση!

Δημοσ.

αυτό δεν το κατάλαβα.....τί μονοπώλιο?Υπάρχουν πάάάάάάάρα πολλές εναλλακτικές για email και messngers!!

Eνταξει μην το βλεπεις ετσι οτι υπαρχουν πολλα για email.Γιατι οταν 500 ανθρωποι που ξερεις εχουν το mail σου σε windowslive τι να παω να τους πω?Παιδια αλλαξα? Δεν παει ετσι.Οταν το 90% χρησιμοποιει πχ το msn ή το fb μονοπωλιο ειναι ,και το οτι υπαρχουν εναλλακτικες δεν λεει κατι αυτο. Η microsoft χρησιμοποιει πολλες φορες μονοπωλιακες τακτικες και οχι μονο για το msn αλλα γενικοτερα.Eκτος αν δεν ευθυνεται αυτη τωρα ,τι να σου πω...

Δημοσ.

Καταλαβαίνω αυτό που λες ,όμως έτσι πληροφοριακά να ξέρεις ότι στο msn μπορείς να χρησιμοποιείς πχ και yahoo mail.

Το δύσκολο της υπόθεσης είναι να ειδοποιήσεις τις επαφές σου!

Δημοσ.

Λενε οτι μπλοκαρουν λογαριασμους στα πλαισια της ασφαλειας κτλ και οτι ειναι προσωρινο .Εχει αντιμετωπισει κανεις παρομοιο θεμα?Το θεωρω απαραδεκτο να το κανουν αυτο απο την στιγμη που τα mail τα χρησιμοποιουμε πολλοι για επαγγελματικους λογους .

Λίγο δύσκολο κατά τη γνώμη μου να μπλοκάρουν λογαριασμούς έχοντας απλά μυρίσει τα δάχτυλά τους. Αν παίζει, προφανώς θα πρόκειται για λογαριασμούς που έχουν ενδείξεις σπαμμαριστικής δραστηριότητας (σου χακάρεται ο κωδικός πρόσβασης, και γίνεται ο [email protected] πρώτης τάξεως σπάμμερ. Been known to happen). Φταις-δε φταις, το θέμα είναι ότι δεν μπορούν oi ΕΜ-ΕΣάδες να τ' αφήνουν αυτά έτσι ανεξέλεγκτα, γιατί βγαίνει ο counterpart σου και τους τα χώνει (όπως εσύ καλή ώρα) για τη σπαμμεριά που τρώει. Το λοιπόν, αυτό που όφειλες/συνεχίζεις να οφείλεις να κάνεις (άσχετα με το τί καπνίζουνε στην MS και δεν μας δίνουνε), είναι όπως σε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ έχει σχέση με υπολογιστές : μπάκαπ.

Μπάκαπ των επαφών σου (των διευθύνσεών τους δλδ), για να τις έχεις πρόχειρες σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά με τον λογαριασμό σου (σου χακάρεται, και στέλνει συνέχεια στον Γκέητς γαμοσταυρίδια για τη μάνα του. Ε τον βλέπεις να ζει για πολύ ένας τέτοιος λογαριασμός; Αντίστοιχο θα ήταν να σου κλέψουν το αμάξι και καθώς θα προσπαθούν να διαφύγουν αυτοί που λήστεψαν την τράπεζα με αυτό, πέφτουν σε μια κλούβα ΜΑΤατζήδων που το κάνουν σουρωτήρι. Σου φαίνεται λογικό να διαμαρτυρηθείς που στο γαζώσανε; ), ούτως ώστε ανά πάσα ώρα και στιγμή να είσαι σε θέση να δημιουργήσεις άλλον και με σχετικό mass-mail να τους ειδοποιήσεις για την αλλαγή ώστε να σε επαναπροσθέσουν.

Δημοσ.

λοιπον οταν σε εχει μπλοκαρει και μετα σε βγαζει να κανεις log in (κανεις αλλο account για αυτο) στο windowslivehelp.com

στο αναλογο forum (ψαξτο λιγο) κανε ενα post οτι εγινε χωρις λογο ο account σου blocked και τι χρειαζεται να κανεις για να γινει unblock .εγω αυτο ποσταρα απλα και μετα απο καμια 10αρια ωρες εκανα Log in στο msn και ολα οκ :)

good luck.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...