Προς το περιεχόμενο

sony ericsson x10 mini

kyrias4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλε geioannou πες μου λιγο για το ακουστικο του γιατι ενδιαφερομαι και γω και καπου διαβασα οτι δεν ειναι και πολυ καλο.πες μου εντυπωσεις?

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι το ακουστικο στην 2.1.Στην1.6 ειχα μαλλον προβλημα σαν να ακουγοτανε ο συνομιλιτης μου με echo.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Δημοσ.

Μαλλον κατι δεν κανω καλα! θελω τα τηλεφωνα ή αλλιως τις επαφες που εχω στο mini x10 να τις περασω ολες στο pc να τις επεξεργαστω....οσες θελω να τις κρατησω απλα στο pc να βρισκονται για παν ενδεχομενο ....και γενικα να διαγραψω ή να προσθεσω νουμερα ονοματα λεπτομερειες αλλες. και δεν μπορω ...! στο gmail...μου εμφανιζει μετα απο συγχρονισμο μονο 1/5 των επαφων μου.και εκτος αυτου δεν ειναι και ο,τι καλυτερο σαν επεξεργαστης. στο site της sony...ειναι καπως καλυτερα...αλλα πως θα περασω τις επαφες εκει?

αυτα....συνεχιζω την προσπαθεια...καθε συμβουλη δεκτη!!!

Δημοσ.

Καλησπερα παιδα, σημερα πειρα κ εγω το x10 mini και εχω καποιες αποριες. Πρωτον αυτο με την αναβαθμιση θα μου βγαλει ειδοποιηση για να την κανω σιγουρα; εγω εκλεισα παντως την κινηση δεδομενων γιατι με χρεωνε ισως ετσι δε μου βγαλει την ειδοποιηση για αναβαθμιση; Επισης πως μπορω οτν πρεπει να γραψω καποιο μηνυμα η καποια διευθυνση στο ιντερνετ να μην τη γραφω σε πληκτρολογιο κινητου αλλα να γραφω με qwerty πληκτρολογιο στην οθονη αφης; Ακομα κατα τη διαρκεια της φορτησης το φωτακι αριστερα πανω απ την οθονη αλλαξε απο κιτρινο που ητανε στην αρχη κ εγινε πρασινο τι σημαινει αυτο;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

παρελαβα κι εγω σημερα το x10mini και η πρωτη μου εκπληξη ειναι απο το μεγεθος! πραγματικα, οσο και να το περιμενεις, ακουγοντας ποσο μικρο ειναι, οταν το πιασεις στα χερια σου, μενεις μακακας....!!!

επειτα αρχισα να το ψαχουλευω, να δω πως ειναι το android καθως ειναι η πρωτη μου φορα με αυτο το λειτουργικο. πολυ καλη αποκριση και της οθονης, και του τηλ, και του λειτουργικου!!! εμενα μου ηρθε με την εκδοση 2,1 update1. ετσι ακριβως την γραφει, μη με ρωτησετε περαιτερω..!

μπηκα στο νετ με wifi, κατεβασα το bluetooth file transfer και δουλεψε αψογα απο την αρχη. και λαμβανει και στελνει. εστειλα ολη την ατζεντα απο το Κ770 που εχω, μερικα τραγουδια ΜΡ3, και φωτογραφιες. τις ελαβε μια χαρα! επισης εκανα και το αντιθετο, απο το Χ10 στο κ770 επισης αψογα!!

και μια ερωτηση, προς τους γνωστες, τα κουμπακια στις 4 γωνιες της κεντρικης οθονης, αλλαζουν? να βαλω καποια αλλη εφαρμογη αντι του back up πχ, που εχει εργοστασιακα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...