Προς το περιεχόμενο

sony ericsson x10 mini

kyrias4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια σκεφτομαι να παρω το sony ericsson x10 mini αλλα δεν καταλαβαινω ενα πραγμα.Τι ειναι αυτο με το λειτουργικο συστημα δηλαδη το android 1,6 δηλαδη υπαρχει ενα κινητο με αυτο το λειτουργικο και ενα αλλο που δεν το εχει δηλαδη τι ειναι αυτο για να μπαινεις στο internet? ή αν δεν ειναι αυτο τι αλλο μπορειτε να μου πειτε να το καταλαβω.Ευχαριστω

Δημοσ.

Το Χ10 mini πρωτοκυκλοφόρησε με το λειτουργικό της google, android 1.6.H google από τότε έκανε βελτιώσεις στο λειτουργικό της κυκλοφορώντας την version 2.1 και κατόπιν την 2.2 ονομαζόμενη και σαν froyo που είναι προς το παρόν και η πιό πρόσφατη.Η sony-ericson έκρινε ότι βάση του hardware του x10 mini ότι αυτό μπορεί να φορέσει μέχρι και την 2.1.Προσαρμόζει λοιπόν την 2.1 ανάλογα στην χώρα που διατίθεται και ανάλογα αν είναι branded(αγορασμένο από κάποια εταιρεία κινητής) η όχι και σε διαφορετικές ημερομηνίες στέλνει έιδοποίηση η κάτι τέτοιο στο κινητό σου να κάνεις αναβάθμιση με το pc σου και με το πρόγραμμα που έχει ενσωματωμένο το κινητό σου pc companion.Yπάρχουν βέβαια τρόποι να πειράξεις το κινητό σου και να βάλεις την 2.1 χωρίς να περιμένεις να αποφασίσει π.χ η vodafone να προβεί στην ανωτέρω διαδικασία .κ.λ.π

Δημοσ.

Δηλαδη ολα τα xperia x10 mini τα δινουν με αυτο το λειτουργικο ή εχει και αλλα και πια ειναι διαφορα των δυο τηλεφωνων?

• Moderators
Δημοσ.

Δηλαδη ολα τα xperia x10 mini τα δινουν με αυτο το λειτουργικο ή εχει και αλλα και πια ειναι διαφορα των δυο τηλεφωνων?

Ποιων δυο τηλεφωνων? Για το X10 mini δεν λεμε?

Λοιπον το Android ειναι ο,τι ειναι τα Windows για τον υπολογιστη.

Πως απο τα Xp πηγες στα Vista? Ετσι λοιπον απο το 1.6 πας στο 2.1.

Δημοσ.

Ναι το καταλαβα αλλα αν παρουμε 2 xperia x10 mini με το ενα να εχει το android σαν λειτουργικο συστημα και το αλλο να εχει ενα αλλο λειτουργικο συστημα δεν ξερω ποιο γινεται αυτο?Αν γινεται θελω αν μπορειτε να μου πειτε ποιες ειναι οι διαφορες τους?

Δημοσ.

Eνοείς μεταχειρισμένο?Γιατί από ότι ξέρω όλα διατίθενται σαν καινούργια με την 1.6

Οι διαφορές είναι πολλές που για μένα οι κυριότερες είναι η καλυτερη διαχείρηση ενέργειας(κρατάει περισσότερο η μπαταρία),κανονική υποστήριξη μεταφοράς δεδομένων μέσω blutooth ,καινούργια προγραματα απο το μαρκετ που δεν παίζαν στην 1.6 κ.λ.π

υσ.Τώρα διάβασα προσεκτικότερα το post σου ..λοιπόν όλα τα xmini διατίθενται με λειτουργικό android και μόνο με αυτό

7

Δημοσ.

εγω που το εχω απο εχτες στα χερια μου ειμαι πολυ ευχαριστιμενος.

εχει πολλες δυνατοτητες και δεν ειναι τεραστιο.

απο εκει και περα ψαχνωμαι για να δω πως θα κανω τις αναβαθμησεις που χρειαζετε....

Δημοσ.

Το xperia χ10 mini σε θεμα touch ειναι ικανοποιητικο?

Η απόκριση είναι super. Δεν έχει multitouch βέβαια ,αλλά τι να το κάνεις σε τόσο μικρή οθόνη.

Δημοσ.

Εγώ δεν θα το αγόραζα το x10 mini... προτίμησε το wildfire. Έχει νεότερο λογισμικό και γενικότερα πιστεύω οτι είναι καλύτερο και πιο εμφανίσιμο :) Δες το και σε άσπρο.

Δημοσ.

Ναι φιλε μου το ειδα και το htc καλο μου φανηκε αλλα το χ10 μινι μου αρεσει πρισσοτερο γιατι ειναι πιο μικρο αλλα θα το σκεφτω πιο θα παρω.Ευχαριστω για την βοηθεια

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το Χ10 mini πρωτοκυκλοφόρησε με το λειτουργικό της google, android 1.6.H google από τότε έκανε βελτιώσεις στο λειτουργικό της κυκλοφορώντας την version 2.1 και κατόπιν την 2.2 ονομαζόμενη και σαν froyo που είναι προς το παρόν και η πιό πρόσφατη.Η sony-ericson έκρινε ότι βάση του hardware του x10 mini ότι αυτό μπορεί να φορέσει μέχρι και την 2.1.Προσαρμόζει λοιπόν την 2.1 ανάλογα στην χώρα που διατίθεται και ανάλογα αν είναι branded(αγορασμένο από κάποια εταιρεία κινητής) η όχι και σε διαφορετικές ημερομηνίες στέλνει έιδοποίηση η κάτι τέτοιο στο κινητό σου να κάνεις αναβάθμιση με το pc σου και με το πρόγραμμα που έχει ενσωματωμένο το κινητό σου pc companion.Yπάρχουν βέβαια τρόποι να πειράξεις το κινητό σου και να βάλεις την 2.1 χωρίς να περιμένεις να αποφασίσει π.χ η vodafone να προβεί στην ανωτέρω διαδικασία .κ.λ.π

καλησπερα....εχω και εγω το μινι10 και θελω μια βοηθεια!

με ποιο προγραμμα θα μπορουσα στον υπολογιστη να γραψω τα ονοματα και τα τηλεφωνα αυτων που θελω και μετα να τα περασω στο κινητο?

• Moderators
Δημοσ.

καλησπερα....εχω και εγω το μινι10 και θελω μια βοηθεια!

με ποιο προγραμμα θα μπορουσα στον υπολογιστη να γραψω τα ονοματα και τα τηλεφωνα αυτων που θελω και μετα να τα περασω στο κινητο?

Γραψτα στο Gmail σου και μετα με εναν συγχρονισμο θα εισαι οκ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...