Προς το περιεχόμενο

Αποτέλεσμα αλλαγής fans σε Corsair h70

TEOKOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Tελικά βρήκα μόνο στο e-world mounting bracket της megahalems για AM3.

Ψύκτρα

ΑΜ3 backplate

48 + 11 = 59 + 4 μεταφορικά = 63 euro damn! πολλά τα λεφτά.

(βέβαια το Πλαίσιο τη δίνει στα 57 euro σκέτη ... ;) )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eγω αυτήν πήρα http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Prolimatech-Megahelms-CPU-Cooler.htm και μόνταρα όπως είπα παραπάνω.Ηταν αχρησιμοποίητη.Είχε και Αργυρούπολη αλλα την βούτηξα :rolleyes:

υσ.Τώρα το σκέφτηκα :o Αφου θα πάρεις backplate δεν χρειάζεσαι μοντα :D Τρέχα Μεταμόρφωση :wacko:

Eγώ πάντως μια χαρά τις βρίσκω τις θερμοκρασίες σου

Thanks men .Είναι κλοκαρισμένος στα 4 ?Αν ναι πολύ καλό κομμάτι :)Περίεργο είναι που όλοι οι πυρηνες δείχνουν το ιδιο :shock:

Ανεβασε λιγο το Nb frenquency θα εχεις καλυτερες επιδοσεις.

72 Gflops... God damn! :P

Θοδωρή την megahalems την έχεις ακόμα ? :P

magicalsnap201011271219.png

Ναι στα 4 και ευκολα....

Εμενα μου φαινεται περιεργο που οι πυρηνες εχουν διαφορετικες θερμοκρασιες,μιας και ολοι οι επεξεργαστες που εχω δειχνουν ιδιες θερμοκρασιες στους πυρηνες.... :)

(AMD ολοι)

παιζει να μην εχει κατσει καλα η ψυκτρα............

Tελικά βρήκα μόνο στο e-world mounting bracket της megahalems για AM3.

Ψύκτρα

ΑΜ3 backplate

48 + 11 = 59 + 4 μεταφορικά = 63 euro damn! πολλά τα λεφτά.

(βέβαια το Πλαίσιο τη δίνει στα 57 euro σκέτη ... ;) )

Μια χαρά τιμή φίλε μου φοβερή ψήκτρα!

magicalsnap201011271219.png

74 Gflops ... God damn!

Πολύ καλός Cold.

Μια χαρά τιμή φίλε μου φοβερή ψήκτρα!

Πιστεύω και εγώ ότι για την megahalems αξίζει ανετα το 60άρι. :)

Cold μια ερώτηση.

Τι τάσεις έχεις για εκεί που είσαι στο NB και CPU NB? (Επειδή έχεις αυξήσει την συχνότητα του NB)

Από όσο γνωρίζω η χρυσή τομή επιδόσεων είναι στα ~2600 Mhz ΝΒ Frequency, όμως θέλεις αρκετό ρεύμα στο NB & CPU NB κοντά στα 1.3v - 1,35v και ανάλογα την περίπτωση.

Έχεις τσεκάρει κάτι αντίστοιχο σε εσένα να μου πείς?

Επίσης μπορείς, εί δυνατόν, να μου πείς αν έχεις δώσει τάση και πουθενά αλλού πέραν του cpu και dram voltage?

Θέλω να τσεκάρω κάτι σε εμένα διότι μετα την πρόσθεση 4GB μνήμης επιπλέον έχω ψιλοθεματάκια σταθερότητας αν ανεβάσω το NB Frequency.

Τhanks man εκ των προτέρων. :)

74 Gflops ... God damn!

Πολύ καλός Cold.

Πιστεύω και εγώ ότι για την megahalems αξίζει ανετα το 60άρι. :)

Cold μια ερώτηση.

Τι τάσεις έχεις για εκεί που είσαι στο NB και CPU NB? (Επειδή έχεις αυξήσει την συχνότητα του NB)

Από όσο γνωρίζω η χρυσή τομή επιδόσεων είναι στα ~2600 Mhz ΝΒ Frequency, όμως θέλεις αρκετό ρεύμα στο NB & CPU NB κοντά στα 1.3v - 1,35v και ανάλογα την περίπτωση.

Έχεις τσεκάρει κάτι αντίστοιχο σε εσένα να μου πείς?

Επίσης μπορείς, εί δυνατόν, να μου πείς αν έχεις δώσει τάση και πουθενά αλλού πέραν του cpu και dram voltage?

Θέλω να τσεκάρω κάτι σε εμένα διότι μετα την πρόσθεση 4GB μνήμης επιπλέον έχω ψιλοθεματάκια σταθερότητας αν ανεβάσω το NB Frequency.

Τhanks man εκ των προτέρων. :)

Eιμαι στα 4ghz(1,45 volt) με 2860 nb ( 1,325 volt) θεμα με θερμοκρασιες δεν εχω (noctua)...

H μλκ ειναι οτι η μητρικη ειναι με beta bios ακομα αν και θελω να πιστευω πως δεν υπαρχει προβλημα..... με το τελικο bios ισως παιζω με λιγοτερα volt...

Ταση εχω δωσει μονο σε cpu ,ram, nb τα αλλα τα αφησα default γιατι δεν ειδα διαφορες σε σταθεροτητα και αποδοση(εχω δοκιμασει οτι συνδιασμο μπορεις να φανταστεις).

Με τα επιπλεον 4 gb εχεις ενα θεμα σταθεροτητας αν ανεβασεις nb διοτι ζοριζεται o IMC με τα επιπλεον dimm. Δοκιμασε να ανεβασεις τα volt-συχνοτητα στο nb αλλωστε η μητρικη που εχεις ειναι "σκυλί"

Eιμαι στα 4ghz(1,45 volt) με 2860 nb ( 1,325 volt) θεμα με θερμοκρασιες δεν εχω (noctua)...

H μλκ ειναι οτι η μητρικη ειναι με beta bios ακομα αν και θελω να πιστευω πως δεν υπαρχει προβλημα..... με το τελικο bios ισως παιζω με λιγοτερα volt...

Ταση εχω δωσει μονο σε cpu ,ram, nb τα αλλα τα αφησα default γιατι δεν ειδα διαφορες σε σταθεροτητα και αποδοση(εχω δοκιμασει οτι συνδιασμο μπορεις να φανταστεις).

Με τα επιπλεον 4 gb εχεις ενα θεμα σταθεροτητας αν ανεβασεις nb διοτι ζοριζεται o IMC με τα επιπλεον dimm. Δοκιμασε να ανεβασεις τα volt-συχνοτητα στο nb αλλωστε η μητρικη που εχεις ειναι "σκυλί"

Θα δοκιμάσω φίλε. Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...