TEOKOS Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Eίπα να τα ποστάρω για να ξέρει κάποιος που σκέφτεται για αυτήν την αλλάγή τι περίπου να περιμένει.Σίγουρα με τα συγκεκριμένα fans δεν ακούγεται κιχ σε σχέση με της μαμάς αλλά από θερμοκρασίες τα ίδια περίπου.Τα ανεμηστήρια είναι αυτά. http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Case-Fans/NoiseBlocker-Fan-Multiframe-M12-S3-120mm-L-M12S3.htm corsair fans noiseblocker fans Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 3°C δεν είναι και μικρή διαφορά, ειδικά αν σκεφτείς ότι είναι και πιο αθόρυβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Και με 2 slipstream μην νομίζεις ότι αλλάζει και πολύ το σκηνικό.Μήπως δεν κάνω κάτι καλά ρε Φάνη?Διαβάζω και εδώ μέσα ότι βλέπουν μέχρι και 10 βαθμούς διαφορά.Σε H50 βέβαια αλλά παρόμοια δεν πρέπει να είναι η διαφορά και στην 70? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FaRMaKhs Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 10C δεν υπαρχει περιπτωση να δεις με αλλαγη Fans ή τοποθετησης εκτος αν κανεις και καλα "πατεντα" οπως εγω το καλοκαιρι(A/C να φυσαει το κουτι και να την εχεις intake ωστε να ρουφαει κρυο αερα)αλλα και παλι 10C δεν ειδα σε Load φαση,μονο σε idle απο 39-40 -->28C Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavrakas92 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Σε Η50 απο το παρελκομενο ανεμηστηρα σε push -> Σε 2 Noiseblocker push-pull διαταξη.... Cores ~49 C -> ~41 C CPU 64 C -> 52 C Μεγιστες θερμοκρασιες.... Οι μετρησης με OCCT,normal, 1:30 ωρα πριν, 3:30 μετα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 8°C ε; Σαν πολλοί μου φαίνονται, αλλά δεν έχω λόγο να μη σε πιστέψω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavrakas92 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Παντως το παρελκομενο της corsair μου φαινεται εχει την μιση δυναμη και τον τριπλο θορυβο των NB.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Εντάξει, δεν αποκλείεται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Σε Η50 απο το παρελκομενο ανεμηστηρα σε push -> Σε 2 Noiseblocker push-pull διαταξη.... Cores ~49 C -> ~41 C CPU 64 C -> 52 C Μεγιστες θερμοκρασιες.... Οι μετρησης με OCCT,normal, 1:30 ωρα πριν, 3:30 μετα.... Άμα δεν βαριέσαι κάποια στιγμή μπορείς να ανεβάσεις κάνα screenshot με τις θερμοκρασίες σου π.χ στην τεταρτη λούπα του intelburntest με cpuz ανοιχτό και με το κλοκάρισμα της υπογραφής σου? Θα βγάλω την h70 από τον 760 και θατ ην βάλω σε έναν 1055 και θέλω να συγκρίνω. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavrakas92 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Με intelburntest ανεβαζει μεγαλυτερη θερμοκρασια απ'οτι με OCCT.. :S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Με intelburntest ανεβαζει μεγαλυτερη θερμοκρασια απ'οτι με OCCT.. :S Thanks men .Είναι κλοκαρισμένος στα 4 ?Αν ναι πολύ καλό κομμάτι Περίεργο είναι που όλοι οι πυρηνες δείχνουν το ιδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 72 Gflops... God damn! Θοδωρή την megahalems την έχεις ακόμα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Θοδωρή την megahalems την έχεις ακόμα ? Νικόλα την παλιά την έδωσα με τον 965.Αλλα πηγαίνοντας στο plaisio να πάρω κάτι ανεμηστιρίκια έίδα μία εκθεσιακή στα 14.90 ευρώ και την άρπαξα.Το μόνο που έλειπε ήταν το backplate και τα συρματάκια για τους ανεμιστήρες.Με μια απλή μόντα τον κότσαρα στον 8400 έβαλα τους ανεμιστήρες της corsair από τηn h70 και επιτέλους τον έχω μόνιμα στα 3960 και αρκετά κρύο.Άμα σου πώ ότι στα ίδια ρολόγια δεν έχει διαφορά από την h70 θα με πιστέψεις ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavrakas92 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Thanks men .Είναι κλοκαρισμένος στα 4 ?Αν ναι πολύ καλό κομμάτι Περίεργο είναι που όλοι οι πυρηνες δείχνουν το ιδιο Ναι στα 4 και ευκολα.... Εμενα μου φαινεται περιεργο που οι πυρηνες εχουν διαφορετικες θερμοκρασιες,μιας και ολοι οι επεξεργαστες που εχω δειχνουν ιδιες θερμοκρασιες στους πυρηνες.... (AMD ολοι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Νικόλα την παλιά την έδωσα με τον 965.Αλλα πηγαίνοντας στο plaisio να πάρω κάτι ανεμηστιρίκια έίδα μία εκθεσιακή στα 14.90 ευρώ και την άρπαξα.Το μόνο που έλειπε ήταν το backplate και τα συρματάκια για τους ανεμιστήρες.Με μια απλή μόντα τον κότσαρα στον 8400 έβαλα τους ανεμιστήρες της corsair από τηn h70 και επιτέλους τον έχω μόνιμα στα 3960 και αρκετά κρύο.Άμα σου πώ ότι στα ίδια ρολόγια δεν έχει διαφορά από την h70 θα με πιστέψεις ??? Ασφαλώς και σε πιστεύω ρε φίλε αφού η ψύκτρα είναι φοβερή. Μου φαίνεται θα την χτυπήσω και γω διότι με την thermolab baram και 2 SilenX push-pull αγγίζω τους 60 C με Intel burn test στα 4GHz και 1,45vcore. Δεν είναι καθόλου άσχημα απλά θέλω χαμηλότερα για ψυχολογικούς και άλλους λόγους. Καλή περίπτωση οι Noiseblocker φίλε, αλλά 21 ευρώ έκαστος είναι πολλά τα λεφτά ρε γαμώτο, μαζί με την megahalems πάμε στο 100άρι... Πάντως χαίρομαι που συνεχίζεις ακάθεκτος φίλε. Well done! Εdit: Θα βρώ την megahalems με backplate για AM3? Ξέρεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.