Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με iMac 21'5

MISKIN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδιά. Εδώ και 1 χρόνο έχω 1 iMac 21'5. Εδώ και 2 μήνες παρουσιάζει ένα πρόβλημα. Όταν τον ανοίγω (ή όταν "ξυπνάει" από κατάσταση ύπνου) μετά από 2-3 λέπτα κολλάει. δε δουλεύει ούτε το ποντίκι ούτε το πληκτρολόγιο (ασύρματα και τα δύο). Αν βλέπω κάποια ταινία κολλάει και αυτή. Με λίγα λόγια νεκρώνει και μόνο η οθόνη μένει ανοιχτή εκεί που κόλλησε. Αναγκαστικά πατάω το power button για κλείσει και όταν τον ξανανοίγω δουλεύει μια χαρά για όσο τον χρειαστώ. Αν το κλείσω ή πέσει σε νάρκη, όταν τον ανοίξω παθαίνει το ίδιο πάλι. Έχω κάνει erase and install αλλά δεν έγινε τίποτα. Πιθανολογώ ότι είναι πρόβλημα hardware αλλά είμαι νέος στα Mac και δεν έχω ιδέα. Να το πάω για service πριν λήξει η εγγύηση; Το έχετε ξαναδεί αυτό;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 μήνα μετά...

Τελικά βρήκα το πρόβλημα! Κάτι τρέχει με το bluetooth. Διέγραψα όλες τις συνδέσεις με τα κινητά που είχα κάνει καθώς επίσης και μια σύνδεση στο network που λεγόταν bluetooth-DUN. Tην διέγραψα και δεν ξανακόλλησε. Ξέρει κανείς τι είναι αυτό;

Τελικά βρήκα το πρόβλημα! Κάτι τρέχει με το bluetooth. Διέγραψα όλες τις συνδέσεις με τα κινητά που είχα κάνει καθώς επίσης και μια σύνδεση στο network που λεγόταν bluetooth-DUN. Tην διέγραψα και δεν ξανακόλλησε. Ξέρει κανείς τι είναι αυτό;

Αν εννοείς το Bluetooth DUN είναι σύνδεση Διαδικτύου που έιχε δημιουργήσει κάποιο απο τα κινητά κατα το Bluetooth pairing.

Αν εννοείς γενικά το φαινόμενο να κολλάει το Mac έχει δύο εκδοχές:α)Ελαττωματικό hardware, β)bug κάποιου software ή του λειτουργικού γενικότερα.(τίποτα δεν είναι τέλειο όσο και αν φαίνεται..)

Φταίει λοιπόν το λειτουργικό; Γιατί μου κόλλαγε και μετά από clean install, συνεπώς δεν φταίει κάποια εγκατεστημένη εφαρμογή. Τι θα μπορούσα να κάνω για να να χρησιμοποιώ το κινητό χωρίς να κολλάει το imac;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...