Προς το περιεχόμενο

Colin McRae DIRT 2 - PC & Logitech S-220 15.99 ευρω getit

tarksis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Colin McRae DIRT 2 - PC & Logitech S-220 - Σύστημα ηχείων υπολογιστή 2.1 15.99 ευρω DAILY DEAL http://www.getitnow.gr/prod/gaming/games/pc-games/colin-mcrae-dirt-2-pc-and-logitech-s-220-systima-iheion-ypologisti-21-/prod870018pp/

Mόλις παρήγγειλα 1 και ήρθα να δώσω την προσφορά αλλά με πρόλαβες. :P

Πρέπει να είναι πολύ καλή προσφορά...

Δημοσ.

Sold out

sold out ,νεα τιμη 26.49 και διαθέσιμο, παράδοση εντός 1-3 εργάσιμων ημερών χωρις να μπορεις να το αγορασεις ...παει αλλου για αλλου και το getit ....μετα απο καποιες προσφορες(λαθη τους?)

αυριο το πρωι θα ειναι παλι διαθεσιμο & για αγορα ....πως γινεται αυτο μονο εκεινοι ξερουν... το εχω παθει με αλλο προιον τους καρμπον τακτικη

Δημοσ.

δεν τον προλαβα για λιγο ξεχασα τον κωδικο και μεχρι να κανω επαναφορα πουσου παει sold out και ηθελα να παραγγειλω 2 ενα για μενα και ενα για τον κολλητο tespa εμεις να μαστε καλα....

Δημοσ.

sold out ,νεα τιμη 26.49 και διαθέσιμο, παράδοση εντός 1-3 εργάσιμων ημερών χωρις να μπορεις να το αγορασεις ...παει αλλου για αλλου και το getit ....μετα απο καποιες προσφορες(λαθη τους?)

αυριο το πρωι θα ειναι παλι διαθεσιμο & για αγορα ....πως γινεται αυτο μονο εκεινοι ξερουν... το εχω παθει με αλλο προιον τους καρμπον τακτικη

καλα τα μουφα τα sold out απο την πρώτη στιγμή που άνοιξαν τα κάνανε δεν ειναι τίποτα καινούργιο!

Δημοσ.

Γμτ ούτε εγώ πρόλαβα, και έψαχνα για 2.1 ηχεία, ειδικά αν βάλεις και το colin mcrae ήταν τρελό deal. Δε βαριέσαι..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...