Προς το περιεχόμενο

Διαχωρισμός σκληρού!

JimxxZe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια! Αγορασα χθες ενα λαπτοπ (F-S) και αφου το ανοιξα για πρωτη φορα μου εβγαλε επιλογη για το αν θελω να διαχωρισω το σκληρο δισκο ή αν ηθελα να ειναι εξολοκληρου ολα τα gb στο συστημα C οπως ελεγε! Εγω διαλεξα την 2η επιλογη και εβαλα 70gb για το δισκο c και τα υπολοιπα 230 ειναι τωρα σε ενα δισκο με ονομα data

Εκανα καλα? Θελω να πω υπαρχει καποιο προβλημα που εβαλα λιγοτερα Gb για το συστημα?? Τα προγραμματα που βαζω ετσι κιαλλιως οπου θελω εγω δεν τα εγκαθιστω??

Δημοσ.

Πάρα πολύ καλά έκανες που έκανες partitions αν και έπρεπε να βάλεις περισσότερο χώρο (περίπου το μισό δίσκο) στο τμήμα που ειναι το λειτουργικό. Αυτό μπορείς και τώρα να το αλλάξεις με χρήση ειδικών προγραμμάτων ή με τα ενσωματωμένα εργαλεία των windows.

Δημοσ.

Τη windows έχει ;

Τα προγραμματα που βαζω ετσι κιαλλιως οπου θελω εγω δεν τα εγκαθιστω??

Ναι σε κάθε εγκατάσταση σε ρότα που θέλεις να εγκαταστήσεις το πρόγραμμα ,παιχνίδι ……

Δημοσ.

Eυχαριστω για τις απαντησεις!

Πάρα πολύ καλά έκανες που έκανες partitions αν και έπρεπε να βάλεις περισσότερο χώρο (περίπου το μισό δίσκο) στο τμήμα που ειναι το λειτουργικό. Αυτό μπορείς και τώρα να το αλλάξεις με χρήση ειδικών προγραμμάτων ή με τα ενσωματωμένα εργαλεία των windows.

Μπορεις να παραθεσεις καποια απο αυτα τα προγραμματα ή αν μπορεις να μου πεις που βρισκοντε αυτα τα εργαλεια των windows?

Δημοσ.

πίνακα ελέγχου-εργαλεία για προχωρημένους-διαχείρηση υπολογιστή και επιλέγεις το διαχείρηση δίσκων. ή πιο εύκολα γράφεις στην εκτέλεση compmgmt.msc

από προγράμματα είχα δοκιμάσει πιο παλιά το partition manager

Δημοσ.

Οκ σε ευχαριστω!

Στον C ομως υπαρχει ενας φακελος με ονομα ¨αρχεια εφαρμογων x86" το οποιο απο οτι καταλαβαινω ειναι για να εγκαθιστω προγραμματα 32 bit τον οποιο μου τον βγαζει ως επιλογη καθε φορα που παω να κανω install καποια προγραμματα, αν τα εγκαθιστω στον φακελο data υπαρχει καποιο προβλημα???

Δημοσ.

Οκ σε ευχαριστω!

Στον C ομως υπαρχει ενας φακελος με ονομα ¨αρχεια εφαρμογων x86" το οποιο απο οτι καταλαβαινω ειναι για να εγκαθιστω προγραμματα 32 bit τον οποιο μου τον βγαζει ως επιλογη καθε φορα που παω να κανω install καποια προγραμματα, αν τα εγκαθιστω στον φακελο data υπαρχει καποιο προβλημα???

Όχι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ότι κάνει και το ''αρχεία εφαρμογών x86'' κάνει και ο φάκελος data

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα,το ειχα αμελησει το ζητημα αυτο αλλα πηγα σημερα στη διαχειριση συσκευων να κανω επεκταση του C αλλα δεν μπορω,ως επιλογη εμφανιζει μονο συρρικνωση και στον C και στον D που ειχα δημιουργησει...

Αν κανω συρρικνωση τον D κατα 50gb πχ αυτα τα gb θα πανε αυτοματα και θα προστεουν στον C?? Πως αλλιως μπορω να επεκτεινω τον C?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...