newbook Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Οταν αναζητώ την βοηθεια γα το προφιλ μου , την βλεπω στα αγγλικα και ανατριχιαζω . Μου βγαινουν μηνυματα που με παραπεμπουν στην (Αγγλοφωνη)βοηθεια και πρεπει να εχω διπλα μου καποιον που γνωριζει για να μαθω τι πρεπει να κανω . (ΑΣΧΕΤΟς ΜΕ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚς ΚΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥς . ΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ...) , π.χ. Η υπογραφη θα φαινεται; , θα ειναι ψευδωνυμο; ,ο ρολος της ; , ΣΤΟ "βιογραφυ" δεν ξερω πως να αλλαξω το κειμενακι που τωρα εχω κλπ. Απαντησεις ευπροσδεκτες . Προσφερω δωρεαν αναγνωση του μυθιστορηματος "1803" εχω γραψει και υπαρχει συννημενο ( 6 σελ) μπλα-μπλα . Ευχαριστω .
parsifal Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Καλημέρα. Κάνε πρώτα μία επεξεργασία στο μήνυμά σου διορθώνοντας τα κεφαλαία [1] και μετά βλέπουμε και τα ερωτήματά σου... [1] Στη γραπτή επικοινωνία του Διαδικτύου, η γραφή με όλους τους χαρακτηρες κεφαλαίους είναι ισοδύναμη με το να ΦΩΝΑΖΕΙΣ στην προφορική επικοινωνία και έτσι ακριβώς αντιμετωπίζεται από αυτούς που σε διαβάζουν!
newbook Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Καλημέρα. Κάνε πρώτα μία επεξεργασία στο μήνυμά σου διορθώνοντας τα κεφαλαία [1] και μετά βλέπουμε και τα ερωτήματά σου... [1] Στη γραπτή επικοινωνία του Διαδικτύου, η γραφή με όλους τους χαρακτηρες κεφαλαίους είναι ισοδύναμη με το να ΦΩΝΑΖΕΙΣ στην προφορική επικοινωνία και έτσι ακριβώς αντιμετωπίζεται από αυτούς που σε διαβάζουν! Χίλια συγνώμη για τα κεφαλαία και να πω ότι δεν το ήξερα ; . Το ήξερα , αλλά μου "διέφυγε" . Μπορώ να έχω κάποια βοήθεια ;
parsifal Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Ναι, αλλά δε σε βλέπω να διορθώνεις τα κεφαλαία στο αρχικό μήνυμα, όπως σου ζήτησα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.