zevage Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Γεια σας φίλοι, μπορεί κάποιος να μου πεί πώς θα κάνω εκκίνηση (boot) ενός προγράμματος χρησιμοποιώντας ένα USB Stick Memory στο οποίο θα έχω αντιγράψει το πρόγραμμα απο το CD ή DVD? Μιλάω για νόμιμο λογισμικό και νόμιμη εγκατάσταση. Δεν πρόκειται για λειτουργικό (windows κλπ) αλλά διάφορες εφαρμογές. Ο φορητός που έχω δεν αναγνωρίζει δέν έχει συσκευή DVD ROM και δεν αναγνωρίζει εξωτερική συσκευή. Πρόκειται για το OQO model 2. Ευχαριστώ.
jim_p Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Καταρχην bootable != autorun, οποτε εφοσον δεν περιεχει καποιο λειτουργικο δεν σε ενδιαφερει να ειναι και bootable. Για να το κανεις autorun απλα προσθετεις στον αρχικο καταλογο του στικ ενα autorun.inf που θα περιεχει το παρακατω >[autorun] open=efarmogi.exe icon=eikonidio.ico Το εικονιδιο ειναι προαιρετικο. Βεβαια, ακομα και αν καταφερεις να το κανεις, το πιο πιθανο ειναι να στο κοψει το αντιβιοτικο ή η προστασια που αποκτησαν προσφατα τα windows για να περιορισουν τα κρουσματα ιων που μεταδιδονται με αυτο τον τροπο.
rafail1994 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Και κάτι που ξέχασε ο jim_p αυτά που είναι στην παράθεση τα αποθηκεύεις σαν αρχείο .inf και το βάζεις μέσα στο usb
jakegate7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 γκουχ γκουχ Για να το κανεις autorun απλα προσθετεις στον αρχικο καταλογο του στικ ενα autorun.inf που θα περιεχει το παρακατω
rafail1994 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 γκουχ γκουχ Για να το κανεις autorun απλα προσθετεις στον αρχικο καταλογο του στικ ενα autorun.inf που θα περιεχει το παρακατω γκουχ γκουχ σωστά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.