Προς το περιεχόμενο

Sony Vaio προγραμματα κλπ επαναεγκατασταση

ergidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια,, μιλαμε για laptop sony vaio windows 7.. Η απορια εινα騨 Πως γινεται να επαναεγκαταστησω ολα τα προγραμματα της Sony-Vaio (e-recovery klp klp)?????

Δημοσ.

http://support.vaio.sony.eu/computing/vaio/downloads/updates/index.aspx?l=en_gb

βαλε το σηριακο αριθμο που βρισκεται κατω απο το λαπτοπ σου και θα σου βγαλει ολα τα διαθεσιμα προγραμματα-drivers

για τα λαπτοπ σου.δεν νομιζω ομως πως μπορεις να βρεις καπου το e recovery.

Δημοσ.

Eνταξει πηγα εκει που μουπες και μετα απο πολλα βασανα(το μηχανημα VGN AR 890U ειναι απο αμερικη) κατι βρηκα..Ομως κανονικα εχει τα vista ultimate ενω το δικο μου εχει τα 7.. Γιαυτο δεν εκανα τιποτα διοτι φοβαμαι μηπως κανω καμμια ζημια...

Και επισης.. Μηπως γνωριζεις το τηλεφωνο της sony customers service εν Ελλαδι???

Δημοσ.

Απο οτι εμαθα αυτα τα προγραμματακια (gia camera dvd battery κλπ κλπ)πανε μαζι με τα αρχικα windows (vista) Ομως αυτα εχουν αλλαχτει σε 7.. Ενας φιλος ειπε οτι μπορι να μου τα δωσει σε δισκακι.. Μπορει να εγκατασταθουν απο το δισκακι αυτο η θα γινει καμμια ζημια??

Δημοσ.

Απο οτι εμαθα αυτα τα προγραμματακια (gia camera dvd battery κλπ κλπ)πανε μαζι με τα αρχικα windows (vista) Ομως αυτα εχουν αλλαχτει σε 7.. Ενας φιλος ειπε οτι μπορι να μου τα δωσει σε δισκακι.. Μπορει να εγκατασταθουν απο το δισκακι αυτο η θα γινει καμμια ζημια??

λιγικα δεν θα εχεις προβλημα και αν το cd ειναι και recovery του ιδιου μοντελου ακομη καλυτερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...