bugsbunnie Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Την καλησπέρα μου, πριν απο δυο βδομαδες αγορασα το Philips HTS5560, ειχε την εκδοση 31 κατι, επαιζε κανονικα οποιοδηποτε mkv που ειχα αλλα εβγαζε κινεζικα τα Ελληνικα,μπηκα στο site της Philips και υπηρχε αναβαθμιση στο 48.07, ειπα να το κανω γιατι διορθωνε και ενα θεμα οχι σημαντικο για τον ηχο και θεωρησα οτι ισως να εφτιαξαν και το θεμα με τα Ελληνικα, αλλα δυστυχως οχι μονο δεν εφτιαξαν οι υποτιτλοι αλλα και mkv ταινιες που επαιζε τωρα πλεον μου βγαζει σφαλμα οτι δεν αναγνωριζει το αρχειο.... Τα αρχεια τα τρεχω απο σκληρο δισκο αλλα και dvd. Εψαξα στο νετ μπας και βρω καμια λυση, downgrade εστω για να βλεπει ολα τα αρχεια αλλα τιποτα... δεν βρηκα πουθενα πιο παλιο firmware για το μηχανημα παρολο που οπως καταλαβα εχουν βγει αρκετα... Κοιταξα να αλλαξω encode τους υποτιτλους σε διαφορετικα isos αλλα τιποτα, αλλαξα τα srt σε txt,sub τιποτα ουτε καν τους φορτωνε ενω γραφει οτι αναγνωριζει τετοια αρχεια... Απελπισια μιλαμε, μπας και εχει κανεις καμια ιδεα η μηπως εχει το ιδιο μηχανημα και εχει βρει καποια λυση και για τα δυο προβληματα??? Ευχαριστω εκ των προτερων ακομα και που θα ασχοληθητε μαζι μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.