Προς το περιεχόμενο

Πως θα εντοπίζομαι;

andreaseto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θέμα έχει ως εξής. Μου αρέσει το ποδήλατο, μου αρέσει να κάνω μεγάλες διαδρομές (γενικώς να λείπω 1-4 ώρες με το ποδήλατο) ή να πηγαίνω σε χωματόδρομους (ανηφορικούς πολλές φορές). Το θέμα είναι ότι κοντεύω να μετατρέψω σε καρδιακούς τους δικούς μου γιατί ανησυχούν μήπως πάθω κάτι και πως θα με βρουν κλπ κλπ. Έχω κινητό μαζί μου, προσπαθώ να τους λέω που θα πηγαίνω αλλά σκεφτόμουν ότι θα ήταν καλύτερο αν υπήρχε κάποιο σύστημα ώστε να μπορούν ανά πάσα στιγμή να δουν που είμαι. Ξέρετε να υπάρχει κάποιος πομπός, κάτι να βάζω στο ποδήλατο και να μπορούν πχ μέσω υπολογιστή να βλέπουν που βρίσκομαι. Ξέρετε να υπάρχει κάτι (για μας τους κοινούς θνητούς εννοώ :lol: );

Δημοσ.

Κάτι σε gps θα σου έκανε κουτί.

Με μιά πολύ πρόχειρη αναζήτηση στο google βρήκα αυτό

αντε μην ανησυχείς τους ανθρώπους εκεί που πας και "κοπροσκυλιάζεις" !!!!! :P :D :D

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον cosmos. Άλλες ενδεικτικές λύσεις αυτή και αυτή. Επίσης κοίταξε στο ebay. Θα βρεις και άλλες κινεζιές πολύ φθηνότερες. Ψάξε για gps tracker.

Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 27 Νοεμβρίου 2010 - Διπλό μήνυμα ή θέμα
Κρυμμένο από parsifal, 27 Νοεμβρίου 2010 - Διπλό μήνυμα ή θέμα

λαθος διπλο post

Δημοσ.

Να μην τρέχεις

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

Όταν η συσκευή υπερβεί τα χλμ ανά ώρα που έχουμε ορίσει, θα έρθει γραπτό μήνυμα που θα αναφέρει την ταχύτητα.

και να μην κάνεις σούζες!!!!! :D :D

Δημοσ.

Μήπως θα βρω μεγαλύτερους μπελάδες με μία τέτοια συσκευή τελικά; :lol: :P Αυτή τη δυνατότητα με την ταχύτητα θα παραλείψω να την αναφέρω! :D χαχα

Δημοσ.

μηπως θα επρεπε να ανησυχεις εσυ κυριως?

ειναι δυνατον να πηγαινεις off road μονος σου?πες οτι πεφτεις κτλ....

Δημοσ.

πάρε αυτό και θα είσαι αρχοντας... http://www.ebw.gr/el-GR/Product/5511/Pro-GPS-TRACKER-GPS-TR-GSM-1000-mini-tracker-locator-%CE%94%CE%BF%CF%81%CF%85%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D-%CE%B8%CE%AD%CF%83

έχει και κουμπι sos σε περιπτωση που χτύπα ξύλο πάθεις κάτι...

μπορεις να το βρεις και απο ebay με τα μισα λεφτά (εγω το πήρα 41 ευρω απο ebay ολοιδιο) B)

Δημοσ.

Ευχαριστώ paylidis! Από ότι καταλαβαίνω είσαι ικανοποιημένος! :) Kage δεν έχεις άδικο (έχω ήδη πέσει) αλλά δεν υπάρχει και κανείς που να ξέρω για παρέα σε τέτοιου μήκους/δυσκολίας διαδρομές (σε πολύ μικρότερες και αν) οπότε κάνω το σταυρό μου, λέω την ευχή, προσέχω όσο μπορώ και έχει ο Θεός! ;)

Δημοσ.

παρε και ενα Tracker με λειτουργεια sos που στελνει σε περίπτωση αναγκης αμεσα μυνημα με το στίγμα σου στα προκαθορισμένα νούμερα και εισαι κυριλλε.

το δικο μου Δεν το εχω στρεσσάρει ακόμα αλλα απο μία δοκιμη που έκανα φαίνονται ολα οκ. :)

Και έχει τρελές δυνατότητες. Δες το manual στο ebw (που παρεπιμπτόντως το εχει σε αρκετα καλη τιμή)

Δημοσ.

Φιλε μου εγω πηρα αυτην την συσκευή http://www.e-techshop.com/index.php?target=products&product_id=32107 και με βλέπουν συνεχώς οι δικοι μου σε πραγματικό χρόνο απο τον Υπολογιστή μας κανοντας Login με κωδικους που μας εδωσε το κατάστημα σε αυτην την διεύθυνση http://www.gpscom.ath.cx/gps_location.php Ουτε να λαμβανεις SMS στα κινητά με στιγματα που δεν ξερεις που βρίσκονται ουτε τιποτα, βλέπουν το στίγμα μου οι δικοί μου στον χάρτη ανα πασα στιγμη και σε πραγματικό χρόνο και το πρόγραμμα με τους χάρτες εχει τρελες δυνατότητες!! Μεχρι και το σετάρισμα της συσκευής το κανεις ασύρματα μεσω αυτου του προγραμματος , oυτε sms να χρεώνεσαι για να προγραμματιζεις την συσκευή ουτε τιποτα! Προσωπικά αν θελεις την γνωμη μου αξιζει να το παρεις αν επιθυμείς την μέγιστη ευκολία για ασφάλεια και εντοπισμό μεσα απο 1 πολυ εύχρηστο πρόγραμμα παρακολούθησης.

Δημοσ.

Φιλε μου εγω πηρα αυτην την συσκευή http://www.e-techshop.com/index.php?target=products&product_id=32107 και με βλέπουν συνεχώς οι δικοι μου σε πραγματικό χρόνο απο τον Υπολογιστή μας κανοντας Login με κωδικους που μας εδωσε το κατάστημα σε αυτην την διεύθυνση http://www.gpscom.ath.cx/gps_location.php Ουτε να λαμβανεις SMS στα κινητά με στιγματα που δεν ξερεις που βρίσκονται ουτε τιποτα, βλέπουν το στίγμα μου οι δικοί μου στον χάρτη ανα πασα στιγμη και σε πραγματικό χρόνο και το πρόγραμμα με τους χάρτες εχει τρελες δυνατότητες!! Μεχρι και το σετάρισμα της συσκευής το κανεις ασύρματα μεσω αυτου του προγραμματος , oυτε sms να χρεώνεσαι για να προγραμματιζεις την συσκευή ουτε τιποτα! Προσωπικά αν θελεις την γνωμη μου αξιζει να το παρεις αν επιθυμείς την μέγιστη ευκολία για ασφάλεια και εντοπισμό μεσα απο 1 πολυ εύχρηστο πρόγραμμα παρακολούθησης.

πες μας ομως και πόσο το μαλλι...; γιατι μπορει στη συσκευη να βάλεις ενα cu ή whatsupaki και να μη χρεώνεσαι μια... :)

Δημοσ.

Εχει 16 λεπτα κόστος την ημέρα, σαν να παιρνεις μια τσιχλα δηλαδη :D. Το ξερω το whatsupaki αλλα με τα sms δεν τα παμε καλα, θελαμε real time παρακολουθηση...

Δημοσ.

θέλεις να μας δώσεις παραπάνω πληροφορίες για την υπηρεσία tracking? Πληρώνεις κάτι επιπλέον σε λογαριασμό; Αν δεν μπορείς εδω στείλε μου ένα pm.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...