opera Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Koιταξε, οι ssd δεν ειναι επεξστες ή καρτες γραφικων ή flash για να φτηναινουν ραγδαια. Εγω πηρα τον 160ρη πριν 15 μηνες στα 400€ και σημερα κανει 420-450€. αν έχεις τη καλοσύνη άλλαξε το άβαταρ σου γιατί προκαλεί δυσάρεστα συναισθήματα και γενικά πολιτικά πρόσωπα δεν είναι ευχάριστη θέα.
insomnian Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Οι περισσότεροι ναι. Αυτοί που έχουν ταχύτητες μεγαλύτερες από ~300ΜΒ/s, όχι, αλλά μιλάμε για πολύ μικρές διαφορές προς το παρόν. Ποιον έχεις κατά νου; Πρωτη φορα το ακουω αυτο, υπαρχουν mobos που δεν αξιοποιουν τους ssd?...Λες να ειναι και η δικια μου τετοια? Ποιες ειναι οι μειονεκτικες mobos? δεν νοιάζει κανέναν ο μέσος όρος, η χαμηλότερη τιμή είναι που μετράει και είναι από αξιόλογο κατάστημα... To ότι δεν είναι άμεσα διαθέσιμο δεν με απασχολεί αν γλυτώσω πάνω από 100 euro περιμένοντας μια βδομάδα, όποιος θέλει να τα σκάσει προβλημά του 3 χρόνια εγγύηση λέει το Visiostudio που έχει την χαμηλότερη τιμή Αν δεν το βλέπεις δεν φταίω εγώ... Κι ομως το βλεπω, δες το κι εσυ: Μηπως ξερεις ποια διαφορά εχουν αυτοι οι φαινομενικα ιδιοι δισκοι? Οσο για το ευρος τιμων της αγορας, φανταζεσαι ο κοσμος να αγοραζε παντα το φτηνοτερο? τοτε δεν θα υπηρχαν ακριβοτερες τιμες, ολοι θα ειχαν την ιδια. Επι της ουσιας ομως, οι συγκεκριμενες φτηνες τιμες μαλλον αφορουν ανυπαρκτο προιον, δουλευουν σαν κραχτης, κατι σαν το "διαθεσιμο μόνο σε συγκεκριμενα καταστηματα" του Πλαισιου. Το να περιμενεις 1 βδομαδα δεν ειναι τιποτα, το προβλημα ειναι οτι θα σε βαλουν στην αναμονη επ απειρον αν έχεις τη καλοσύνη άλλαξε το άβαταρ σου γιατί προκαλεί δυσάρεστα συναισθήματα... Eισαι offtopic, αλλα απορω γιaτι κανεις quote ενα μυνημα για ssd Γιατι προκαλει δυσαρεστα συναισθηματα αυτο το avatar? Το δικο σου με τη μπλε σκοτεινη μορφη νομιζεις οτι ειναι καλυτερο?
phanispal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Χονδρικά, το Sata II πρότυπο φτάνει έως τα ~300MB/s, ενώ το Sata III έως τα ~600MB/s. Αν εσύ βάλεις δίσκο που πιάνει 450MB/s σε Sata II, δε θα τερματίσει κοντά στα 300MB/s;
insomnian Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Μα sata II δεν ειναι ολοι οι ssd? (δε ξερω αν εxoυν βγει και sata III ssd). Yπαρχει περιπτωση o sata II ssd να τρεχει περισσοτερο απ τη sata II υποδοχη της μητρικης μου?
JIMBOAthens Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Yπαρχει περιπτωση o sata II ssd να τρεχει περισσοτερο απ τη sata II υποδοχη της μητρικης μου? Kαμία απολύτως...
Vasilis 07 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Μα sata II δεν ειναι ολοι οι ssd? (δε ξερω αν εxoυν βγει και sata III ssd). Yπαρχει περιπτωση o sata II ssd να τρεχει περισσοτερο απ τη sata II υποδοχη της μητρικης μου? Υπάρχουν οι Crucial οι οποίοι και καλά είναι "sata III".
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Κι ομως το βλεπω, δες το κι εσυ: http://img714.imageshack.us/i/ssdk.png http://img714.imageshack.us/img714/6762/ssdk.png Μηπως ξερεις ποια διαφορά εχουν αυτοι οι φαινομενικα ιδιοι δισκοι? Οσο για το ευρος τιμων της αγορας, φανταζεσαι ο κοσμος να αγοραζε παντα το φτηνοτερο? τοτε δεν θα υπηρχαν ακριβοτερες τιμες, ολοι θα ειχαν την ιδια. Επι της ουσιας ομως, οι συγκεκριμενες φτηνες τιμες μαλλον αφορουν ανυπαρκτο προιον, δουλευουν σαν κραχτης, κατι σαν το "διαθεσιμο μόνο σε συγκεκριμενα καταστηματα" του Πλαισιου. Το να περιμενεις 1 βδομαδα δεν ειναι τιποτα, το προβλημα ειναι οτι θα σε βαλουν στην αναμονη επ απειρον μου αρέσει που σου δίνω συγκεκριμένο link πριν από μερικά posts (post #24 !) αλλά κοιτάς άλλο στην τελική... δεν έχω ιδέα ποια είναι η διαφορά τους αν ο κόσμος αγόραζε πάντα το φτηνότερο δεν θα είχαν πάρει τέτοιο θάρρος τα καταστήματα να βάζουν ότι τιμές τους κατέβουν... η εικασία σου για ανύπαρκτο προϊόν είναι αβάσιμη...
insomnian Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 μου αρέσει που σου δίνω link πριν από μερικά posts (post #24 !) αλλά κοιτάς άλλο στην τελική... δεν έχω ιδέα ποια είναι η διαφορά τους αν ο κόσμος αγόραζε πάντα το φτηνότερο δεν θα είχαν πάρει τέτοιο θάρρος τα καταστήματα να βάζουν ότι τιμές τους κατέβουν... η εικασία σου για ανύπαρκτο προϊόν είναι αβάσιμη... Εγω κοιταξα το σκρουτζο-λινκ που εβαλα στο post μου. Εσυ κοιταξες αλλο! Βεβαιωθηκες ομως οτι εχει οντως 1 ετος εγγυηση? θα το επαιρνες? Οσο για την "εικασια", δεν εχεις παρα να δοκιμασεις. Παρε τηλεφωνο να το παραγγειλεις και θα σε βαλουν στη λιστα αναμονης, με λιγη τυχη ισως το παραλαβεις πριν το 2013
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 σου έδωσα συγκεκριμένο link στο post #24 όταν σε quotαρα πρώτη φορά για να σου πω ότι έχει αυτή την τιμή ο 160gb! εσύ πήγες και κοίταξες άλλο... προφανώς και έχει 3 χρόνια εγγύηση, όσο για την "λίστα αναμονής" απλά trololol...δεν έχω εγώ να αποδείξω κάτι, αθώος μέχρι της αποδείξεως του εναντίου
insomnian Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Κι εγω σου εδωσα συγκεκριμενο link στο post#46, γιατι θα επρεπε να κοιταξω το δικο σου?... και τα δυο σκρουτζο-λινκς ειναι. Ακομα επιμενεις οτι εχει 3 χρονια εγγυηση? Στο image φαινεται οτι εχει 1. Παρομοια κι εγω με τη "λιστα αναμονης" δεν εχω να αποδειξω κατι. Οτι ηταν να πω το ειπα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 σίγουρα ό,τι πεις screenshot
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 δεν ζήτησα screenshot, θα έβαζα κόμμα επίσης οι SSD της Intel έχουν 3 χρόνια και ας έχει κάνει τυπογραφικό λάθος (ή όχι) το site
Heatspreader Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 γιατι να μην φτανουν 80gb για τα windows 7 και 1-2 games?? Aυτοι ειναι μικροι δισκοι, δεν θα φτασουν για gaming και windows, και κατι αλλο, οπου λεει "διαθεσιμο σε μερικα καταστηματα" σημαινει οτι ειναι ανυπαρκτο. 120-160gb, πιο κάτω δεν πάω Συμφωνώ. 60GB δεν φτάνουν κατά τη γνώμη μου ούτε για να κλάσεις. Windows 7 + Office + 5-6 Προγράμματα απλά καθημερινά + 5 παιχνίδια, θέλεις τουλάχιστον 100GB. Σε αντίθετη περίπτωση μετράς συνέχεια την χωρητικότητα. Μέχρι στιγμής νομίζω για τα λεφτά του και τις δυνατότητες του, καλός είναι Αυτός.
phanispal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Λες ε; Εγώ με 7 Ultimate 64bit, Office, τα 5-6 προγράμματα απλά καθημερινά, είμαι με 13.7/59.5. Δηλαδή για 5 παιχνίδια υπολογίζεις 86.3GB; Κι αν είναι έτσι, γιατί να έχεις 5 παιχνίδια ταυτόχρονα εγκατεστημένα στο δίσκο σου; Επίσης, ακόμα και τουλάχιστον 100GB να θες, ένας 160άρης είναι το απολύτως μικρότερο μέγεθος δίσκου, καθώς κανείς δε θέλει να τον γεμίσει και να πέφτει η απόδοση. Άρα μιλάμε για 200άρηδες και πάνω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.