Προς το περιεχόμενο

Value for money SSD για windows 7 και gaming

Xorxhs!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και δεν χρειαζεσαι αλλον θορυβωδη μηχανικο δισκο :)

Μπορεί να είναι τραγικά ποιο αργός ενας κλασικός hhd σε σχέση μ εναν ssd αλλά οχι και ο πρώτος οτι είναι και θορυβώδης !!!

Το οτι θα θα το διάβαζα και αυτο... :blink:

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν νομίζετε οτι ειναι πανακριβοι ρε παιδιά; προσωπικά το ψάχνω καιρό αλλα βλέπω οτι δεν αξίζει και τόσο οπότε αποφάσισα να περιμενω κανα 2 χρονάκια να παρω 200αρη με 50 ευρω...

ετσι την "πατησα" και με το πρωτο μου usb flash disk: 128 mb - 55€

και την καρτα sd για την πρώτη φωτογραφική μου 9αν κ αυτή ήταν απαραίτητη): 256mb - 130€

και τα δυο μαζι αυτά τώρα πάνω απο 1-2 ευρώ δεν κοστίζουν... Ομοίως και θα γίνει με τους ssd (i hope so) B)

Δημοσ.

Αυτή η λογική είναι ΑΠΛΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ, καθώς ακολουθώντας τη, απλά δε θα αγοράσεις τίποτα και ποτέ, καθώς πάντα θα υπάρχει κάτι καινούριο.

Επίσης μπορείς να περιμένεις 5 χρόνια για να πάρεις 1ΤΒ SSD με 50€.

Δημοσ.

Αυτή η λογική είναι ΑΠΛΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ, καθώς ακολουθώντας τη, απλά δε θα αγοράσεις τίποτα και ποτέ, καθώς πάντα θα υπάρχει κάτι καινούριο.

Επίσης μπορείς να περιμένεις 5 χρόνια για να πάρεις 1ΤΒ SSD με 50€.

Αυτο που λες δεν νομιζω να συμβει ποτε.Το ιδιο εχει γινει και με τους raptors.Τοσο καιρο και ακομα πανακριβοι ειναι.Θα εγκαταληφθουν πανακριβοι.Η βασικη ιδεα των ssd ηταν απο την αρχη οι επιδοσεις και σε δευτερη μοιρα οι καταναλωση και ο θορυβος.Οτι θα δουμε ssd 1TB με controlers χαμηλων ταχυτητων σιγουρα,μην περιμενετε ομως να παρετε ssd 1ΤΒ με 60 ευρω.

Δημοσ.

E δεν νομιζω οτι ειναι πανακριβοι πλεον οι ραπτορς.

Ισως συγκριτικά ακριβοί σε σχεση πλεον με εναν ssd,τοτε συμφωνω.

Εγω ειχα παρει τον 74ρη 230-250ε, δεν θυμάμαι ακριβώς.(θα μου πεις καλα να παθεις,μολις ειχε "βγει")

Κοντά εκει και τον 150ρη βελοσι, ο οποιος τωρα κανει 140-150ε. (που παλι συμφερει περισσοτερο να παρεις σσδ).

Κι αναγκαστικα τωρα θα τους πουλησω φτηνά και ειναι πραγματικά το μονο ανταλλακτικο που με "πονεσε".

Επειδη λοιπον ειχα θεμα χωρου, ο σσδ που πηρα τωρα φροντισα να ειναι 120ρης, μιας και με τα 74gb του ραπτορ, που θεωρουσα οτι μου φτανουν, καπου το "χανα".

Αν πια εισαι πανω απτο δισκο διαρκως,παρε εναν 80ρη σσδ και τελος.Αλλιως κατι μεγαλύτερο.

Δημοσ.

δεν νομίζετε οτι ειναι πανακριβοι ρε παιδιά; προσωπικά το ψάχνω καιρό αλλα βλέπω οτι δεν αξίζει και τόσο οπότε αποφάσισα να περιμενω κανα 2 χρονάκια να παρω 200αρη με 50 ευρω...

ετσι την "πατησα" και με το πρωτο μου usb flash disk: 128 mb - 55€

και την καρτα sd για την πρώτη φωτογραφική μου 9αν κ αυτή ήταν απαραίτητη): 256mb - 130€

και τα δυο μαζι αυτά τώρα πάνω απο 1-2 ευρώ δεν κοστίζουν... Ομοίως και θα γίνει με τους ssd (i hope so) B)

Koιταξε, οι ssd δεν ειναι επεξστες ή καρτες γραφικων ή flash για να φτηναινουν ραγδαια. Εγω πηρα τον 160ρη πριν 15 μηνες στα 400€ και σημερα κανει 420-450€.

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγω πηρα τον 160ρη πριν 15 μηνες στα 400€ και σημερα κανει 420-450€.

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=17628&cat=6

333.86 χωρίς μεταφορικά ο φτηνότερος 160gb Intel G2...

και όταν βγουν οι G3 @ 25nm ο καινούριος 160gb κατά πάσα πιθανότητα θα είναι κοντά στα 200 euro σύμφωνα με τις φήμες

Δημοσ.

Είναι γνωστό ότι οι υπολογιστές είναι ακριβό "σπορ" και το καλύτερο είναι να παίρνουμε κάτι όταν το έχουμε πραγματικά ανάγκη και σε καλή τιμή.Αλλά το να λέμε θα περιμένω 5 χρόνια να πάρω 200 GB με 50 ευρώ είναι υπερβολή.Αυτήν την εποχή με 100-130- ευρώ μπορείς να πάρεις καλό SSD 60αρη.Κα το ποσό δεν είναι κάτι το τρομερό.Το 2001 είχα πάρει 40αρη IDE 150 ευρώ.Με τόσα παίρνω τώρα 2 ΤΒ. Μήπως επειδή τον πήρα θεωρητικά τόσο ακριβό να περιμένω να πάρω 2 ΤΒ με 20 ευρώ ? :lol:

Φυσικά υπάρχουν και περιπτώσεις που όντως πρέπει να έχουμε κρίση και να γυρνάμε την πλάτη στην τεχνολογία όπως το γεγονός ότι επειδή ο Intel ο 80αρης πούλαγε τρελά, εντελώς αδικαιολόγητα από 180 ευρώ ανέβηκε για κάποιο διάστημα ακόμα και στα 250!!

• Super Moderators
Δημοσ.

ποτε βγαινουν οι G3 ξερουμε?

2011Q1

κανονικά ήταν να βγουν Q4 2010 γμτ και το άλλαξαν σε Q1 2011 όπως είπε και ο JIMBOAthens

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...